Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6103 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי יש לי פונטוספייס 2001 אוטו' גיר רציף

אני לא יודע כמה מקום יש סה"כ במיכל

ונראה לי שהאוטו צורך יותר מידי דלק

איך אני יכול לבדוק את זה ?

והאם מישהו יודע כמה ליטרים המיכל של הפונטוספייס?

בנוסף לכך

נראה לי שהאוטו צורך יותר מידי דלק כי הסל"ד לא יציב וזה גורם למנוע להתאמץ יותר

מה עושים ואיך מתקנים את הבעיה הזאת תודה מראש לכל המגיבים!

פורסם

סל"ד לא יציב יכול לנבוע מהרבה בעיות כגון:

1. חור באגזוז מקדימה באזור חיישן למבדה

2. מייצב טורים לא תקין.

3. תקלה במערכת הצתה פלגים חוטי הצה או כוהלים.

4. חיישנים בסעפת ינקה לא תקינים.

5. תקלה במערכת הדלק, משאבת דלק, מזרקים.

6. משיכת אויר בסעפת היניקה.

כדי לבדוק זאת עליך לגשת לבעל מקצוע אמין ומנוסה בתחום הזרקות הדלק בעל מחשב דיאגנוסטיקה ומכשיר 4 גזים, החברים באתר ישמחו להמליץ לך על אחד כזה לפי איזור מגוריך. כמו כן מהיכן אתה?

כמו כן מה צריכת הדלק שלך 1ל-6 או משהו באזור 1 ל-14 ?

ע"מ לבדוק צריכת דלק מדויקת עליך לגשת לתחנת דלק למלות את המיכל עד הסוף עד שהידית קופצת טיפה יותר, לאפס שעון קילומטרז לנסוע עם הרכב עד שנשאר רבע מיכל לתדלק שוב מיכל מלא לראות כמה ליטרים תדלקת נכנס ואז לקחת את הקילומטרז שעשית לחלק במספר הליטרים שתדלקת בפעם השנייה ואז תקבל צריכת דלק בקילומטרים לליטרים.

כמו כן האם יש נורת CHECK ENGINE דולקת?

פורסם

שלום רב

תופעת טורים לא יציבים אופינית לרכב זה . יש צורך לבצע כיוון מצערת ע"י מחשב ( כמו ברכבי vag)

כמובן שבעל מקצוע צריך לראות את הרכב עלמנת לודא כי הרכב תקין

בברכה זיסו יוסי

פורסם

תחילה בדוק פילטר אוויר. צריכת דלק גבוהה יותר וסל"ד לא קבוע - סימפטומים לפילטר סתום. אחד המדדים הנוספים לכך - קושי בהתנעה.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

• תוכן חדש...