Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

כבר כמה זמן אני לא מוצאת סופר מיני/קומפקטית ולכן אני בודקת את ההצעה לעבור לחפש משהו אחר.

רציתי לשאול לגבי הלנטיס 1.8 GLX:

איך היא מבחינת אמינות?

איך הצריכת דלק? האם זה שהמנוע גדול אומר שהצריכה תהיה ממש גבוהה?

מדובר ב 2002 אוטומט (לצערי, אין מצב לידני).

אני יודעת שיש מצדדים ל"רכב של העם" וכאלו שלא אוהבים אותה בדיוק בגלל שהיא כזו...

אשמח לכל עצה או דעה!

תודה :-)

פורסם

לא מדברים סתם. ממוצע 1-11 זה אולי במישור על 90 בלי האצות ובלי רמזורים.

נסה יותר בכיוון של 1-8 עירוני 1-11 בין עירוני רגוע. שוב ללא משתנים של פקקים, רמזורים, עומסים וכדומה, אז הצריכה יכולה רק לעלות.

כמו כן הגיר האוטומט ברכב זה מתחיל לעשות בעיות (התקעות על הילוכים וכדומה) בסביבות ה100-120 אלף קילומטר. כמובן שיכול להיות שיהיה רכב שלא יהיה בו כלום אך זו אחת המחלות של הלנטיס.

חוץ מזה רכב יחסית אמין, סחיר, וממוצע בכל הנוגע לנוחות והתנהגות.

אך מדוע לבחור דווקא ברכב זה כרכב לסטודנט? יש אופציות הרבה יותר טובות לרכב שיתנהל רוב השבוע בנסיעות קצרות בעיר. חיפוש קטן יעלה לך דיונים דומים שנערכים כאן כל הזמן, (רכב לסטודנט...).

המלצה שלי שתרפרף בהם.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

אכן אני בחורה ולא בחור...:-)

תקציב 40-50k, רצוי יותר לכיוון ה 40 (בעיות עם עבר ביטוחי מקפיצים לי את הפרמיות).

צרכים-האמינות, צריכת דלק ועליות לירושלים פעם- פעמיים בשבוע.

חייבת אוטומט.

מה למדתי עד עכשיו (ולא בכיתה)?

פונטו- שכחו מזה, פשוט אין כמעט בשוק, אלא אם כן אתם מכירים מישהו באופן אישי שמוכר ולצערי אני לא :-).

איביזה, סקודה- לא מוצאת משהו שמור.

סיריון- כנ"ל (עם עדיפות ל 1300).

פולו וגולף המליצו לי להתרחק- עלויות.

פג'ו 206, 307, c3- מלחמת אוהבי ושונאי הצרפתיות עדיין מתנהל אצלי בהודעות הפרטיות שאנשים שולחים לי. שאתה חדש בתחום כל טיפת מידע עוזרת אמנם, אבל כבר לא יודעת מה לחשוב...נראה לי שאם אמצא 206 נורמלי כנראה אלך על זה.

קורסה- גיר איזיטרוניק בעייתי...

אוטוטו מתחיל הגשם ואני באוטובוסים וטרמפים...

עוד רעיונות?

תודה רבה לכולם :-D

פורסם

הפונטו\סיריון היא אידיאלית, במידה ואת לא מוצאת (אגב, לפני שבוע חבר טוב מצא אחת שמורה בדיוק בתקציב שלך) אמליץ בחום על ה-206. במידה ותמצאי אחת מטופלת עם היסטוריית טיפולים - אין מה לחשוש מבעיות אמינות.

לגבי הלאנטיס, הרכב אמין ביותר, אם כי יחסית לכל שאר האפשרויות שהוצגו כאן, היא שתיינית לא קטנה של דלק.

פורסם

אין כמעט בשוק? כמה את צריכה? רק מכונית אחת...

את פותחת יד2 ויש רק דף אחד או שניים של פונטו לעומת 20-30 דפים של לאנטיס? זה לא צריך להפריע לך.

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם

אני מחפש לנטיס 1800 בידיוק כמוך, וקראתי המון על הלאנטיס בכל הפורום כאן,

גם מחברים ואנשים אחרים הבנתי שאם המנוע הולך להתאמץ (המון עליות וכדומה) עדיף לרכוש את דגם ה 1800 / 2000

המנוע לא מתאמץ יחסית לדגם ה 1600

אך אם מדובר ברוב נסיעות בינעורוניות מספיק לך את דגם ה 1600.

*יש לציין שאני לא מדבר מניסיון אלא אך ורק מכל מה שקראתי עד עכשיו בפורום.

לגבי הבחור שאמר שדגם 1800 לא מגיע בשנת 2002, אז טעות. לאחר שיחה עם סוכנויות שונות של מאזדה, אישרו לי שאכן יצא דגמי 2002 עם מתיחת הפנים בשנת 2002.

למצוא לנטיס שמורה זו באמת בעיה, וכל אחת שבאמת שמורה וקורצת - יד ראשונה ו ק"מ נמוך, נחטפת עוד לפני שפורסמה.

לצערי יצא לי לנסוע לת"א וחיפה (אני מטבריה) לאחר שקבעתי עם אנשים שאני מגיע, ובדרך התקשרו אליי שהרכב נמכר.

לגבי דגם ה GLX ו LX דגם ה GLX מגיע עם מראות ופסי קישוט בצבע הרכב, בשנות 2002 ו 2003 ישנם דגמים עם חלון בגג,

יש מספר דגמים בודדים בשנת 2004 עם חלון בגג- מתייחס לדגמי 1600.

LX מגיעים ללא חלון בגג, פסי קישוט ומראות בצבע שחור.

לגבי איבזור פנימי אין לי מושג עדיין.

מקווה שעזרתי.

* קשה מאוד למצוא את גירסאת ה 1.8, יש להן ביקוש רב מאוד. כמה נציגים בסוכניות מאזדה אמרו לי שמדובר בדגם המוצלח ביותר.

אני לעומת זאת התייאשתי וכניראה שארכוש את גירסאת ה 2.0 ליטר.

פורסם
הצריכת דלק לא כזאת גבוהה !!

בבקשה לא לדבר סתם .

ממוצע 10-11 לליטר

אתה טועה ובגדול חבר.

לאנטיס שמורה ומטופלת תעשה אחד ל8 בעיר במקרה הטוב ועם ליטוף הדוושה כאילו היא קריסטל שביר.

ואם היא תיפול על אחת שלא טופלה כמו שצריך

היא גם תיקח יותר לכיוון אחד 6.5

מניסיון ששותה את הכיס באופן קבוע.

תמיר.

פורסם

תודה לכולם.

בוזגלו- דיברתי עם מישהו לגבי 1.8 השבוע והוא מכר אותה בכ 3000 מעל המחירון, כך שכנראה באמת נדיר למצוא שמורה...

שיהיה בהצלחה בכל מקרה!:-)

• תוכן חדש...