Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המון פריטים למכירה

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6023 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הצטברו אצלי המון פריטים ועכשיו עקב שידרוג משמעותי וחוסר מקום במחסן החלטתי למכור את כולם :

סאב אוריון 12" כולל תיבה שמור כחדש לא היה בכלל בשימוש , למי שמחפש איכות ולא משתגע יותר מ 200 RMS .

סאב פניונר השחור 12" - מפציץ כמו שפפיונר יודע להפציץ - לטעמי! (כולל תיבה)

סאב קיקר 12" - סאב איכותי עם תיבה איכותית - גם חזק וגם איכותי .

סאב קיקר 10" - איכותי ושמור בקושי עבד .

מגבר Power Acoustic 400X אולד סקול ברמה - שמור ביותר כמו חדש!

מגבר Lightning Audio B2.300.4 עם פיוז חיצוני נותן בראש גם לסאבים .

מגבר Logic plx-22 שממש קשה לי להיפרד ממנו :( - משמש מעולה למונו מעולה .

JBL GTO937 6*9 עדיין באחריות- חדש חדש מפציציםםם .

pionner 6*9 רעים ...

וופרים Morel Dotech Ovation 6.5" השם מדבר , איכותייים אשש.

וופרים JBL GTO6507 6.5" גם מהם מאוד קשה להיפרד נתנו לי בדיוק את מה שרציתי כפרעליהם .(עדיין באחריות)

קורס אוברים של JBL GTO6507 החדשים (הקטנים מהסידרה החדשה ביותר) היו סתם ליופי, לא היה בהם שימוש בכלל ... (עדיין באחריות)

קרוס אוברים של מורל Morel Dotech Ovation גם הם בקושי היו בשימוש סתם ליופי .

sherwood קורס אובר איכותי למי שאין 3 יוציאות בערכת זה הדבר הרציני בשבילו - איכות מעל הכל השם אומר הכל ...

צ'יינגר פיונר cdx-p1210 - לא בדיוק רוצה למכור אותו - מכיוון שהשימוש שלו עושה לי רק טוב ומקל מאוד , אבל השידרוג הבא יקר מאוד אז לצערי :(

גרילים של JBL + של מורל היפייפים.

יש עוד רדיו דיסקים כ 3 - שלא היו מחוברים בקושי - פשוט מתנה ליומולדת וכל מה שהצטבר .

טייפים כ-2 במחיר זנו** + קסטת זוהר ארגוב מתנה =) הקסטה מאבא :)

חיווטים למינהם - אם צריכים משהו לשאול אולי יש לי גם חדשים .

יש עוד דברים - אני אעשה סדר במחסן ואפרסם .

יש אפשרות להחלפה רק על - סט קומפוונט ברמה גובה ושמור מאוד .

מגבר מונו חזק מאוד - בין 900RMS ++ ב 3אום - זאת אמרת ב 4אום מינימום 800 RMS.

רדיו דיסק כמו ALPINE 9855 / DVD למינהם - למרות שהפניונרים איכותיים אני מחפש שינוי.

יריעות איטום בעדיפות נומוכה מאוד...

יעקב - 0504805551

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מגבר פיוניר 924GNX - מגבר חזק עצבנייי כחדש !!!

מגבר רוקפורד X4.6 - כולם מכירים את המגבר הזה - בגרושים נמכר .

DHD NTX 2003 - מגבר 4 ערוצים למי שרוצה מגבר שמרים סאב כמו שצריך בגרושים ולא להשקיע זה הההדבר בשבילו .

פלאנט אודיו 6 ערוצים , P706 - חזק במיוחד מספיק למערכת שלמה לא צריך עוד מגבר חוץ ממנו 6 ערוצים !!!!!

מגבר רד סטאר - חברה מעולה , 5 ערוצים , 500W ליציאה החמישית ! 1100W !!!

מגבר sherwood xa-1240Q - במחיר גורשים בודדים לטובת אלה שלא מחפשים להתפרע !

טווטרים :

אינפיניטי עייניים - פורקו מהרכב סאונד מעולההה !!!

איניפיטי גדולים - כמו המורל הגדולים ! חזקיייים , כמו חדשים היו ללא שימוש כללל !!!

מורל - רמה מעל ה MT23 וטיפה מתחת לסופרימו - איכותיים מאוד ! קשה להיפרד מהם !!!

מורל סופרימו - טוב את זה כולם כבר מכירים =)

עוד ... -

רדיו דיסק פניונר 8600 !!! לא בדיוק לחוץ למכור אותו ... מתכוון בעתיד להישאר רק עם המסך והמחשב ללא הרדיו דיסק , ככה שאני לא לחוץ למכור אותו ולא עושה שפגט במחיר.

מסך 7" רואים בו באיכות מעולה - פרטים נוספים בפלאפון - שוב לא לחוץ למכורר!

