Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, כחלק ממסגרת פרוייקט ה-CARPC, רכשתי את המכשירAPEX-5011 שבגדול זה מסך מגע עם מחשב כף יד מובנה שמריץ WINDOWS CE 5.0.

את המכשיר כבר חיברתי למגבר ברכב ואני יכול להגיד לכם שזה עובד בצורה מצוינת וגם נשמע טוב מאד, העברת שירים ובחירת שירים עובדת בצורה קלה ומהירה, כל הכפתורי פאוס\פלאי\סטופ גדולים ונוחים ולקראת השבוע\שבוע הבא אני אעשה בנייה ואשים אותו באופן קבוע במקום הרדיודיסק עם תמונות ואעלה לפה את הפרוייקט.

אבל כמו בכל דבר יש בעיות, ואחרי שפרסמתי ב5 פורומים יעודיים מתוכם 2 מחול ואף אחד לא עזר אני פונה אליכם ואלו הבעיות:

1. הממשק שלו מכיל אייקונים גדולים ללחיצה (למשל נגן מוזיקה\סרטים או ניווט) אבל הכפתור ווליום בנגן מוזיקה המובנה לא מספיק גדול כדי שאני יוכל ללחוץ עליו בצורה מדויקת, זה לא קריטי אבל בנהיגה זה יהיה יקשה על התפעול, כמו שאמרתי המכשיר מריץ ווינדוס סיאי 5 ובעצם הוינדוס עצמו מריץ תוכנה או סוג של מערכת הפעלה פשוטה בעברית, הבעיה שלי זה איך מחליפים מערכת הפעלה? (לא את הוינדוס אלא את הממשק שבא עם המכשיר), מחיפושים באינטרנט - קיים מה שנקרא: MioPocket (חוקית לגמרי), זוהי מערכת הפעלה (ממשק) שנכתב בדיוק למכשירים האלה כדי להפוך כל מכשיר GPS למחשב כף יד משוכלל, (התוכנה במקור מתאימה למכשירים מסוג MIO אבל אפשר להתקין אותה על כל מכשיר וגם על שלי), בכל מקרה- פרצתי את המכשיר שלי והתקנתי את הממשק על המכשיר - עובד פיצוץ ועכשיו יש לי 2 סוגי מדיה פלייר (עם איקולייזר!), 70 משחקים, אולי 40 סוגי תוכנות כולל כל אופיס וגם גישה לאינטרנט במידה ואני אקנה כרטיס זיכרון עם WIFI.

הכל טוב ויפה אבל אני לא צריך את כל התוכנות האלה וזה סתם מאט את המכשיר וגם לא כל התוכנות מתאימות למכשיר שלי ורצות חלק, אבל מה שחשוב כמו הנגן מוזיקה וסרטים - עובד חלק עם סקינים למיניהם אבל אני עדיין לא מרוצה מזה כי גם שם הכפתור ווליום קטן ולא נוח לתפעול.

לשאלה: האם מישהו מכיר מערכת הפעלה או סוג של נגן שרץ על WINDOWS CE 5.0 שמכיל כפתורים גדולים ואיקולייזר?

או לחילופין, האם אפשר להתקין על המכשיר שלי ממשק מסוג אחר ואם כן - איך עושים את זה?

בעיה 2:

המכשיר מגיע בלי תוכנות ניווט מותקנת עליו, אבל הוא מגיע עם כרטיס זיכרון 512 מגה שעליו יש את תוכנת הניווט IGO8 בעברית שהיא לבד תופסת 200 מגה. יוצא שבשביל לנגן שירים אני צריך

או: לשים כרטיס זיכרון אחר עם שירים עליו וכל פעם להחליף בין הכרטיסים.

או: לשים שירים על הכרטיס זיכרון של הניווט ואז יש לי סה"כ 300 מגה פנויים לשירים\סרטים וזה לא מספיק.

לשאלה: איך אני מאחד בין השניים?

*ניסיתי להעתיק את כל תוכן הכרטיס זיכרון לכרטיס זיכרון גדול יותר ועליו לשים גם שירים בתיקיה נפרדת, השירים עובדים מן הסתם אבל את תוכנת הניווט המכשיר לא רוצה להפעיל.

אשמח להתייחסות ל2 הבעיות,

תודה מראש,

אוהד.

