Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. אני חדשה בפורום ומקווה שאצליח למצוא כאן תשובה לעניין הבא:

הגיע לידיי פלייר שחתומה עליו סוכנות ביטוח כולשהי (בלי שמות). הפלייר טוען שבעיריית ת"א קיים נוהל לבטל 2 דו"חות חניה בשנה בטענה של מצוקת חניה. כל שעל בעל הרכב לעשות הוא לגשת למחלקת החניה רח' שארית ישראל 13 ת"א (מול אצטדיון בלומפילד), לעמוד בתור, לבחור את שני הדו"חות בעלי הסכום הגבוה ביותר והם מבטלים אותם במקום.

:roll:אוטופי או שמה אמיתי?

יום נעים לכולם, ויקי

מכורה לפינוקים

ספא forever

:sissies:

פורסם

לא יודע מה איתכם,

אני לפני שנתיים הצלחתי לבטל דוח חנייה בצייטלין בת"א

ואני תושב חולון

פשוט מתבכניים בניסוח טוב ככל האפשר, מזכירים את צמד המילים "מצוקת חנייה", ואפילו העובדה שהיה לי חניון 2 מטר משם לא שינתה כלום. הדוח בוטל , תחי מדינת ישראל !

פורסם

ההבדל בין תל-אביב לערים אחרות שפקח, נגיד רמת-גני, לא ישים לך דו"ח אם חנית על אדום-לבן ויש לך מדבקה של אותו רחוב.

בתל-אביב הוא ישמח לעשות את זה.

פעם חניתי שני גלגלים על מדרכה ובבוקר קבלתי טלפון בבקשה להזיז את האוטו. בתל-אביב כבר מזמן היו גוררים. 

פורסם
ההבדל בין תל-אביב לערים אחרות שפקח, נגיד רמת-גני, לא ישים לך דו"ח אם חנית על אדום-לבן ויש לך מדבקה של אותו רחוב.

בתל-אביב הוא ישמח לעשות את זה.

פעם חניתי שני גלגלים על מדרכה ובבוקר קבלתי טלפון בבקשה להזיז את האוטו. בתל-אביב כבר מזמן היו גוררים.

לאן בדיוק שלחת את הבקשת ביטול?

מכורה לפינוקים

ספא forever

:sissies:

פורסם

שמעתי על העניין אבל אני מתלבט אם שווה לבזבז שם חצי יום עבודה כדי לחסוך סכום שהוא כמו חצי יום עבודה. (250 ש"ח, בהנחה ש100 שקל עדיף לשלם וזהו)

אני כבר 4 חודשים איתם במכתבים לגבי ביטול דו"ח שקיבלתי עם רכב אחר שהחניתי ל2 דקות ליד הבית בשעה 23:00 במקום בלי מצוקת חניה בכלל .

מעניין אם טענת המצוקה תתפוס כאן.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...