Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8138 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סוף סוף לאחר חצי שנה של חיפושים, עשרות כלים שחוטים שלא הייתי נוגע בהם עם מקל, כאלו שחלמו לקבל אלפים מעל מחירון לכלים סבירים ועוד אי אלו זייני שכל אני גאה לומר:

סוף סוף נמצאה הכלה :D

למרות שהיתלבטתי רבות האם לשדרג את ה 205 שלי ל GTI או לשמור ולהביא בנוסף אופנוע, בסוף הלכתי אחרי הלב וקניתי הונדה XR250L. בנוסף ל 205.

בגלל תקציבי הנמוך (והיותי שייך לצבא :? ) לא יכולתי להתקדם לשנתון גבוה וקניתי שנת 94.

אבל.......... לא סתם הונדה. זוהי הונדה משופצרת לשטח, כמו שצריך! :twisted:

תוספות:

1. מסיכת חזית אצ'רביס עם נורת הלוגן בהספק גבוה

2. כנף קדמית של XR400

3. כל הכבלים הוחלפו לכבלי פלדה שזורה של ה 650

במכניקה:

4. צמיגי מוטוקרוס 100 אחוז שטח דנדשים

5. גלגל"ש אחורי מוגדל לטובת תאוצה על חשבון מהירות (ועדיין סוגר 130. מספיק לי)

6. קרבורטור מורחב

7. סעפת פליטה קומפלט מורחבת לטובת נשימה חופשית יותר

8. אגזוז פתוח אכזרי בטירוף לטובת מדג"מ (מדג"מ = מקדם דאווין גבוה מאוד)

9. מגן מנוע מפלדה

10.המצבר הועף לחיסכון במשקל מהזנב, כמו כן - הורדו איתותים, סקלה. במקום המצבר יש קבל. כמובן - הכל אצלי ביד

11. קאמשפט חם (לא יודע מה זה אומר..... רק מכיר את המושג)

12. לא זוכר, אבל יש עוד הרבה הרבה דברים........

כמו כן, הכלי עשה אוברול לפני כשנתיים ובו טופלה לחלוטין בעיית השסטומים הקיימת בכל דגמי ה XR250 בארץ. מעטים טיפלו בשסטומים..

רוצים תמונות??? 8)

אין.......... כי אין לי דיגיטאלית :?

ולבסוף:

כבר עכשיו אני מזמין לשנית את הגנב הבן זונה. עכשיו אני ערוך! ליד המיטה פרשתי את מייטב כלי הנשק הקרים והחמים, ובשנייה שאני אקלוט מישהוא מתקרב לאופנוע ישר אני דוחף לו את הקנה של ה M16 עמוק לתוך הרקטום ומשחרר על אוטומט מחסנית שלמה של נותבים..... :snipersm:

פורסם

מזל"ט גדול!! סופסוף אופנוע הא?

אם אתה נוסע איתו גם בכביש? למה להוריד את הסקאלה?

Moo Moo

------------

רוכב עד CSC75, ונותן בראש.

תגידו יש אייקון פרה פה?

פורסם

מזל טוב

תהנה ממנו,

סע עם מיגונים ובזהירות

"או כן או לא, מה שבטוח - אולי, וגם זה מוטל בספק" (מוטי גנץ)

פורסם

תתחדש ותהנה!

רק שלא יהיה לך את מה שהיה, נגיד, לחביבוס מ363 עם הXR250L שלו.

אבל נשמע סבבה.

Some days your the bug; Some days your the windshield

פורסם

כי רשימת השיפורים רצינית למדי, גם נתון ה-130 עם גלג"ש גדול מאחור מעיד שהמנוע פה חזק יותר, או לפחות עולה לסל"ד גבוה יותר, מאשר באופנוע סטנדרטי. היה לי כזה מודל 95 בשנת 97, אופנוע כמעט חדש והוא סירב בתוקף למשוך אל מעל 125 עם יחסי ההעברה המקוריים, וגם אז נשמע שמאוד בא לו לירוק איזה שסתום על הרוכב שמתעלל בו ככה.

מעניין אם שמו לו את קיט ה-280, ואם כן, מה ההשפעות על האמינות. אני ככלל, די חושש לקנות אופנועים ששופרו בקיצוניות. מי ששיפר את האופנוע ככה, בטח גם דרש תמורה מלאה להשקעה שלו...

סעפת משופרת קומפלט... רבאק, מי משקיע ככה ב-XR250???

פורסם

תודה 8)

הכלי אכן מושקע ומטופל, לכן הבחור דרש (וקיבל) מעל מחירון.....

כל העבודות נעשו אצל דן טל האשף בתחום ה XR...

בקשר לפגיעה באמינות....? מן הסתם זה לא תורם, אבל לא ממש אכפת לי כי קניתי את הכלי לטיולי שבת מלאי אנדרנלין בלבד, ולא לשימוש יום יומי... :twisted:

ואני בטוח שהכלי ידרוש פחות טיפולים מה 205GTI שרציתי במקומו..

פורסם
תודה 8)

הכלי אכן מושקע ומטופל, לכן הבחור דרש (וקיבל) מעל מחירון.....

כל העבודות נעשו אצל דן טל האשף בתחום ה XR...

בקשר לפגיעה באמינות....? מן הסתם זה לא תורם, אבל לא ממש אכפת לי כי קניתי את הכלי לטיולי שבת מלאי אנדרנלין בלבד, ולא לשימוש יום יומי... :twisted:

ואני בטוח שהכלי ידרוש פחות טיפולים מה 205GTI שרציתי במקומו..

ובוא תספר לנו כמה טיפולים צריכה 205 GTI ... :o

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

• תוכן חדש...