פורסם

לגבי תוכנת הניווט:

אתה חייב לשמור על מבנה הספריות הקיים כמו בכרטיס זיכרון המקורי. אתה לא יכול ליצור ספרייה חדשה ואליה להעביר את תוכן כרטיס הזיכרון, אלא להעביר את תוכן הכרטיס כמו שהוא. בנוסף, אתה צריך לשנות את קובץ ה SYS.TXT לפי ההגדרות של המכשיר שלך.

אסף.

פורסם

זה בדיוק מה שעשיתי - נכנסתי לכרטיס הזיכרון של IGO8 דרך המחשב (עם חיבור USB מהמכשיר עצמו למחשב) ופשוט בחרתי את כל הקבצים שהיו, עשיתי העתקה למחשב כמו שהם ואז הכנסתי כ.זיכרון ריק למכשיר הGPS ועשיתי הדבק בדיוק כמו שזה לתיקיית הראשית של הכרטיס.

שכחתי לציין, מה שהמכשיר רשם לי בעצם שהוא לא מוצא את הקבצים להמשך פעולה והתוכנה IGO8 תיסגר, עוד הצעות?

אוהד.

***במידה ומישהו לא מבין בנושא - אשמח ללינק לפורום\גורם כלשהו שמתעסק עם זה, תודה.

פורסם

האם התוכנת ניווט הגיעה ביחד עם המכשיר? או שהתוכנה נלקחה ממכשיר אחר? אם היא נלקחה ממכשיר אחר אז יש צורך לשנות את הקובץ SYS.TXT לפי המאפיינים של המכשיר שלך (רזולוצית מסך, מיקום הקבצים וכו').

אסף.

פורסם

AssafO, להעתיק את תוכן התיקיה לא יעזור לו. התוכנה נועדה לעבוד עם הכרטיס שהיא באה עליו ולא תעבוד אם תעביר אותה לכרטיס אחרת. לא סתם זה נקרא Secure Digital.

מה שכן אפשר (ומומלץ לעשות) זה לקנות כרטיס גדול, להוריד iGo חדש פרוץ מהאינטרנט, לייצור בו תיקיות כמו שיש על הכרטיס המקורי (אם יש), ולהעתיק מהמקורי את ה-sys.txt. מניסיון, זה עובד.

לגבי הממשק, נסה לחפש כאן, אולי תמצא ממשק שיתאים לך.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

TheHunter88 - תודה על הלינק יש שם כמה דברים נחמדים אבל זה לא עוזר ב100% כי זה להתקין מערכת הפעלה של המכשיר עצמו , אני רוצה להתקין על הכרטיס זיכרון כדי שהמכשיר לא יידפק אם משהו לא יעבוד אז אם יש משהו אחר- אשמח.

את הבעיה השניה פתרתי, מצאתי גרסא פרוצה ברשת ואני אתקין אותה היום נראה איך זה הולך

נשאר רק למצוא ממשק נורמלי ונגן טוב שיעבוד על זה ויש לי CARPC במינימום עלות ומקסימום ביצועים עם נגן מוזיקה\סרטים ונווט.

תודה ענקית מראש!

אוהד.

פורסם

אני זוכר שראיתי שם כמה גרסאות שהן SD unlocker שזורקים אותן על הכרטיס SD, עורכים בפריצה כמה דברים וזה עובד ישר מה-SD.

בהצלחה!

פורסם

TheHunter88- נכון יש שם כאלה אבל הם רק בשביל MIO, שנכנסתי לאתר התחלתי להוריד בסוף ראיתי שזה רק מיו והתבאסתי, אחרי זה למטה יש גרסא כללית מפוצצת שהיא לכל מכשיר כלשהו שמריץ WINDOWS CE 5 בדיוק כמו שלי אבל זה SDFREE וזה לא עוזר, בכל מקרה הורדתי אותה הרגע וקראתי את ההוראות - זה התקנה על המכשיר עצמו (בלי קשר יש על המכשיר שלי נטו 64 מגה (ככה קראתי באיזה אתר) ולהתקין עליו תהיה קצת בעיה , בלי קשר שאם אני עושה משהו לא טובאני יכול לדפוק את המכשיר.

אשמח לעזרה בנושא אם טעיתי בתרגום מהאתר או שבמקרה פספסתי שם התקנה שהיא כללית והיא ישר לכ.זיכרון.

