Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זו ההתנהלות מפעם קודמת...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=285354&highlight=%D7%91%D7%A7%D7%A8%D7%AA+%D7%9E%D7%A0%D7%95%D7%A2

בהמשך לטיפול הלא יעיל שעשו לרכב שלי (חזי צדק והנורה שוב דולקת) החזרתי להם את הרכב לטיפול.

אני לא ארחיב מה חירטטו אותי בדיור אבל היו המון כאלו (לדעתי) ואני אגש מיד לטיפולים החודרים שהיו:

אחרי ניקוי אינג'קטורים עם אורסול (לא עזר)

החליפו שני סלילי הצתה, שני חוטי הצתה וחיישן כמות אויר (הכל עזר ליום אחד ואז שוב הנורה דלקה)

החזרתי את הרכב ואז מנהל המוסך (להזכירכם מוסך מורשה מאזדה) טיפל באופן אישי... טען שהחליף לי חיישן זיהום אוויר, הוא אמר שישנם 2 כאלו (ליד המנוע והשני ליד הפליטה)

יום למחרת שוב הנורה דולקת.

אני נואש... מה לעשות?

ניסן לשאלתך... הם אמרו שבמחשב יש קוד P031 שזה בעיית סינכרון כללית ולכן קשה לפתור את הבעיה.

פורסם

תראה אחרי ששילמת 1000 ש"ח אתה מצפה לסידור של התקלה.

את שאר התיקונים הם עשו ללא תשלום, הם התעקשו לטפל לי ברכב אחרי שאמרתי להם שאני פונה לאיגוד המוסכים ולמוסך המרכזי, ואמרו ששהכל יתוקן וזה בטיפול מנהל המוסך באופן אישי.

פורסם

לדעתי זה או חיישן חמצן אחורי, או ממיר קטליתי תקול.

את החיישן חמצן ניתן לבדוק, בעל מקצוע ידע לזהות את הגלים שהחיישן משדר, אם החישן משדר גל תקין הבעיה בממיר לדעתי.

יקיר.

פורסם

"ניסן לשאלתך... הם אמרו שבמחשב יש קוד P031 שזה בעיית סינכרון כללית ולכן קשה לפתור את הבעיה"

צר לי אך אין קוד תקלה כזה.

אם אתה מתכוון ל- P0031 אז זה בכלל בעיה חשמלית או שהמחמם של חיישן החמצן הקד' תקול או שלא מגיע מתח למחמם מסיבה כלשהי.

פורסם
לדעתי זה או חיישן חמצן אחורי, או ממיר קטליתי תקול.

את החיישן חמצן ניתן לבדוק, בעל מקצוע ידע לזהות את הגלים שהחיישן משדר, אם החישן משדר גל תקין הבעיה בממיר לדעתי.

יקיר.

חיישן אחורי במצב תקין לא משדר גלים אלא קו.

חיישן ראשוני מוציא גלי סינוס שנעים בין 0.1 ל- 0.9 וולט.

מה גם שלפי מה שנראה לי קוד התקלה מדובר במחמם של החיישן הראשוני.

ויקיר אל תפגע אם לא הייתי מעריך אותך לא הייתי מעיר.

פורסם

להתחבר למחשב דיאגנוסטיקה שוב,

כנראה הבעיה שלך היא בחיישן חמצן.

http://www.obd-codes.com/p0031

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

היי שמי עמית אני יכול לעזור לך אם אתה מאזור המרכז

אני עובד במוסך מזדה מורשה בחולון כאיש דיאגנסטיקה

שלח לי הודעה לפרטי אם אתה מעוניין

• תוכן חדש...