Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עובד כיום באולם אירועים במשמר הנגב, עניין של 20 דקות נסיעה מהבית שלי.

נכון להיום, אין לנו הסעות, אלא מישהו מהעיר שלי מוציא רכב עם עוד 4 עובדים ומקבל הוצאות דלק.

מה שקורה זה שהיום אין לו מי שיוציא רכב מקריית גת ואני לא יכול להוציא את הרכב שלי.

אז אחד המנהלים שגר בקריית גת הציע שאני ייקח את הרכב שלו, כיוון שאני היחיד שאין לו הגבלת גיל ומלווה (אני בן 22 וחצי עם 4 שנים רשיון נהיגה).

כמובן שהבהרתי לו שיעדכן את הביטוח שלו שאני הולך לנהוג לו ברכב וסיפרתי לו שכבר קרה לי מקרה שנהגתי שלאוטו לא היה ביטוח תקף לגיל שלי ואחרי שלצערי עשיתי תאונה הגעתי למצב שהיה נגדי תביעה של 10,000 ש"ח מהנהג של הרכב שעשיתי איתו תאונה, לכן אני לא מתכוון להסתכן ומוכן לנהוג ברכב רק אם יש ביטוח מקיף לנהג צעיר, כמובן שאני מתכוון לנהוג בזהירות יתרה.

מדובר ברכב מסוג מאזדה 3.

היום קיבלתי ממנו טלפון בו הוא הודיע לי שלפי הפוליסה שלו אני רשאי לנהוג ברכב ושהוא לוקח על עצמו את עניין ההשתתפות העצמית במקרה של תאונה.

השאלות הן?

1) האם לפני שאני נוהג ברכב עליי לדרוש לראות את הפוליסת ביטוח שלו?

2) האם כדאי להכין מזכר בו הוא מתחייב לכל מה שציינתי?

3) האם למרות שהשם שלי לא מופיע ברשיון הרכב שלו ואני לא מהמשפחה שלו, אני זכאי לנהוג ברכב?

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

1. אתה יכול לבקש לראות, זה יהיה הכי חכם מצידך, על פי החוק החובה על כך שיהיה לרכב ביטוח תקף (תקף משמעו גם מתאים לך) הוא עלייך.

2. בעיקרון זה מאוד יכול לעזור בעת הצורך.

3. אין קשר, האנשים שרשאים לנהוג ברכב הם על פי הפוליסת ביטוח בלבד.

וסתם לידע כללי.

כל ההגבלות של ביטוח הרכב הן על אנשים שנוהגים על הרכב בדרך קבע.

מה זאת אומרת? אם אתה פעם בשבוע עושה את הקומבינה הזאת, אז זה דרך קבע.

בגלל שאתה לא עושה את זה באופן קבוע, אלא משהו חד פעמי, גם אם יש הגבלה מסויימת בפוליסה אז היא לא תקפה (ככה על פי החוק, במציאות צריך להוכיח את זה בבית משפט).

• תוכן חדש...