תודה,

אוהד.

פורסם

אתה מבין בזה אולי? תשמע כבר התקנתי על האפקס מיו-פוקט שזו אותו ממשק שהכינו רק בשביל מיו וכמה דגמים ספציפים אחרים ובכל זאת זה עבד על אפקס (אמנם לא 100% אבל עבד), יש מצב שפה זה בדיוק אותו הדבר וזה יעבוד?

-המיו פוקט לא עבדה 100% כי חלק מהתוכנות שם לא התאימו ב100% לרזולוציה וחלק בכלל עבד לאט אבל מה שצריך לעבוד טוב שזה מוזיקה וסרטים עבד מצוין.

בגלל זה אני מחפש ממשק שהוא לא מלא בתוכנות מטומטות כמו אופיס אלא רק מוזיקה\סרטים וניווט ואם יהיו עוד דברים פה ושם על הדרך אז למה לאץ

אוהד.

**אוקיי! נראה לי שמצאתי אני רק צריך אימות, בעמוד שנתת, תגובה רביעית יש שם ל"גרסא כללית" , למטה רשום איך להפוך את זה לSD UNLOCK מSD FREE, מקווה שהבנתי נכון וזה מדריך שתהיה התקנה על כ.זיכרון ולא על המכשיר, נכון?

פורסם

מבין את התיאוריה מאחורי זה. אבל לעשות במציאות לא עשיתי. אבל שוב, ההיגיון אומר שאם תהפוך את ה-universal unlocker ל-sd unlocker (ויש שם אפשרות, רק שהם מדגימים ל-mio), עם קצת התאמות ואילתורים אפשר לגרום לזה לעבוד על האפקס. רק צריך לדעת מה גורם לאפקס לעשות autostart מה-SD (איזה קובץ, מה ה-path שלו וכו').

פורסם

אוקיי אני רוצה לעדכן, קודם כל - האנטר, תודה רבה, כמו שערכתי בהודעה האחרונה שלי בשרשור זה שמצאתי שם מדריך איך מתקינים על הכ.זיכרון ולא על המכשיר , עשיתי את זה וזה עובד חבל על הזמן.

מצאתי איפשהו IGO8 חדשה מעודכנת ל2009 וזה עובד בצורה מצוינת!

עכשיו חסר רק פאק אחד שזה אני לא מוצא תוכנות למערכת ההפעלה הזו: WINDOWS CE 5.0.

הבנתי שכבר לא משתמשים בה והמחליפה שלה היא WINDOWS MOBILE ,ניסיתי להפעיל קבצים ממנה למערכת הפעלה שיש לי = לא עובד.

עברתי על הרשת ויש אתר אחד בקושי שיש לו גם כן קובץ ורבע לWINDOWS CE 5.0, אם יש למישהו אתר כלשהו שמרכז דברים כאלה להורדה (מצידי גם בתשלום- העיקר שאני אראה עדות כלשהי לכך שקיימים בכלל תוכנות חיצוניות למערכת הפעלה הזו).

אז בקיצור, כל הבעיות שלי נפתרו ופרוייקט הCARPC מהבחינה הזו עומד על 99%, נשאר למצוא תוכנה שתנגן מוזיקה\סרטים וגמרנו את הסיפור.

לקראת הסופש אני הולך להרכיב את זה ברכב כבניית BUILT-IN ויעלה לפה את התוצאות (במידה ואני מוצא תוכנת ניגון עם כפתורים גדולים עד אז).

תודה ולילה טוב,

אוהד.

פורסם

טוב- עדכון קטן לפני הבנייה ברכב,

renaultfreek ו TheHunter88 וAssafO - תודה רבה, עזרתם לי מאד.

כרגע המכשיר פרוץ - יש עליו מערכת הפעלה שאני התאמתי בדיוק למה שאני רוצה, אני יצרתי את האייקונים וגם בחרתי את המיקום שלהם על המסך כדי שיהיה הכי נוח שיכול להיות לתפקד בנהיגה.

המערכת גם עובדת מצוין בעת שמיעת מוזיקה ותוך כדי הניווט - אפשר למזער את התוכנות, בקיצור כל העסק עובד מדהים!

תמונות של הכל מהכל - בסופש בשרשור חדש בפורום של המולטימדיה.

אוהד.

• תוכן חדש...