Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ה-HU יעלה 190$.

משלוח עולה 44.25$.

מכס יעלה לך בערך 58.23$.

בסה"כ, ה-HU יעלה לך בערך 1110 שקלים.

נ.ב. יכול להיות שידחפו עוד מע"מ וכאלה. אין לי מושג בזה...

פורסם

פריט מתחת ל200 דולר תופס רק בדיוטי פרי, בייבוא אישי זה מתחת ל50 דולר.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
איזה מני@קים.....

אבל יש מצב שלא תופסים ? או 100% אני אשלם מכס ?

לרוב תופסים

זה חבילות שנכנסות ארצה והחבילה שלך תופסת את העין

אם יש לך אפשרות לשלוח את זה למישהו בחו"ל ושהוא יעטוף מחדש ויכתוב על האריזה שווי מינימלי זה עדיף

פורסם
***אין צורך לצטט את ההודעה שמעליך, קרא את כללי הפורום***

אתה יכול לבקש מהמוכר באיביי להחליף לך אריזה ולכתוב שווי שונה- זה בדיוק אותו רעיון.

פורסם

ברגע שאתה עושה undervalue אתה עלול גם לאבד חלק גדול מהאחריות על התיקון של המוצר.

כשרכשתי את האאורה (סאב) סאונד שלי ממדיסאונד הם שאלו אותי אם אני רוצה שהם יעשו לו הורדת ערך מ174 דולר ל50 אבל הביטוח על המשלוח ועל נזק אפשרי שיגרם לסאב יוכל לכסות רק על מוצר בערך של 50 דולר - לא תמיד זה שווה את זה.

יש עמלות של שחרור מכס וגם עמלות של הובלה של שליח מבית המכס\דואר עד לכתובת ההזמנה עצמה.

סה"כ המיסוי הכולל יצא סביבות ה40 אחוז מהמחיר של המוצר כולל המשלוח הבין לאומי.

תשאל את עצמך אם זה כדאי ואם יש לך חלופות הולמות כאן בארץ.

לדעתי ייבוא אישי כדאי רק במקרים בהם:

א. לא ניתן לרכוש את המוצר כאן בארץ ואין תחלופה הולמת או שיש תחלופה הולמת אבל אתה מעוניין ספציפית במוצר הזה ואותו - אי אפשר לרכוש בארץ.

ב. המחיר של המוצר נמוך משמעותית ממחירו בארץ עקב יבואן שגובה מחיר שערורייתי.

אחרת - אין שום סיבה שתרכוש מחו"ל.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
ברגע שאתה עושה undervalue אתה עלול גם לאבד חלק גדול מהאחריות על התיקון של המוצר.

מה זה קשור לאחריות? ואיך תממש אותה בכלל? תשלח לארה"ב?

כשרכשתי את האאורה (סאב) סאונד שלי ממדיסאונד הם שאלו אותי אם אני רוצה שהם יעשו לו הורדת ערך מ174 דולר ל50 אבל הביטוח על המשלוח ועל נזק אפשרי שיגרם לסאב יוכל לכסות רק על מוצר בערך של 50 דולר - לא תמיד זה שווה את זה.

לא נתן לעשות ביטוח ל-USPS Priority Mail International.

יש עמלות של שחרור מכס וגם עמלות של הובלה של שליח מבית המכס\דואר עד לכתובת ההזמנה עצמה.

אין שום עמלות ושליח, חבילה תגיע לסניף דואר הקרוב עם קבלה לתשלום מסים.

סה"כ המיסוי הכולל יצא סביבות ה40 אחוז מהמחיר של המוצר כולל המשלוח הבין לאומי.

33%

כול השאר כבר כתבו. אל תגזים עם מכס, לא כולם שם מטומטמים.

פורסם

חבילה לא תמיד מגיעה לסניף הקרוב,קורה הרבה שצריך לנסוע למכס לשחרר חבילה

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

מתי קיבלת חבילה בזמן האחרון? מניסיוני זה קורה כאשר ניירת לא מסודרת (אין הצהרת מחיר על החבילה מבחוץ).

פורסם

אתה מוזמן להתווכח עם נסיון...

הסאב שהזמנתי עלה לי קצת יותר מ33 אחוז מס - היו שם כמה תוספות.

והמשלוח שהסאב נשלח בו לא היה USPS.

משהו אחר שהזמנתי פעם דרך USPS כמעט הלך לי לאיבוד אבל זה היה בגלל שכתבתי את הכתובת של העבודה ואת השם הפרטי שלי ללא שם חברה.

בכל מקרה אם הייתי רושם שם חברה הייתי צריך לציין בפני גזבר החברה שיאשר למכס את השחרור של החבילה, או לשים את השם הפרטי שלי עם כתובת המגורים כי מתברר שברגע שאתה לא כותב את כתובת המגורים שלך אלא כתובת אחרת שאתה לא גר בה ואתה רושם את השם הפרטי שלך - המכס לא יעשו כלום... לא ישחררו, לא ישלחו הודעה שזה אצלם...

במצב כזה USPS יודעים שהחבילה הגיעה לארץ בעוד דואר ישראל לא יודעים בכלל על החבילה - עד שלא תתקשר למכס, לא תדע איפה היא...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אין מה להתווכח. במקרה ספציפי מדובר ב-USPS Priority Mail International, ולכן אין ביטוח, אין מספר מעקב ואין שום עמלות נוספות חוץ מהמסים.

USPS Express Mail International, FEDEX, DHL וכו' כן גובים עמלות נוספות.

פורסם

אתה טועה ומטעה

ב Priority Mail יש מספר מעקב

http://www.usps.com/international/prioritymailinternational.htm

ב First Class אין .

רק לידע כללי..המשלוח האחרון שלי מארה"ב, מתאם פלסטיקה בשווי 58$. נשלח עם USPS Express עקב דחיפות. הגיע אחרי יותר משבוע (!!) + נתקע יום וחצי במכס, שכמובן פתחו לראות מה יש בפנים.

שילמתי מס כולל של 50% + עמלת שחרר ממכס, עמלת השתתפות באגרת רשימון, עמלת דמי הקצאת אשראי.

כל זה הסתכם ב 314 שח שהשארתי בדואר עבור מיסים וזה כאמור, על מוצר בשווי 58$ .... קחו בחשבון שגם דברים כאלה עלולים לקרות , בעיקר ששולחים עם USPS Express או כל חברה פרטית אחרת - החבילה תכנס בכל מקרה לבדיקה במכס ומכאן זה הרבה מזל.

• תוכן חדש...