Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6111 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה אהלן

הרכבתי מערכת לפני כחודשיים ברכב שלי מדובר ב 2 מגברים 2 זוגות קומפוננטים וסאב.

רציתי עצה, איך מכוונים את המערכת בדיוק כי כל פעם שאני מפרק את המגש עם המגברים ומכוון, אני מזיע לשווא

כי פעם שלישית שאני מכוון ועדיין אני לא מרוצה, פעם הסאב נשמע יותר מדי פעם הקומפוננטים משתיקים את הסאב, יש אולי סוג מוזיקה ספציפי שיעזור לי בכיוון או איך הGAIN צריך להיות, יותר על סאב או יותר על קומפוננטים.

אם מישהו יוכל לעזור בעצה אני אשמח.

תודה

HU: ALPINE CDA-137BTi

AMP 1: SUNDOWN AUDIO SAX-125.4, AMP 2: SUNDOWN AUDIO SAZ-1500D, COMP 1: HERTZ HSK 165XL

COMP 2: POLK AUDIO DB 5251, SUB: SUNDOWN AUDIO SA-12 2OHM, 6X9: INFINITY KAPPA 693.9i

פורסם

אין משהו ספציפי גורף . אם ניסיתה לכוון רק שלושה פעמים אז מצבך עוד טוב , הרבה אנשים מכוונים במשך חודשים :-)

הצאות כלליות על איך לכוון יש לך בשרשור של ELI_I .

בהצלחה .

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

מערכת חדשה, מתחילים מכיוון גיינים. ישנם 2 שיטות עיקריות לכיוון הגיינים:

הראשונה אימפירית ובה מכוונים את הHU על FALT, הווה אומר כיבוי כל הבאס בוסט ובמידה והעלת טרבל להוריד גם אותו, הורדת הגיין במגבר למינימום והגבהת הוואליום בHU לבערך שלושת רבעי העוצמה שלו.

בזמן שהHU מנגן, מעלים לאט לאט את הגיין עד שמתחילים לשמוע עיוות מהרמקולים ומורידים טיפה.

על התהליך הזה חוזרים עם הזוג השני של הקומפוננט בנפרד והסאב בנפרד.

שיטה שניה הרבה יותר מדויקת ומצריכה שימוש באוסטילוסקופ או במחשב עם תוכנת אוסטצילוסקופ ומיקרופון יעודי למדידות. בקרוב העלה שרשור מצולם ובו אסביר בדיוק איך לבצע את זה. אם כרגע אין לך גישה/ידע לבצע את זה השיטה הראשונה תספק.

במידה ואתה מגביר אקטיבית (ללא שימוש בקרוס אובר) יהיה צורך לקבוע נק' חיתוך של כל אלמנט בנפרד והסלופים שלו (יבוצע לפני בכלל כיוון הגיינים או אפילו שמיעה ראשונית כדי לא לפגוע באלמנטים). אם אתה מגביר פאסיבית ישארו לך רק כיווני אקולציה במידה ויש לך אותם בHU ובדיקת הפאזות של הרמקולים.

למרות האמור לעיל, כדי לשמוע טוב הבסיס הוא התקנה טובה, תוך שימוש בחיווט טוב, בידוד מאסיבי, לפחות של הדלתות ומיקום נכון של האלמנטים ברכב. אם סתם זרקת מיד באס בדלת, תוך שימוש בחיווט המקורי, ללא בידוד וזרקת את הטויטר על לוח השעונים, על תצפה לשמוע טוב. גש למתקין טוב (כמו יוסי אלפיין, חבר יקר בפורום, ישראל , רוני וכד') שיבדוק את ההתקנה ויתקן את הדרוש תיקון.

אלי

• תוכן חדש...