Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6078 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש ג'יפ שניתן לחבר אליו וו גרירה וניגרר כך שסה"כ המשקל יהיה 1,200 ק"ג.

ג'יפ אמין, צריכת דלק סבירה ומחיר חלקים חלופיים לא בשמיים, תקציב הרכב עד 100,000 ש"ח.

אני מחפש רכב יד שנייה, קילומטרז' כמה שיותר נמוך.

תחתית האוטו צריך להיות כמה שיותר גבוה.

הרכב מיודע גם לנסיעות יומיומיות, וצריך להיות כמה שיותר מרווח, לאנשים שיושבים בפנים.

אני צריך שתמליצו לי איזה דגם, ושנה יהיו הכי מתאימים ובתקציב.

תודה רבה

פורסם

יש לי חבר שגם משתמש לאותם צרכים בפגארו.

כמו כן הוא החליט שהוא רוצה להעלות את הג'יפ בעוד כמה סנטימטרים והחליף את הקפיצים לגדולים יותר.

קובי

פורסם

מצטרף לצביקה.

טנדר בעל הנעה כפולה הוא הרכב המועדף על החקלאים ביישוב שלי ובאזור בכלל, אין כמעט בכלל "ג'יפים" הטנדר יותר עמיד ופנקציונאלי. יש לך מספיק מקום לאנשים בפנים, הוא לא רע בכביש, הוא מעולה בשטח, יש לו תא מטען ענק (סגור או פתוח), ובעיקר יש לך מבחר רחב לבחירה.

אם מצאת לנכון לחפש טנדר, הייתי פונה לפורום שטח להמלצות ענייניות שם יש גולשים המחזיקים רכבים כאלו ויענו לך על הכל מנסיון אישי, (בעצם גם על רכבי שטח אחרים).

בהצלחה.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

• תוכן חדש...