Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים יקרים,

בעקבות נהג שאוהב לחנות בצפיפות, ולידי, וכעבור 10 דקות של ניסיונות השתחלות- שיפשפתי דלת וכנף אחורית על עמוד.

אני יודע שתפנו אותי לשירשורים קודמים אז הקדמתי וקראתי אותם, ובכל זאת יש לי בקשה ושאלה:

הרכב הוא סוויפט החדשה- כלומר הצבע מורכב למעשה משלוש (נחושת מנצנץ). יש שיפשוף בדלת שבו נשאר קצת צבע שחור מהעמוד, ושפשוף בכנף שבו נראה שירדה שכבת צבע ראשונה, ובנוסף נשאר מעט צבע מהעמוד.

זו השריטה של האוטו, והשריטה שלי היא שממש ממש ממש ממש קשה להיות עם שריטות

אז ככה: מה אפשר לעשות בעצמי כדי לתקן, והאם עדיף לקחת לבעל מקצוע?

בנוסף, אני יודע שבעלי המקצוע ירצו לצבוע את כל הכנף או הדלת, אבל אני מחפש מישהו שיוכל לעשות תיקון נקודתי ברמה גבוהה.

אז אשמח להמלצותיכם, גם מה לעשות, וגם בעל מקצוע בחסד עליון שיעשה עבודה טובה.

המון תודה לכולכם

נועם

פורסם

בעלי מקצוע ברמה גבוהה מאוד הנם "אוטו פיקס" שברח' החושלים 11 א.ת הרצליה פיתוח,

טל' 09-9583827 או 052-3202782 ובקש את דניאלס.

אם השריטות עמוקות יתכן שבאמת אין מנוס אלא מלצבוע משטח שלם.

הם גם מבצעים דיטיילינג כך שיש להם את כל האפשרויות הטכניות כדי לפתור הבעיה.

בברכה - רפי לין

פורסם

אם השריטה עמוקה מידי שום דייטלינג ''ואוטופיקס''לא יעזרו, רק לצבוע את כל האזור בכדי שלא יראו הבדלי צבע ,חבל שלא המציאו את הסופרפחח שיודע לתקן נקודתית צבעים מטאלים :arrow::smilecolr

פורסם

תמונה תעזור המון פה

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

• תוכן חדש...