Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8149 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם !

רציתי לספר לכם סיפור ולקבל מכם עזרה מה לעשות.

לפני כשנתיים לקחתי ליסינג מימוני מחברת קאר אנד גו על סקודה אוקטביה .

לפני כחודשיים, החלטתי להחזיר להם את הסקודה ולקחת מהם רכב מסחרי במקום, כי הייתי זקוק לרכב מסחרי.

וכך, בתיאום איתם, ביצענו המרת עיסקת הליסינג מהסקודה לרנו קנגו לפני חודשיים.

הסקודה חזרה אליהם ביום קבלת הרנו קנגו.

מאחר והרכב הוא בעיסקת ליסינג מימוני, את הביטוחים שלו אני הייתי צריך לעשות, אך לשעבד את פוליסת המקיף לטובת חברת הליסינג.

מה שקרה, החזרתי להם את הסקודה, ולרנו קנגו עשיתי ביטוח חדש (גם כן משועבד).

אני רודף אחריהם כבר חודשיים למען שישחררו את השיעבוד מעל הפוליסה של הסקודה, כדי שאוכל לקבל את הכסף בחזרה.

בקיצור, אין שם עם מי לדבר, מבטיחים לי שיחזרו אליי ואף אחד לא חוזר, כולם פתאום יוצאים לאכול או שהם בדיון, ובינתיים הפוליסה ממשיכה לרוץ...

מה אני יכול לעשות...?

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

קודם כל להקפיא את הפוליסה מותר לך (גם אם אינך יכול לקבל את הכסף) ברגע שהפוליסה מוקפאת היא לא ממשיכה לרוץ ואתה לא מפסיד כסף.

מה שאני לא מבין

1) מדוע לא המשכת עם אותה פוליסה :?:

2) שיעבוד של הפוליסה משמעו שכל תגמולי הביטוח משועבדים אבל לא הפרמיה אז אני לא כל כך מבין מה הבעיה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

זאת הייתה באמת טעות לא להעביר את הביטוח לרכב החדש.

מצד שני, חברת הביטוח טוענת כי לא ניתן להקפיא את הפוליסה אפילו ללא אישור מצד המשעבד...

מה עושים ?

פורסם

ממשיכים להתקשר צועקים קצת בטלפון ומאיימים בתביעה. באם אין מענה הולכים לבית משפט.

תאמין לי שחברה כמו קאר אנד גו לא תסתכן בתביעות ושם רע.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

ולא נראה לי שזה מעניין שם מישהו אם אני אגיע לבית משפט, כי הצעקות כבר עברו את גבול הטעם הטוב...

כל יום עשרות טלפונים לעשרות מנהלים ומנכל"ים שם וכלום לא עוזר.

החברה הזאת פשוט לוקה בסירבול ובחוסר רצון לפתור בעיות.

פורסם

ניגשת פיזית אליהם ?

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

אני כבר מיואש...

הרגע הייתה לי שיחה עם מנהל סניף תל אביב - מר אלי אזולאי שאמר כי הוא לא מעוניין לדבר איתי יותר, וזרק אותי לשוחח עם מנכ"ל החברה, מר איציק מן....

פורסם

פנה לעיתונות

כאשר כלי בעל תפוצה רחבה (עיתון, אתר אינטרנט) פונה לחברה מפורסמת (אשר מזלזלת במקרה ספציפי), לרוב התלונה נבדקת ביתר רצינות מאשר לקוח עלום שם אשר לא יכול לפרסם את המקרה.

לשני העיתונים הגדולים יש קו חם למקרים מעין אלו.

פורסם

מצד שני, חברת הביטוח טוענת כי לא ניתן להקפיא את הפוליסה אפילו ללא אישור מצד המשעבד...

מה עושים ?

