Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

3SIXTY.2 נגד 9855

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני עומד בפני התלבטות בין שתי הרכיבים שלמעלה.אם אני בוחר ב9855 אני מתקין אותו בתא הכפפות.

גם את הפרוססור אני יתקין שם אבל הוא יתחבר לHu המקורי של הרכב.

אני חושש שכשנחליף רכב וברכב החדש יהיה רדיו דיסק אחד אני יוכל להמשיך להשתמש בפרוססור?

תודה רבה

עריכה:הרוקפורד עולה 900 יד שניה וה9855 עולה 1000 יד שניה

פורסם

לדעתי עדיף ה 9855 הסגנל שלו טוב יותר.

ומבחינת אופציות טוב יותר, מאשר HU מובנה + 3sixty.2 .

אבל הייתי מחכה לתשובה מאנשים שיש להם עבר עם המכשירים.

בהצלחה

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

מבחינת יכולות עיבוד, המכשירים כמעט זהים

אחד נשלט ע"י מחשב, השני נשלט ע"י עצמו

מבחינת חבילה כוללת, אין ספק שה 9855 עדיף על הרוקפורד.

אם תקנה את הרוקפורד, תיאלץ לקנות רדיודיסק נוסף בעתיד, אבל מצד שני, יש לו תוכנת מחשב חביבה שיכולה לשפר את הסאונד של המערכת המובנית ברכב.

אם תקנה את ה9855, סגרת סיפור מבחינת דיסקים, עיבוד ואיכות :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

כל הרעיון שעומד מאחורי ה-3SIXTY הוא השתלבות במערכת מובנית ללא פגיעה ב"מראה" הרכב - בעצם אתה נשאר עם המערכת המקורית (שברוב המקרים היא "בלתי-גניבה" ודוחה פריצות לרכב). רוקפורד מגדירים את המכשיר כ-OEM integration..

מה שאתה מקבל:

1. מנחת איכותי מאוד, יכולת פיצול 2/4/6 כניסות ל2/4/6 יציאות

2. יכולת לעבוד 3WAY בעתיד

3. אקולייזר גרפי

4. תיקוני זמן גמישים מאוד פר רמקול

5. קרוס אקטיבי

6. שלט לעוצמה כללית/עוצמת סאב (מתקנפג)

ואת כל התיקונים/כיולים/שיפורי סאונד אתה מסוגל לבצע ממושב הנהג (אשר סביבו תרצה לבנות את הבמה האופטימלית), עם המערכת המקורית, בעזרת לפטופ שיושב מולך ומריץ תוכנה גרפית נוחה (כן נוחה וגמישה הרבה יותר מכל תצוגה של מכשיר, גם 9855, בייחוד אם הוא בתא כפפות ולא מולך).

אגב:

"אני חושש שכשנחליף רכב וברכב החדש יהיה רדיו דיסק אחד אני יוכל להמשיך להשתמש בפרוססור?"

למה אתה חושש? ההפך - זה בדיוק היתרון גם אם ברכב הבא גם תהיה מערכת מובנית (אם אנחנו מדברים על רכבים 2007 ומעלה אז רוב הסיכויים שתהיה) אתה מסודר מבחינת סאונד ולא תצטרך לקנות עוד קיט פאנל פלסטיק שיתאים לדשבורד של הרכב החדש, או להתקין קומבינות בתא כפפות ולבקש מהאישה שתחליף דיסק :-)

פורסם
מבחינת יכולות עיבוד, המכשירים כמעט זהים

אחד נשלט ע"י מחשב, השני נשלט ע"י עצמו

מבחינת חבילה כוללת, אין ספק שה 9855 עדיף על הרוקפורד.

אם תקנה את הרוקפורד, תיאלץ לקנות רדיודיסק נוסף בעתיד, אבל מצד שני, יש לו תוכנת מחשב חביבה שיכולה לשפר את הסאונד של המערכת המובנית ברכב.

אם תקנה את ה9855, סגרת סיפור מבחינת דיסקים, עיבוד ואיכות :)

כל הרעיון שעומד מאחורי ה-3SIXTY הוא השתלבות במערכת מובנית ללא פגיעה ב"מראה" הרכב - בעצם אתה נשאר עם המערכת המקורית (שברוב המקרים היא "בלתי-גניבה" ודוחה פריצות לרכב). רוקפורד מגדירים את המכשיר כ-OEM integration..

