Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6112 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הם פחות או יותר עושים מה שבא להם.

הזמנתי מוצר לפני כמה חודשים טובים שעלה 450 דולר אבל החנות ששלחה לי את החבילה עשתה לו ערך נמוך יותר בחשבונית המסחרית ואם זאת המכס דרשו לראות את הקבלה שאני קיבלתי - למרות שהיתה קבלה על המוצר עצמו שמציינת את הערך שלו.

לצערי הרב - באימייל של הורדת הערך שקיבלתי מהמוכר, הוא צירף בטעות את החשבונית עם הערך האמיתי.

ישר אמרתי להם שאני לא יודע מה הוא ניסה לעשות אבל אני ברצון אשלם את המכס לפי המחיר הגבוה יותר - זה היה עניין של מזל בלבד העובדה שלא כנסו אותי ככה שהייתי משלם כפול.

הם פשוט עושים מה בראש שלהם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יש לי חבר שמזמין המון מ EBAY

פעם הוא הזמין משהו ומכס תפס , והוא יצטרך לשלם להם.

הוא חייל בחובה.הוא כתב להם מכתב שהוא חייל (חיילים לא משלמים) ובסוף הוא לא שילם,רק לקח כל הסיפור יותר זמן.

שמעתם על זה ?

פורסם

יש המון טריקים ואזור אפור

כשחזרתי פעם מחו"ל הבאתי במזוודה אחת מגבר של קיקר 650.4 ZX שהוא ממש לא ה"קטן" שבחבורה בוא נאמר את זה ככה ביחד עם רוקפורד 3sixty.1 וספידומטר אלחוטי לאפניים (מה קשור :?:-D )

הלכתי מרצוני למסלול האדום למרות שלא נראה לי שהיו עוצרים אותי אם הייתי עובר בירוק - הצהרתי שיש לי שני מוצרים והראיתי להם את הקבלות.

שאלתי את הפקיד מכס אם הוא יכול ללכת לקראתי - והפלא ופלא - מתוך רצון טוב, הוא חייב אותי במכס רק על המגבר.

בקיצור - הם עושים מה שמתחשק להם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

tomerR

באו נסכים ששנינו צודקים (או טועים).

Online Tracking - Put our delivery information to work for you. Track PMI package shipments. Note: Tracking is not available for Priority Mail International Flat Rate Envelopes or Priority Mail International Small Flat Rate Boxes.

רוב אים לא כול המשלוחים שקיבלתי ב-PMI היו Flat Rate Envelopes ו-Small Flat Rate Boxes

lanosforce

כבר כתבתי

אל תגזים עם מכס, לא כולם שם מטומטמים.

תרגילים כאלה אתה יכול לנסות עם דברים משומשים. אבל גם שם הכול תלי בפקיד, שעליו נפלת.

פורסם
יש לי חבר שמזמין המון מ EBAY

פעם הוא הזמין משהו ומכס תפס , והוא יצטרך לשלם להם.

הוא חייל בחובה.הוא כתב להם מכתב שהוא חייל (חיילים לא משלמים) ובסוף הוא לא שילם,רק לקח כל הסיפור יותר זמן.

שמעתם על זה ?

לחייל בשירות חובה מגיעה הנחה במכס של 30 דולר בשנה ( אני כמעט בטוח בקשר לשנה אבל יכול להיות שזה גם חד פעמי )

לא צריך לכתוב מכתב ולא כלום

פשוט כשאתה מקבל את החבילה ומבקשים ממך לשלם את המכס אז אתה מציג חוגר ומקזזים לך 30 דולר מעלות המסים ( כמובן שאם עלה פחות אז לא תשלם בכלל )

הם פחות או יותר עושים מה שבא להם.

הזמנתי מוצר לפני כמה חודשים טובים שעלה 450 דולר אבל החנות ששלחה לי את החבילה עשתה לו ערך נמוך יותר בחשבונית המסחרית ואם זאת המכס דרשו לראות את הקבלה שאני קיבלתי - למרות שהיתה קבלה על המוצר עצמו שמציינת את הערך שלו.

