Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

FI BL מוכרים בארץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6077 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא שאלת את עצמך פעם מה הטעם לאלף כלב שמירה בשביל לנהום?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הכלב שלי בבית אפילו לא נובח..

גורל אז אתה אומר שעם אלטרנטור של 150אמפר ומצבר רגיל אני יכול להחזיק 2000rms נגיד לחצי שעה-שעה בעומס?

אני חושב שצריך מצבר או שתיים(קינטיק למשל) בנוסף לא?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

דודגיא, מדובר באופן יחסי למיצוי פוטנציאל ההצהרה של הרכיב.

אתה צודק ואני זוכר היטב בקורולה את הנהמות שהיו, לא היית רוצה במקום לשחק עם נהמות, להתחיל לשאוג?:evil::lol:

פורסם

צביקה במפגש כבר נדבר איך נסדר את השאגות בטויוטה. התאוששתי משבר קשה ברגל בגלל זה לא הייתי יכול להגיע לי-ם

אם יהיה לי 150אמפר+הקינטיק שלי אני מאמין שאפשרי להחזיק 1500-2000ואט לחצי שעה לפחות בצורה טובה

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אם האלטרנטור מסוגל לספק את הזרם הנדרש אתה לא חייב עוד מצבר למגברים - אלא אם כן יש בעיה של מהירות\זמינות באספקת הזרם למגברים ואז אתה יכול גם לשקול שימוש בקבל או מצבר נוסף באמת.

אל תשכח ממסר פריקה בין המצברים...

אלא אם כן אני טועה ומטעה... אבל נראה לי שזה נכון.

יתקנו אותי או יחזקו אותי שאר החברים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא מדוייק,

מצברים יכולים לספק פיקים מפלצתיים עד שהאלטרנטור יתעשת ויתחיל לדחוף

מהירות התגובה של האלטרנטור היא מוגבלת, הוא כמו משאית - הוא יכול לסחוב המון אבל לוקח לו כמה עשריות שניה להתחיל,

מצברים מנגד דוחפים מיידית

פורסם

טוב להגיד את האמת אני לא מבין גדול במספרים האלה.

אז מה שבעצם "עתיד" אומר זה שהחשמל המקורי של הרכב לא יחזיק, או שהוא יחזיק אבל האלטרנטור יתעייף מהר יחסית, עם נצילות עד הסוף.

עוד שאלה: יש אפשרות להתאים אלטרנטור של רכב יותר גדול שמן הסתם יש לו אלטרנטור יותר טוב?

B///MW אומר לחבר:

אני אקנה את הFI BTL 18 ואנגן את השיר Late Night Tip כל היום מתחת לבית שלך עד שתלמד להעריך את הסאב.

פורסם

יש אפשרות להכל

להתאים אלטרנטור אחר

או ללפף אלטרנטור כמו שלך לחזק יותר

לפרטים נוספים אתה יכול לפנות לחבר הפורום צביקה (shrlakk) הוא ישמח לסייע לך

פורסם

תודה רבה, כשיגיע הזמן אני אחקור את העניין יותר לעומק.

B///MW אומר לחבר:

אני אקנה את הFI BTL 18 ואנגן את השיר Late Night Tip כל היום מתחת לבית שלך עד שתלמד להעריך את הסאב.

• תוכן חדש...