ניתן ללהחליף על רדיו דיסק DVD + מסך נשלף - לא ממש מעניין אותו החברה - תציעו נדבר .

ד"א

נמכרו רכיבים מההודעה הקודמת אני אעדכן מאוחר יותר (ביום שבת כנראה) . פשוט צריך לשאול ואני אענה .

יעקב

לא מחפש יותר סט קומפוננט , מגבר מונו ורדיו דיסק כמו האלפיין .

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עקב כך שאני עובר רכב בזמן הקרוב ואני רוצה להתקין משהו יותר רגיל קטן ולא רוצח את עצמי הכל כמעט מוצא למכירה .

סאב W7 מפלצת אמיתיתתתת!!!! משהו מטורף! תקראו עליו תראו אותו בyoutube לא מכיר סאב 12" טוב ממנו ... פשוט ענק!!!

מגבר שנותן לסאב 900 RMS איכותיים !! של EARTHQUAKE במחיר שלא תמצאו משהו שנותן יותר במחיר כזה!

600W RMS ב 4 אום. ו 1200W RMS ב 2 אום. ב 12V! ( ב 14.4V נותן יותר)

תצרוכת חשמל נמוכה! אצלי יושב עם מצבר 65A ונותן כמו שצריך!

פשוט לא מאמין שאני מוכר...

הצטברו אצלי המון פריטים ועכשיו עקב שידרוג משמעותי וחוסר מקום במחסן החלטתי למכור את כולם :

סאב אוריון 12" כולל תיבה שמור כחדש לא היה בכלל בשימוש , למי שמחפש איכות ולא משתגע יותר מ 200 RMS .

סאב פניונר השחור 12" - מפציץ כמו שפפיונר יודע להפציץ - לטעמי! (כולל תיבה)

סאב קיקר 12" - סאב איכותי עם תיבה איכותית - גם חזק וגם איכותי . נמכר

סאב קיקר 10" - איכותי ושמור בקושי עבד . נמכר

מגבר Power Acoustic 400X אולד סקול ברמה - שמור ביותר כמו חדש!

מגבר Lightning Audio B2.300.4 עם פיוז חיצוני נותן בראש גם לסאבים .

מגבר Logic plx-22 שממש קשה לי להיפרד ממנו :( - משמש מעולה למונו מעולה .

JBL GTO937 6*9 עדיין באחריות- חדש חדש מפציציםםם . לא למכירה יותר

pionner 6*9 רעים ...

וופרים Morel Dotech Ovation 6.5" לא רלוונטי עד יום שלישי

וופרים JBL GTO6507 6.5" גם מהם מאוד קשה להיפרד נתנו לי בדיוק את מה שרציתי כפרעליהם .(עדיין באחריות) רק אחד עובד .

קורס אוברים של JBL GTO6507 החדשים (הקטנים מהסידרה החדשה ביותר) היו סתם ליופי, לא היה בהם שימוש בכלל ... (עדיין באחריות)

קרוס אוברים של מורל Morel Dotech Ovation גם הם בקושי היו בשימוש סתם ליופי .

sherwood קורס אובר איכותי למי שאין 3 יוציאות בערכת זה הדבר הרציני בשבילו - איכות מעל הכל השם אומר הכל ...

צ'יינגר פיונר cdx-p1210 - לא בדיוק רוצה למכור אותו - מכיוון שהשימוש שלו עושה לי רק טוב ומקל מאוד , חסר כבל לחבר אותו:(

גרילים של JBL + של מורל היפייפים.

יש עוד רדיו דיסקים כ 3 - שלא היו מחוברים בקושי - פשוט מתנה ליומולדת וכל מה שהצטבר .שלותם נמכרו.

טייפים כ-2 במחיר זנו** + קסטת זוהר ארגוב מתנה =) הקסטה מאבא :)לא רלוונטי

חיווטים למינהם - אם צריכים משהו לשאול אולי יש לי גם חדשים . הרוב כבר לא רלוונטי

יש עוד דברים - אני אעשה סדר במחסן ואפרסם .

רדיו דיסק פניונר כמו שצויין - מחיר זנ**!!!

מסך 7" תצוגה מעולה - לא ממש לחוץ למכור אותו , אבל אם מישהו צריך במחיר לא רציני בכלל , שמח לעזור ...י

יש אפשרות להחלפה רק על - סט קומפוונט ברמה גובה ושמור מאוד . לא רלוונטי

מגבר מונו חזק מאוד - בין 900RMS ++ ב 3אום - זאת אמרת ב 4אום מינימום 800 RMS. לא רלוונטי

רדיו דיסק כמו ALPINE 9855 / DVD למינהם - למרות שהפניונרים איכותיים אני מחפש שינוי. לא רלוונטי פאנל רגיל מעכשיו

יריעות איטום

יעקב - 0504805551

חבר'ה

המחירים הם מכירי זנ** מעכשיו!!! אבל ממש ...

• תוכן חדש...