Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6097 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

הינני עומד לרכוש רכב חדש ואני מתלבט האם לקנות עכשיו שנת 2009 או לחכות עוד חודשיים ולקנות דגם 2010.

יש לציין שיש ברשותי רכב מסוג פיג'ו 307 שנת 2006 ואני רוצה לקנות פיג'ו 308, בחברה מעוניינים לקחת אותו בטרייד אין במחיר מחירון אם אני יקנה 308 2009 בהנחה.

האם זהו טריק של סוכני הרכב? האם כדאי לחכות לדגם 2010 שיכול להיות יקר יותר?

הבנתי שיש רפורמה בתחום מחירון הרכב ועכשיו המחירון הוא לפי חודשים ולא לפי שנים. ממתי זה הרפורמה מתחילה?

תודה מראש ויום טוב

עדי דרום

פורסם

הרפורמה התחילה בשנ 2008,אין כבר שנים לרכב אלה "דורות".

במיקרה של פ'זו אני לא יודע אם מגיע צורה חדשה או משהו שונה,אבל בכללי לא יהיה הבדל בין 2009 ל2010.

הספירה כרגע היא לפי חודשים ולשנים אין משמעות יותר,אלה אם כן עוברים לעיצוב אחר,מתיחת פנים וכו.

אגב הטריק של 2009 הוא פשוט:

או שהיבואן רוצה לסגור את השנה אם כמה שיותר מכירות.

או שב2010 יש עלית מחירים.

או גם וגם.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

אני הייתי מחכה.

שיטה חדשה או לא, בסופו של דבר כשתרצה למכור את הרכב הוא יהיה שנת 2009 ולא 2010. אז נכון, יהיה חישוב לפי חודשים. אבל אנו חיים בישראל, והישראלי שירצה לקנות ממך את הרכב ירצה לומר לשכנו שהוא רכש 2010 ולא 2009. לדעתי הדבר ייקל גם על טרייד אין עתידי. אבל זו רק דעתי הלא מלומדת בכלל.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

יש דיבורים על הפחתת מס הקנייה בינואר2010,ובכל מקרה המודל החדיש יותר בשנה משמעותי שתבוא למכור את הרכב בעוד 3-4 שנים,לדעתי שווה לחכות למודל 2010.

• תוכן חדש...