Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6050 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

הסובארו אימפרזה 1600 4X4 סטיישן המדהימה שלי נכשלה בטסט על זיהום אויר גם לאחר K44

אמרו לי שכדאי לי להוסיף K44 ישירות לפילטר דלק ע"י מזרק (לאחר שאני ירוקן אותו) ואז זה יתן את הניקוי הרצוי

לפני שאני מבצע את זה אני רוצה לשמוע את דעת חברי הפורום בנושא

תודה !

פורסם
שלום

הסובארו אימפרזה 1600 4X4 סטיישן המדהימה שלי נכשלה בטסט על זיהום אויר גם לאחר K44

אמרו לי שכדאי לי להוסיף K44 ישירות לפילטר דלק ע"י מזרק (לאחר שאני ירוקן אותו) ואז זה יתן את הניקוי הרצוי

לפני שאני מבצע את זה אני רוצה לשמוע את דעת חברי הפורום בנושא

תודה !

אני מקווה שעשית את הבדיקה עם מזגן כבוי.

פורסם

גולד לייבל מתחייבים שאחרי מילוי התוסף ונסיעה של 200 ק"מ אם אתה לא עובר טסט הכסף מוחזר.

גש למכון הזרקה יותר טוב, שיבצע בדיקה.

"כל היציע עכשיו משתולל...:multi::angel::onfire:"

פורסם
גולד לייבל מתחייבים שאחרי מילוי התוסף ונסיעה של 200 ק"מ אם אתה לא עובר טסט הכסף מוחזר.

גש למכון הזרקה יותר טוב, שיבצע בדיקה.

רצוי שגם תקרא את התנאים בהם הם מתחייבים להחזיר את הכסף.

למשל אם הרכב לא תקין, לא תקבל כסף חזרה. והרי שאם הרכב כן תקין, למה שלא יעבור טסט ללא התוסף?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

הK44 והגולד לא מנקים את הלמבדה{זה מצויין על האריזה של הגולד בהתחייבות}

למעשה אף אחד לא יפתור לך את הבעיה אם זה חיישן למבדה

גש למוסך שיבדוק לך את הבעיה-יתכן כי זה חיישן עצל או פגום-ובמקרה הגרוע ממיר!!

פורסם

שאלו אותך כאן שאלות רציניות, עזוב את עניין הבלוף של ניקוי ע"י תוספים לפני טסט.

האם הגעת לטסט כאשר הרכב חם? אם הממיר הקטליטי לא התחמם רוב הסיכויים שיראה תוצאות לא תקינות בבדיקה.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם
ההוראות של תוספי הדלק למינהם ובכללם 44K הוא הוספה למיכל דלק מלא.

ההמלצה היא להוסיף את ה-BG44K לחצי מיכל ולא למיכל מלא ע"מ שיהיה ריכוז טוב יותר.

אין צרך לנסוע מיכל שלם עם התוסף, זה פחות אפקטיבי מאשר ניקוי מרוכז של המערכת.

פורסם

השימוש בתוסף הוא כך:

1. על חצי מיכל.

2. אל תיסע רגוע, משוך מעט הילוכים ותן גז כי בלחץ המערכת תתנקה יותר טוב.

3. תחליף פילטר דלק.

כמו כן שים לב לכך ששאלו אותך שאלות חשובות אך טרם ענית עליהם.

קובי

פורסם

אני גם לא עברתי טסט על זיהום בגלל שהממיר הקטליטי היה גמור

לאחר החלפתו כל הנתונים של הזיהום אוויר היו על 0.00

אז יכול להיות שהממיר שלך גמור ולכן אתה לא עובר

פורסם

אחרי ניסוין עם כמה תוספים, אף אחד מהם לא עושה כלום, לא בטווח המידי ולא בטווח הארוך. חבל על הכסף

1. צריך להגיע אחרי נסיעה של חצי שעה ומעלה לטסט ככה שהממיר יהיה מספיק חם, ורצוי אפילו לנסוע קצת אגרסיבי לפני הכניסה לטסט עצמו.

2. רצוי שתעלה לפה את הנתוני זיהום שקיבלת בטופס כדי שידעו לכוון אותך לבעיה במקום שסתם תכניס תוספים.

3. אני מתקשה להבין איך מכניסים תוסף לפילטר עצמו בלי שהוא יצא מהצד השני, ואני גם לא רואה סיבה לעשות את זה דרך הפילטר כי י שיטות נוחות יותר ופחות מסורבלות לשימוש בתוסף הזה ושתי השיטות זה או מהילה במיכל הדלק, או להכניס למצערת ישירות.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

שנה שעברה גם אני נכשלתי על זיהום אוויר. (גם אני שמתי תוסף לפי ההוראות.)

מיד לאחר שיצאתי מהמכון נסעתי למוסך שלי.

במוסך יש בדיוק את אותו המכשיר שיש במכון טסטים.

בעל המוסך (חבר טוב) חיבר את הרכב למכשיר, ויצא בדיוק את אותו הנתון שיצא בטסט.

בעל המוסך שאל אותי אם הגעתי לטסט עם מנוע חם ואני עניתי בשלילה. (נסעתי רבע שעה עד למכון טסטים).

בעל המוסך פתח את מכסה המנוע ו"תקע" את הטורים על 3000 סל"ד.

הלכנו לשתות קפה, וכשחזרנו חיברנו את המכשיר בשנית.

התוצאות היו לא פחות ממדהימות!

לא רק שהנתונים היו כאלו שעוברים טסט, עוד היה לי "אקסטרות" , זאת אומרת נמוך משמעותית מהמקסימום שמותר.

השנה באתי מוכן :-P

הגעתי לטסט אחרי שעליתי לירושלים בנסיעה מאומצת, בזמן ההמתנה בין כל הבדיקות דאגתי לשמור את המנוע סביב ה2000 סל"ד.

האוטו עבר כמו גדול!

דרך אגב הרכב הוא מיצובישי קולט 96

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

דרך הכי טובה שעשיתי אותה אתמול אם המוסכניק שלי היא לפרק את הבצינוק שמתחבר לבית מצערת ליד הכבל קיק דאון. להתניע ואז למשוך בכבל הקיק דאון, ולהשפיץ כמה וכמה פעמים ספריי קרבורטורים שמנקה את כל הפייח וכל החרא שתפוס במנוע ומוציא אותו מהאגזוז .יש גם לנקות בו זמנית את ה STEP MOTORS המייצב שתפוס עליו הרבה פייח כמובן יש לפרק אותו קודם ,רק 2 ברגים . חשוב לא לרסס יותר מידי ספריי בטיפול לא בריא .

• תוכן חדש...