לצערי הרב - באימייל של הורדת הערך שקיבלתי מהמוכר, הוא צירף בטעות את החשבונית עם הערך האמיתי.

ישר אמרתי להם שאני לא יודע מה הוא ניסה לעשות אבל אני ברצון אשלם את המכס לפי המחיר הגבוה יותר - זה היה עניין של מזל בלבד העובדה שלא כנסו אותי ככה שהייתי משלם כפול.

הם פשוט עושים מה בראש שלהם.

לא היה יותר קל לערוך את הקבלה שקיבלת במייל לערך שהוא הצהיר?

לא היו קונסים אותך ולא היית משלם לפי הערך הגבוה..

פריט מתחת ל200 דולר תופס רק בדיוטי פרי, בייבוא אישי זה מתחת ל50 דולר.

לא מדוייק

200 דולר זה לא רק בדיוטי פרי , גם במוצרים מחו"ל שאתה בא איתם פיזית

במשלוח זה 50 דולר לרוב הדברים ( יש יוצאי מן הכלל כמו ביגוד שזה 75 דולר לדוגמא , יש טבלה מלאה באתר של המכס )

ולחלקי מחשב למשל אין מכס רק מע"מ

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

בוא נעשה קצת סדר.

על מוצרי אודיו לרכב למעט פרוססורים,קבלים וכבלים יש 34.9% מכס+מע"מ.

העלות הזאת מתבצעת על סכום המוצר +המשלוח יחדיו.

פטור ממיסים על אלקטרוניקה יש בדואר חבילות עד 50 דולר (כולל המשלוח).

שאדם נכנס במעברי המדינה(ים,יבשה,אוויר) הוא בעל פטור של אלקטרוניקה עד 200 דולר.

לUSPS שזה הדואר האמריקאי (united state postal service) יש כמה משלוחי דואר.

PRIORITY- בעל מעקב אונליין באתר שלהם.

EXPRESS - בעל מעקב אונליין באתר שלהם.

FIRST-CLASS MAIL- ללא מעקב אונליין.

באלו שיש מעקב, יש גם ביטוח מטען אוטומטי.

בנוסף, דואר שמגיע בEXPRESS הופך בארץ להיות EMS, מזה יוצא שדואר ישראל לוקח תשלום עבור עמילות מכס.

בחבילות עד 50 דולר הוא לוקח 35 ש"ח.

בחבילות מעל 50 דולר זה מסתכם באיזור ה110-130 ש"ח +-.

גם אם זה 51 דולר ערך החבילה.

לכן, PRIORITY הוא המשלוח הכי משתלם להזמין דרכו.

זול, מספיק מהיר(7-10 ימים) ,מעקב אונליין,ביטוח מטען וללא עמלות של דואר ישראל.

אלו היו 60 שניות על ייבוא אישי :).

under construction..

פורסם

מניסיון שלי עם EBAY, זה הרבה עניין של מזל

אמנם לא יצא לי להתנסות בהזמנה של פריט אלקטרוניקה מעל 50 דולר, ומה הפרוצדורות מול המכס,

אבל יצא לי כבר להזמין פרטי ביגוד: מעיל שעלה 160 דולר ונעליים ב120 דולר שלמרות שהערך של החבילה היה מוצהר על הסכום המקורי, זה נכנס וקיבל חותמת של פטור ממסים. לא יודע להסביר איך...

מה שכן, יש להמנע ככל האפשרת משימוש בEMS.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

אם רק הייתי שם לב שהקבלה במייל היא הלא נכונה...

והציוד שהבאתי מחו"ל היה חדש דנדש - ככה שבאמת הם עשו מה שבא להם, בכל פעם שהייתי צריך להתעסק עם המכס הם פשוט עשו מה שבא להם.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...