Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן ,

 

ייבאתי רכב לארץ מסוג פורד מוסטאנג 2009 .

הגשתי בקשה לרשיון יבוא והכל, אך קיבלתי סירוב לרשיון בשל הטענה כי הרכב לא מצויד בפנסים חזית אסימטריים.

משרד התחבורה טוען כי אין לרכב זה ולא יוצרו מעולם פנסי חזית אסימטריים התואמים את הדרישות בארץ.

 

כששאלתי אותם לגבי הרכבים שהם כבר אישרו, הם אמרו שזה הייתה טעות שלהם , ולא ניתן לקבל יותר אישורי יבוא לדגם זה אלא אם יימצא פיתרון מתאים.

 

כעת אני מנסה לעיין בתקנות משרד התחבורה לגבי הפנסים והם דורשים כדלקמן:

 

http://www.mot.gov.il/wps/pdf/HE_RECHEV/M1VehicleImportInformation.pdf

 

פנסי חזית מסוג אירופאי אסימטרי בכלי סימון "e" או "E" או פנסים מסוג HB3+HB4 שאישר מנהל אגף הרכב. או פנסים מסוג H9 H11 שנבדקו ואושרו ע"י מעבדה מוסמכת כמתאימים לדגם רכב זה.

 

עכשיו אני יודע שיש פה כמה חבר'ה שייבאו פנסים לארץ והתקינו אותם על הרכב וקצת מבינים בנושא.

 

חיפשתי ברשת פנסים שעונים על הדרישות שלהם, אך לא מצאתי פנסים אסימטריים שמתאימים לדגם הרכב.

 

מה שכן מצאתי זה פנסי קסנון שמתאימים למוסטאנג והם בעלי סימון H9 H11 , האם יש טעם לנסות להביא את הפנסים האלו ?

 

http://cgi.ebay.com/H13-HID-HEADLIGHT-KIT-2005-2006-2007-2008-FORD-MUSTANG_W0QQitemZ120480838247QQcmdZViewItemQQimsxZ20091020?IMSfp=TL091020016002r61

 

אודה מאוד לעוזרים, צחי.

  • תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תנסה לברר עם מוכר מאירופה עם איזה פנסים הרכב מגיע באירופה. בטוח מוכרים שם מוסטנג או לפחות מייבאים ביבוא אישי אז חייבת להיות תקינה אירופאית.

אתה יכול גם עם מוכר מאנגליה אבל שים לב שהפנסים שמוכרים באנגליה לא יתאימו בגלל שנוהגים שם בצד הלא נכון של הכביש (או הצד הנכון - תלוי את מי שואלים).

ייבאת את הרכב לבד או דרך סוכנות? אם דרך סוכנות, הם צריכים למצוא לך פתרון (ובטוח יש פתרון).

פורסם

עדכון בנושא:

משרד התחבורה כנראה פרסם הודעה רשמית בנושא, מצורפת כתבה:

http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3367496,00.html

 

אייל- ראיתי את הפנסים האלו, ודיברתי עם החנות, והם מציינים שאלו לא פנסים בתקינה אירופאית, אלא רק בסגנון אירופאי. ואין להם את הסימון המתאים שמרד התחבורה מחפש.

 

למישהו יש רעיון אחר במקרה?

פורסם

במידה ובחור יחליף את הפנסים לכאלה:

http://www.americanmuscle.com/mustan...eadlights.html

אז המדינה תאשר לו לשחחר את הרכב?

ועוד שאלה קטנה

במידה ואני מתקין את הפנסים מהקישור למעלה כבר בארצות הברית,כול מה שנישאר זה משרד התחבורה יבדוק את הרכב

ואז יאשר שהוא עומד בתקינה?

פורסם

רק לי זה נשמע כאילו לבחור יש תשובה לנושא?

ואני חוזר על השאלה שלי

למה ש tsachi1 לא יחליף את הפנסים לבעלי תקינה אירפאית,ואז הוא יכול לשחרר את הרכב?.

פורסם

אם היית קורא את השרשור היית רואה כי הבחור מתקשה להשיג פנסים כאלה כי היצרן כנראה מעולם לא ייצר פנסים אסימטריים(בעלי תקינה אירופאית) למוסטנג חדשה.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

אם היית רואה את התגובה שלי ,

רשמתי כי הפנסים האלו לא מתאימים, הם רק בסגנון אירפואי , אבל אין להם תקינה אירופאית.

פורסם

הנה ההודעה הרשמית

הודעות למייבא רכב ביבוא אישי

  • איסור על יבוא אישי של כלי רכב אשר אינם עומדים בדרישות תקנות התעבורה
    לאחרונה, הודיענו יצרני רכב מתוצר פורד מוסטנג וסוזוקי XL7 כי בכלי רכב אלה לא אושרו פנסים העומדים בתקנות התעבורה. משמעות הדבר, כי לדגמי רכב אלה לא הותאמו פנסים העומדים בדרישות תקנות התעבורה. לאור ממצאי משרד התחבורה והודעות יצרני הרכב, החל מיום פרסום הודעה זו, לא יאושר עוד יבוא אישי של כלי רכב מתוצר 'פורד מוסטנג' ומתוצר 'סוזוקי XL7' לישראל.
    משרד התחבורה יזמין את כל בעלי הרכב מתוצר 'פורד מוסטנג' ו'סוזוקי XL7' אשר יובאו ביבוא אישי ונרשמו במהלך 2008/9 לבדיקת מערכת התאורה ולמניעת סינוור באחת המעבדות המוסמכות לרכב, כתנאי לחידוש רישיון הרכב. לאחרונה, הובא לידיעתנו כי בכלי רכב מתוצר 'ניסאן ארמאדה' ו'שברולט קמארו' ספק רב אם ניתן להתאים פנסים העומדים בדרישות תקנות התעבורה. יובהר; דגמי רכב אשר לגביהם יצרן הרכב יודיע כי לא קיימים פנסים העומדים בדרישות תקנות התעבורה, לא יאושרו ליבוא.


×
×
  • תוכן חדש...