Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

3SIXTY.2 נגד 9855

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כעקרון ראיתי אלפיין שהוסיפו לו שלט. אני ייחפש דבר כזה.

בקשר לשאלה שלי אם ברכב הבא יהיה רדיו דיסק גרוע של חברה לא מוכרת(לא רדיו דיסק מובנה)

האות ישאר אותו אות? האיכות תשאר אותה איכות?

תודה

פורסם

אות של רדיו דיסק גרוע הוא אות של רדיו דיסק גרוע.

הרוקפורד ינסה לתקן אותו עד כמה שרק יוכל, עדיין אות מקורי נחות לא יוכל להשתוות גם עם פרוססור לאות מקור באיכות גבוהה בהרבה.

היחידות המקוריות של חלק מהרכבים הללו הן טובות אבל רובן לא ועדיין, אתה מנחית מיציאות גבוהות לרמקולים שם גם מתווספים לך רעשים בנוסף לאות מקור נחותה.

שלט זה טוב ונחמד אבל מה עם להחליף דיסקים?

כל הזמן תיסע עם תא כפפות פתוח?

מילא היית מביא HU שהוא MECHLESS או במילים אחרות - HU שנועד לנגן ממקורות אחסון דיגיטליים ללא CD בתוכו - הכוונה לHU שינגן מIPOD או USB KEY או כונן קשיח.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ה9855 מגיע בלי usb?

אם כן אז מפני שאני רק בן חמש עשרה אני לא יושב במושב הנהג:) אז זה לא ממש בעיה בשבילי.

אם אין usb זה כנראה יחזיר אותי להתבלטות הקודמת שלי :

9855 נגד 785

פורסם

לא זכור לי USB ב9855... לא זכור לי בכלל.

אבל אם אתה יושב מול תא הכפפות זה כבר סיפור אחר - אמנם קצת חסר התחשבות בנהג אבל סיפור אחר.

אין לך עדיין רשיון נהיגה ואתה כבר מפתח הרגלים של מערכות סטריאו לרכב... לא ברור לי...

אם לאבא או אמא או מי שזה לא יהיה שנוהג לא איכפת שאתה מתפעל את המערכת - תיקח כבר את ה9855

אבל תיקח בחשבון שזה סופר לא פרקטי בשביל הנהג.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הנהג לא מעניין בכלל . הוא יישמע מהמערכת הרגילה של האוטו מצידי ( את הרמקולים האחוריים אני משאיר מחוברים לרדיו דיסק הרגיל)

גם לי לא ברור מאיפה התפתח לי החשק הזה למערכת לרכב די לא ברוור .

פורסם

מה שאר רכיבי המערכת שלך?

אם הם ברמה ממוצעת אני לא מאמין שתשמע הבדל בין האלפיין ל3SIXTY.2 לעומת זאת

הערך המוסף מהנוחות, ומהאפשרות להעביר את המכשיר לרכב אחר לכל HU שתרצה הוא

אדיר.

קח רק בחשבון שה3SIXTY.2 לא תומך ב3WAY (כמו האלפיין בעצם).

אלי

פורסם

רכיבי המערכת כרגע לא סגורים.

אבל אם אני יעביר את הרוקפורד למכונית אחרת שאין בה רדיו דיסק מובנה אלא רדיו דיסק גרוע האות יירד ובגלל זה אני מעדיף את ה9855

פורסם
הבהרה לגבי הרוקפורד-הוא נמצא מאחור היכן שהמגבר או הסאב ואינו דורש מיקום מיוחד.

כבר חוסך לך מקום בתא הכפפות...:wink:

מנסיון רב עם 1 ו2 של רוקפורד אפ תתקין מאחור תקבל רעשי השראה 100 אחוז הוא צריך להיות מותקן כמה שיותר קרוב להד יוניט אני חושב שלעומת ה9855 הרוקפורוד יותר טוב .

נקודה מעניינת למחשה : ה9855 לא אלוף העולם בסאונד נטורל , הגדולה שלו זה בכמות האופציות, והכל ביחס לזמנו היום קלריון מסדרה 5 אוכל אותו בלי מלח

בכלל היה לך מעולה עם הייתה לך יציאת RCA במערכת המקורית , שווה בדיקה.

בהמשך הוא יכול לעבוד מצויין עם מעשיר קלריון בסיסי עם ממיר 24 BIT

שורה תחתונה הכלתלוי במחיר , אם אתה יכול לקנות רוקפורד ב1000 שח זה שווה .

אם אתה בכיווןשל 2000+ לך על BIT ONE

פורסם

האמת היא שיש משהו בדבריו משום שה3sixty.1 בקורולה של אבא שלי עושה חיל - והוא דווקא מותקן בתא המטען אפרופו.

אני עדיין מעדיף HU אפטר מרקט במקום כל OEM כזה או אחר

אני באמת יכול לאשר שהשילוב אצלי של הביט 1 עם יחידת ראש שהיא באמת אחת ההכי פשוטות של קלריון (מעבד 24 ביט אכן) נותן תוצאה נהדרת.

אמנם בחודשים הקרובים זה יוחלף לCARPC ביחד עם הביט 1 - אבל זה כבר לת'רד של האיש מהסיפור הכחול :-P

ביט1 אנחנו מדברים על 3K יותר לכוון ה4K...

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...