1) מחליפים סוכן ביטוח :!:

2) פונים לסניף הקרוב של קאר אנד גו ומאיימים שלא תצא מהסניף עד שלא תקבל את האישור (שהוא באמת דבר פעוט) כמו"כ דרוש זיכוי בגובה דמי הביטוח שהפסדת.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

שמע חבר, לך אליהם, וכמו כל ישראלי טוב, תתן להם בראש אחי.

תאיים ככה זרוק מילים באויר תקלל תעשה בלאגן. כמובן שאם אתה מעוניין בתביעה מאוחר יותר, אז אל תגזים.

תאיים שאתה תלך לעיתונות ולבית משפט לתביעות קטנות וזה הכל אחי.

בהצלחה.

אה ו.. נ.ב.

אתה בישראל זוכר?!?!?! רק בכח משיגים כאן מה שרוצים לצער רובנו..

פורסם

מה עושים ?

1) מחליפים סוכן ביטוח :!:

2) פונים לסניף הקרוב של קאר אנד גו ומאיימים שלא תצא מהסניף עד שלא תקבל את האישור (שהוא באמת דבר פעוט) כמו"כ דרוש זיכוי בגובה דמי הביטוח שהפסדת.

1) לא ניתן להקפיא פוליסה משועבדת, חברת הביטוח לא יודעת שהרכב לא בבעלותך ולכן לא תסכים לערוך שינויים, אם סוכן הביטוח יסכים כדאי שהוא ינסה להשיג את האישור (ייתכן והסיבה לסירוב עמוקה יותר- למשל הרכב משועבד לבנק, הרכב נפגע בחברת הליסינג)

2) מסכים, ואם זה לא יעזור לפנות לעו"ד שישלח מכתב ובו ידרוש ביטול השעבוד והחזרת הכספים (פוליסה+שכר טרחתו)

פורסם

1) לא ניתן להקפיא פוליסה משועבדת, חברת הביטוח לא יודעת שהרכב לא בבעלותך ולכן לא תסכים לערוך שינויים, אם סוכן הביטוח יסכים כדאי שהוא ינסה להשיג את האישור (ייתכן והסיבה לסירוב עמוקה יותר- למשל הרכב משועבד לבנק, הרכב נפגע בחברת הליסינג)

2) מסכים, ואם זה לא יעזור לפנות לעו"ד שישלח מכתב ובו ידרוש ביטול השעבוד והחזרת הכספים (פוליסה+שכר טרחתו)

רשף צודק במאה אחוז.

כל העצות של איומים וצעקות לא יסייעו לך יותר מדי.חבל על האנרגיות.

אז ככה.

שב וכתוב מכתב , ממוען למנכ"ל החברה.

פרט בו את כל השתלשלות העניינים , תוך ציון תאריכים , שמות האנשים איתם דיברת בחברה , עלויות שהיו לך וכל פרט אפשרי.

לאחר פירוט העובדות ,ציין כי אתה מבקש לקבל באופן מיידי טופס שחרור לפוליסה , וכן פיצוי על הסכום אותו הפסדת בתוספת ריבית והצמדה המקובלים במשק.

בהמשך לכך ציין , כי זו פנייתך האחרונה אליהם בנושא לפני פנייה לערכאות משפטיות בהן יהיה עליהם לשאת בכל הוצאות הייעוץ וההליכים המשפטיים הנלווים.

בראש המכתב אל תשכח לרשום את המילים "מבלי לפגוע בזכויות" (שהן מינוח משפטי האמור להשאיר לך פתח לתביעת כל זכויותיך גם אם שולם לך פיצוי כלשהו שלא נראה לך וכו').

כמו כן בקש תגובה למכתבך בתוך שבוע ימים (או כל תקופה הגיונית אחרת) מיום קבלת המכתב.

שלח את המכתב בדואר רשום כולל אישור מסירה אל חברת הליסינג.

במידה שהמכתב לא יעזור , פנה לעו"ד לשם קבלת ייעוץ - אסוף כל נייר ו/או קבלה על הוצאות שנגרמות לך כדי לתבוע אותן , אם וכאשר תגיע לבית המשפט.

• תוכן חדש...