מה שאתה מקבל:

1. מנחת איכותי מאוד, יכולת פיצול 2/4/6 כניסות ל2/4/6 יציאות

2. יכולת לעבוד 3WAY בעתיד

3. אקולייזר גרפי

4. תיקוני זמן גמישים מאוד פר רמקול

5. קרוס אקטיבי

6. שלט לעוצמה כללית/עוצמת סאב (מתקנפג)

ואת כל התיקונים/כיולים/שיפורי סאונד אתה מסוגל לבצע ממושב הנהג (אשר סביבו תרצה לבנות את הבמה האופטימלית), עם המערכת המקורית, בעזרת לפטופ שיושב מולך ומריץ תוכנה גרפית נוחה (כן נוחה וגמישה הרבה יותר מכל תצוגה של מכשיר, גם 9855, בייחוד אם הוא בתא כפפות ולא מולך).

עם שני התשובות הללו אתה יכול בהחלט לגבש דעה,

אם הכוונה היא לאיכות מכשיר גבוהה עם אופציות לכיוונים ברמה גבוהה - האלפיין עדיף.

אם הכוונה היא לשמור על מקוריות הרכב מבלי להתפשר על הכיוונים (TC וEQ איכותי) אז ה 3SIXTY.2 יעשה עבודה ממש לא רעה,

טוב יותר מהאלפיין?

לא ידוע, לדעתי לא (כי סיגנל שיוצא ממכשיר אינו ניתן לשיפור!) אך ה 3SIXTY לא ממש יהווה מתרד של ממש אם הסיגנל שיוצא מהHU המקורי טוב מספיק.

לאודיאופילים זה משמעותי,

לכל השאר זה לא יהווה בעיה.

לשיכולך

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

אגב:

"אני חושש שכשנחליף רכב וברכב החדש יהיה רדיו דיסק אחד אני יוכל להמשיך להשתמש בפרוססור?"

למה אתה חושש? ההפך - זה בדיוק היתרון גם אם ברכב הבא גם תהיה מערכת מובנית (אם אנחנו מדברים על רכבים 2007 ומעלה אז רוב הסיכויים שתהיה) אתה מסודר מבחינת סאונד ולא תצטרך לקנות עוד קיט פאנל פלסטיק שיתאים לדשבורד של הרכב החדש, או להתקין קומבינות בתא כפפות ולבקש מהאישה שתחליף דיסק :-)

גם את ה9855 אני יתקין בתא כפפות לפחות באוטו הזה.

ד"א אני בן 15. אישה כרגע לא רלוונטי.. חברה כן

פורסם

ה-3סיקסטי לוקח בגדול מבחינת נוחות.

יש לו כפתור שמעביר ל-AUX (בלחיצה-אתה יכול לחבר נגן חיצוני או לפטופ).

אותו כפתור משמש לקביעת עוצמת סאב (בסיבוב-משמש כווליום רוטורי).

התקנה-בתא מטען. כיוון- עם לפטופ או פלם.

(יש עוד אופציה שהיא אנלוגית- אפשר לעבוד עם מנחת רגיל (רוקפורד/ג'נסיס)+וחיבור פרוססור אנלוגי (קרוס/אקולייזר)

שיש להם כניסת AUX.)

-

פורסם

אם אתה מתכוון לשים את ה9855 בתא כפפות

עדיף שתלך על הרוקפורד...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ברגע שאתה לוקח רדיודיסק כמו ה9855 ואתה תוקע אותו בתא כפפות - אתה מאבד כל נוחות אפשרית של שימוש ברדיודיסק הזה.

אתה יכול אפילו לשים אותו ברצפה של הרכב, יש לו הטייה של הפאנל, TILT, של עד 90 מעלות

אבל בתא כפפות זה כל כך לא נוח שכבר עדיף לך שתביא פרוססור ותשתמש ברדיו דיסק המקורי של הרכב.

סה"כ הרוקפורד מכיל בתוכו RTA פנימי שעושה תיקוני אות אוטומטיים מיד לאחר שכיוונת לו את הLEVEL והתוצאה בכל זאת צריכה להיות טובה.

אבל אני גם מאמין שזה יהיה פחות איכותי מאשר לקחת יחידת ראש איכותי כמו ה9855 מראש.

פשוט שזה יהיה סיוט מבחיתנך לתפעל HU שנמצא בתא הכפפות - בעיניי, רעיון שכזה נפסל על הסף ולכן אני הגבתי את התגובה שלי.

הרוקפורד יכול להתחבר לכל HU שיש לו יציאה למגבר וגם לHU שיש לו רק יציאות גבוהות ישירות לרמקולים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...