Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6059 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסאן דאון באמת כל כך טוב או שהעובדה שהוא בדביק בראש הפורום משפיעה על הביקורות עליו?

אני בתור צרכן תמים ובעל ידע מצומצם בתחום מבולבל לחלוטין מכל מלחמת היבאנים הזו.

מישהו יכול לתת דוגמה למגבר דומה לסאן דאון מבחינת sq כדי לתת לי אינדיקציה?

תודה..

פורסם

שמע אני גם הייתי כמוך ושאלתי וביררתי ובסופו של דבר אתה יכול ליראות בחתימה ששל רובו של הפורום את הסנדאון

ואלו שמוכרים אותו אומרים אני צריך כסף ל...אבל אני יחזור אילו ושייה לי כסף אני ייקנה את המגבר הזה בטוחח ואלו שאין להם אותו בחתימה או שאין להם כסף לקנות או שפשוט לא אוהבים אותו (ויש מעט כאלו)אני שמעתי כמה מגברים ומאוד אהבתי את הסאנדאון מכולם (השבוע אני הולך לרכוש )עכשו מה שגם הוא נותן תמורה מלאה למחיר שלו (שממש זול) אני מדבר לגבי חדש כיון שביד 2 אין כללים כול אחד יכול לדרוש מה שבא לו אגב אם אתה בעינין של חדש חל תדבר עם אלי ואני מאימן שתוכלו ליסתדר לגבי מחיר כיון שזו הייתה הבעיה שלי ביגלל שאני עדין תלמיד והבן אדם בא לקראתי בצורה מטורפת אני עד השיחה עם אלי לא האמנתי שיש יובאנים כאלו שממש באים לקראת הלקוח מכול החבינות והיחס והסבלנות ומה שכן אל תשכח שיש לך אחריות על המגבר (כמו רוב המגברין שנימכרים בארץ) רק שפה אתה מכיר את היבאון באופן אישי בפורום והוא לא יכול למרוח אותך (במידה ואם קרה משהו למגבר מה שלא הייה פרט למגבר אחד וגם המגבר הזה הוחלף באותו רגע לחדש ולא אמרו לו תבוא עוד חודש תיקנו את המגבר ודחפו לו מגבר מתוקן )

פורסם

אף פעם אל תתייחס לחוות דעת תתייחס לעובדות

המוצר מדובר בהמון פורומים לא רק בישראל, אף אחד לא המציא פה את הגלגל,

בנוסף המוצר עולה בארץ כמעט כמו שהוא עולה בארה"ב,

מנגד יש מגברים כמו DLS שמגבר של 400 דולר עולה פה בארץ 4000 שקל,

זה שאתה מקבל מוצר באותו מחיר שהוא נמכר בחול, ויש לך אחריות ושירות, זה כלשעצמו כבר יתרון עצום.

בנוסף לכל יש לחברי הפורום ניסיון רב מאוד עם הציוד (אתה יכול לראות שגם לי יש אחד כזה :))

והציוד הוכיח את עצמו כציוד איכותי, אמין, ותמורה אדירה לכסף.

פורסם

המגבר הזה באמת די זול למגבר ברמה שלו והסתכלתי בחול המחיר שלו כמעט זהה

ויש לך אחריות ושירות זמין והוא עוד מישהו מהפורום כך שאין ממה לחשוש

פורסם

דבר ראשון, מגבר SQ הוא לא. אין שום מגבר ברמת המחיר הזאת שהוא SQ.

מה שכן למחיר בו הוא מתומחר הוא תמורה טובה למחיר.

מגבר מקביל לו ברמה וגם במחיר הוא הסלסטרה מסדרת הFA. לכל אחד יש גוון צליל

מעט שונה, לא בטוח אף שתבדיל בניהם עם הרכיבים האחרים שלך ברמה ממוצעת.

בארץ הוא מתומחר גבוה קצת יותר מאשר בחול:

http://montreal.kijiji.ca/c-buy-and-sell-electronics-Sundown-amplifier-sax-100-4-d-W0QQAdIdZ149015722

כשהמחיר הרשמי גם טיפה יותר זול:

http://www.audiojunkies.com/product/13/sundown-audio-sax1004-reviews

449$ כשלרוב הוא נמכר יותר זול.

עדיין, למחירי הארץ הוא תמורה טובה לכסף.

אלי

פורסם

תמורה טובה לכסף זה שם המשחק,ברמת המחיר של המגברים הנ"ל בארץ הוא אופציה טובה

וכמובן שצריך לזכור ש-"טוב" הוא עיניין יחסי ,מדובר במגבר חזק איכותי

ועם קרוסאובר מלא

פורסם

אני יודע שזה אתה.

אם זה הציוד שלך אז מה אתה כל כך מתלבט?

מילא היה לך ציוד היי אנד מהרמות הגבוהות.

תסתכל בחתימה שלי ותראה מה המגבר הזה מפעיל אצלי ותסיק מסקנות.

קיצר, כמו שאמרתי לך, תעשה את השיקולים שלך! רק תיזהר ממי אתה לוקח עצות.

:cry: !!SOLD!!

פורסם
תעשה את השיקולים שלך! רק תיזהר ממי אתה לוקח עצות.

1+

מגבר ששווה כל שקל ויותר.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

נגיד זאת כך,

המגבר הוא מגבר טוב.

אני מזדהה עם מה שאלי I אמר. מגבר SQ כנראה שהוא לא. הוא מגבר חזק-זה בטוח-הוא מגבר איכותי-זה גם בטוח(בהשוואה לרוב המגברים בשוק).

שמעתי ציוד זהה על מגברים יקרים וכנראה גם טובים יותר והייתה תוצאה טובה יותר.

אבל הכל מסתכם בתמורה למחיר לא? תמורה למחיר הוא בטוח אבל בטוח נותן ויותר.

לך בדוק את סדרת ה FA. וחבר'ה להתחיל לתת פה עוד המלצות למי שיש, ובאותה נשימה,כן-הסנדאון הזה מגבר טוב+ ומה זה אבל מה זה שווה את מחירו!

תודה.

ECLIPSE7200MKII, L6L1V2, GENESIS DUAL MONO EXTREME, ARSENAL 10, SUNDOWN SAE1000D

פורסם

המתחרים של סנדאון הם הסלסטרה FA,כמו שכבר הזכירו,

אודיסון SRX,

פוקל סוליד4,

DLS CA41,

קיקר KX

,הרץ EP4.

אם אני לא טועה,אז כל המגברים חלשים מהסנדאון(בין 60 ל70 WRMS לערוץ),ומרגישים את זה בחיבור זוג קומפוננט וסאב,

למראת שבהגברה אקטיבית אני אישית לא רואה שום בעיה עם ההספקים.

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

• תוכן חדש...