Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

אני חושב לקנות רכב יד2 דרך מגרש.

אשמח לקבל המלצות על מגרשים עם אמינים עם מבחר טוב של מכוניות במחיר 25K בערך.

מישהו מכיר את : 1. טרייד אין שי מוטורס נתניה.

2. מגרש של יבואן יונדאי בז'בוטינסקי פ"ת.

תודה,יניב

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מקפיץ- בגלל שגם אני נתקלתי בטרייד אין שי-מוטורס בנתניה בלוחות, אבל לא מצאתי שום דבר עליהם באינטרנט.

מישהו מכיר? מישהו יודע?

פורסם

לגבי נתניה ומבחר סוחריה רבות נידון כאן בפורום ייעוץ ברכישת רכב.

אתמצת זאת כך (אעפ"י שאולי חלק קנה ונהנה)- "שומר נפשו וכספו ירחק".

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מנסיון עם לובינסקי טרייד הם היו בסדר גמור (איתי).

2 תקלות שלא התגלו בבדיקה, ולא היו באחריות תוקנו על חשבונם שבועיים אחרי שהרכב נמסר לי במוסך מורשה.

(תיקונים בעלות של 1000 ש"ח ללקוח, להם בטח עלה פחות).

לא התרשמתי מאנשי המכירות שלהם שהם מבינים גדולים, אבל מספיק שאתה מבין מה אתה מחפש ואז אתה מקבל מהם את כל הנתונים, לכל רכב יש הסטוריית טיפולים מלאה, אתה יודע בדיוק מה אתה קונה, הם עושים יישור קו רציני, (מתקנים על כל הליקויים שהתגלו בבדיקה) , ובסוף אתה מקבל רכב שלא צריך להשקיע בו שקל. בנוסף יש אחריות לשנה על מנוע / גיר / היגוי / מדחס מזגן שזה גם סוג של שקט (לפחות זמני).

לא תשמע שם סיפורי סבתא "יד ראשונה של אחותי / גיסתי / חמתי... " מגיעים לשם רכבים אחרי בדיקה ולאף אחד מהם אין פגיעות שילדה. חיסרון נוסף שמצאתי שם, כל הרכבים צבועים מכף רגל ועד ראש, כל שריטה קטנה שהרכב מגיע איתה צובעים את כל המכלול,

זה משהו שקצת צרם לי (אם זו שריטה בדלת, צובעים את כל הדלת, אם זה הכנף, כנ"ל. לא אהבתי).

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אני יכול להמליץ בפה מלא. הבן אדם יוצא מהכלל, אמין ומציין את כל המידע במעמד הרכישה.

חוץ מזה החלפתי איתו כבר כחמישה רכבים. ממליץ ביותר.

• תוכן חדש...