Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התקנה ב-206

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8156 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מישהו יודע אם אפשר לדחוף (להתקין) רמקולים 6.5 בדלת קדמית של 206?

יש כמה אפשרויות ... כמובן שאלה של עלות וזמן עבודה .

הכי מהר זה להגדיל את הפתח בדלת ו"לחפור" קצת על מנת שיכנס רמקול גדול יותר .

אם אתה רוצה להשקיע ואין לך חשק או רצון "לחפור" בדלת הייתי מציע לך לבנות הגבהות יפות לרמקולים , מעיין תושבות שמחזיקות את הרמקול ומשתלבות בדלת בצורה יפה . בדרך הזו ניתן להכניס גם אלמנטים יותר גדולים , ראיתי פונטו עם 8" בדלת הנוסע .

הענין בבניית תושבות כאלה הוא העלות והזמן שיש להשקיע על מנת לקבל תוצאה יפה .

חוץ מזה ... למה אתה רוצה להגדיל ולעבור ל 6.5" ? עפ"י כמה דעות שמעתי שאיכות הצליל והדיוק של ה 5.25" טובים יותר ברמקול הקטן יותר ... (ושיתקנו אותי המומחים ... )

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם

איכות הצליל והדיוק לא טובה יותר ב5.25" וכמו כן כמובן שזה משתנה מחברה לחברה. 6.5" ירד נמוך יותר מ5.25" ובמקרה ויש לך סט שני חלקים לטעמי 6.5" עדיף.

יש שסבורים ולעיתים זה נכון שתדרי המיד ברמקול 5.25" (וכמו כן ב4") יהיה טובים יותר מ6.5" אך כמו שנאמר זה תלוי ספציפית ברמקול ועדיין לרוב ההבדל לא גדול כמו ההבדל במידבאס.

פורסם

למה 6.5?

כי זה הקומפוננט שיש לי ואני אוהב אותו (psd216)

אני מחליף רכב לא מערכת.

אז מה הפסק דין הסופי צריך הגבהות או שנכנס כמו שהוא?

פורסם

יש אנשים שקונים מכוניות בגלל בסיס טוב לשיפורים.

האם זה ככה אצל אודיופילים ? ז"א אודיופיל ילך לחפש אוטו לפי איזה רמקול נכנס בו, רמת האקוסטיקה בו והאיכות של מערכת החשמל בו וכו' ?

סתם מחשבה שעברה לי בראש בהקשר לנאמר כאן... :lol:

פורסם
יש אנשים שקונים מכוניות בגלל בסיס טוב לשיפורים.

האם זה ככה אצל אודיופילים ? ז"א אודיופיל ילך לחפש אוטו לפי איזה רמקול נכנס בו, רמת האקוסטיקה בו והאיכות של מערכת החשמל בו וכו' ?

סתם מחשבה שעברה לי בראש בהקשר לנאמר כאן... :lol:

חבר שלי קנה גולף בגלל שהוא התלהב מאוד מהאקוסטיקה ברכב זה

אז, כן.. זה גם שיקול אצל אנשים שאוהבים סאונד 8)

"Everybody loves house music, its a spirtual thing, a body thing, a soul thing"

פורסם

במה מתבטאת האקוסטיקה של הגולף?

אני כשקניתי אתה הרכב שלי בדקתי שיהיה מקום לרמקולים שאני רוצה להתקין מתחת לדשבורד (בכל רכב שאותו בדקתי). חבל רק שרק בצד של הנהג יש מקום והצד של הנוסע התברר כבעייתי מה שחייב אותי למכור אותם.

לא נורא, הייתי בוחר בו בכל זאת :)

פורסם
במה מתבטאת האקוסטיקה של הגולף?

העובדה שהוא שמע כמה מערכות שיושבות ברכבי גולף, ממערכת סטנדרט שבאה עם הרכב

למערכות שאנשים בנו.. ובכל אחת מהמערכות הוא אהב איך שהסאונד נשמע ברכב..

היא שגרמה לו לאהוב את האקוסטיקה..

יש מצב כמובן שזה פסיכולוגי.. אבל.. אני עצמי קניתי את ה"תאוריה" הזאת

8)

"Everybody loves house music, its a spirtual thing, a body thing, a soul thing"

• תוכן חדש...