Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

להורים שלי יש קליאו אליזה אוטומט לפעמים יוצא לי לנסוע עליה.

עכשיו אני מתחיל לנסוע רגיל ההילוכים משתלבים יפה 1, 2 כמו שצריך ,אבל ברגע שאני עושה קיק דאון מן הסתם הטורים קופצים ל 5000 סל"ד משהו כזה אבל אז הם מתחילים לעלות ל-6000... :mad: ופשוט ההילוך לא מתחלף, כמובן שאין בכוונתי לשרוף תמנוע אז אני מוריד את הרגל מהגז שההילוך ייכנס כמו שצריך.....

אבל מישהו יודע אם ככה זה צריך להיות, או שיש בעיה??? בכל אופן לא נראה לי שככה זה צריך להיות.

חבר אמר לי שקיימת בקליאו מערכת שמתאימה את צורת הנסיעה ותיזמון ההילוכים, למי שנוסע בד"כ באוטו.

וכמובן שאמא שלי לא הולכת לעשות נסיעות ספורטיביות בהרי י-ם אז יש מצב שהאוטו התאים את עצמו לצורת נסיעה שלה.

אבל בכל אופן קשה לי להאמין זה לא רכב שיוצר בשנת 2004 -2003 עם כל המערכות החדישות ששמים היום האוטו שנת 98'.

Honda hornet 600

פורסם

ככה זה תמיד, אתה פשוט "משגע" את התיבת הילוכים.

היא חושבת שאתה רוצה להאיץ יותר.

לכן, מה שיש לעשות הוא להרפות מעט מהדוושה לחצי שניה כדי שהאוטו יעביר הילוך ולהמשיך בנסיעה. נורמלי לגמרי...

פורסם

לכן, מה שיש לעשות הוא להרפות מעט מהדוושה לחצי שניה כדי שהאוטו יעביר הילוך ולהמשיך בנסיעה. נורמלי לגמרי...

מה שאני רוצה לעשות זה להאציץ יותר!!ואני מרפה קצת מהגז רק כאשר אני רואה שההילוך הבא שאמור להיכנס לא נכנס וזה מסכן את המנוע אני מדבר איתך על 6000 סל"ד אפילו טיפה יותר לקליאו ולהרבה מכוניות זה כבר יותר מידיי שומעים שהאוטו לא עומד בזה , אני לא מרפה ולוחץ סתם כי מתחשק לי.

Honda hornet 600

פורסם

מה שאני רוצה לעשות זה להאציץ יותר!!ואני מרפה קצת מהגז רק כאשר אני רואה שההילוך הבא שאמור להיכנס לא נכנס וזה מסכן את המנוע אני מדבר איתך על 6000 סל"ד אפילו טיפה יותר לקליאו ולהרבה מכוניות זה כבר יותר מידיי שומעים שהאוטו לא עומד בזה , אני לא מרפה ולוחץ סתם כי מתחשק לי.

תראה, שאתה לוחץ קיק אתה מבקש מהמנוע שייתן הכל... הכל... לא חצי, לא 3/4, הכל.

אז הוא מושך... ומושך.. ולפני הקו האדום הוא יעביר...

לא נגרם נזק אם המנוע יסתובב לו ב-6,000 סל"ד.

פורסם

לא נגרם נזק אם המנוע יסתובב לו ב-6,000 סל"ד.

אחי אבל שומעים שהמנוע כבר נחנק בקצת יותר מ-6000 סל"ד זה לא רעש רגיל של מאמץ,

בפיאט שלי אני תמיד אוהב למשוך את ההילוכים (להבדיל הפיאט ידנית) אז אני מבדיל בין רעש של מאמץ לרעש של חנק.

Honda hornet 600

פורסם

קורה לי אותו דבר בדיוק ברנו מגאן של אבא שלי

הוא נשאר די הרבה זמן על ה4.5 טור (מנוע דיזל)

מוזר שכשאני אומר את זה לאבא שלי הוא אומר שזה לא קורה לו אף פעם :?

זה מרגיז לפעמים, אבל מתרגלים...

פורסם

זהו עכשיו לך תסביר את זה לאבא שלי, מה אני יגיד לו אני עושה קיק דאון עם האוטו של אמא ?? חחח גם ככה הוא לא מרוצה מקצב הנסיעה שלי....

קיצור מסקנותי הן ובטח הרבה יסכימו איתי...שתיבה אוטומטית צרפתית זה חרא דבר!!

גם האצה על הפנים מתחת לכל ביקורות, חוץ מהדברים האלה זה אוטו טוב הדגמים האלה מותאמים לנשים לפי דעתי....

Honda hornet 600

פורסם

קח את הרכב לנסיעה, בצע קיק, תן לסל"ד לטפס לו, באם בסוף המהלך קיימת החלפה מיידית של ההילוך - אין כל בעיה בגיר, אך אם קיימת השתהות של שניות ספורות ואין החלפה מיידית - אזי קיימת החלקת הילוכים והגיר שחוק ו/או זקוק לטיפול.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

הייתה מגאן דיזל אוטומטית ?

פורסם
קח את הרכב לנסיעה, בצע קיק, תן לסל"ד לטפס לו, באם בסוף המהלך קיימת החלפה מיידית של ההילוך - אין כל בעיה בגיר, אך אם קיימת השתהות של שניות ספורות ואין החלפה מיידית - אזי קיימת החלקת הילוכים והגיר שחוק ו/או זקוק לטיפול.

עמית

אוקיי אחי תודה, אני יעשה את זה מתי שייצא לי לעלות על הקליאו, ואני ירשום כאן את התוצאות, אם זה העביר, לא העביר, ובאיזה סל"ד הוא העביר...

Honda hornet 600

פורסם

כיוון למחשבה (לא מבין מספיק בגיר אוטומטי,יאשרו/ישללו המומחים):

בקליאו אליזה מדובר כמדומני בגיר ישן ומכני.

לפי התיאור שלך אתה מגיע עד מנתק ההצתה (מנוע נחנק).

יש מצב שזה כיוון כבל קיק דאון?

פורסם

מדובר בהונדה סיויק 91, לעתים - בפרט במעבר מהילוך 2 ל-3 אני צריך לשחרר קצת את הגז כדי שההילוך ייכנס.

האם זה נורמלי, או שזו תקלוה?

תודה.

:D

מעונין לקנות סיויק או קורולה שנים 1996-1999:idea:

פורסם

כמעט כל אוטו יפני ככה, לחיצה קשה וארוכה על הגז- הרפיה קלילה- ואופסלה המנוע מעביר הילוך, כי ככה הוא מתוכנן. (אצלי מדובר על מזדה לנטיס, אני די בטוח שההונדה היא אותו התרגיל) תדמיין את ההרמה מהגז כמו לחיצה על הקלא'ץ ברכב ידני ועם זה ביחד הרפייה מהגז,קאפיש?? :idea:

אם אין לחם, תאכלו עוגות!!!

מארי אנטואנט ברגע של ההארה

• תוכן חדש...