Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שנה עם מיאטה NC (ועכשיו כבר שנתיים)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה צודק, GTI זה רכב לנהגים לא מנוסים

המיאטה רכב לנהגות לא מנוסות :D

(ואתה עוד מתווכח איתי בהודעות פרטיות שלמעשה אהבת את ה GTI והתגובות שלך כן היו מפרגנות בעוד אני טוען ההפך.

הGTI כיום הוא רכב לנהג הרבה יותר מאי פעם. )

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 150
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אייל, כנראה בגלל זה התכתבת איתי ארוכות וממושכות כשרצית לקנות מיאטה...

טוב, עדיף להיות נהגת מנוסה מאשר נהג לא מנוסה :wink:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

סע בדרכים ישרות.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
אתה צודק, GTI זה רכב לנהגים לא מנוסים

המיאטה רכב לנהגות לא מנוסות :D

(ואתה עוד מתווכח איתי בהודעות פרטיות שלמעשה אהבת את ה GTI והתגובות שלך כן היו מפרגנות בעוד אני טוען ההפך.

הGTI כיום הוא רכב לנהג הרבה יותר מאי פעם. )

אייל ממשיך להבין מה שבא לו מהטקסט, ללא שום קשר למציאות.

את ההודעות הפרטיות אתה התחלת. אני לא "התווכחתי" שאהבתי את ה-GTI. אני חושב שהמעשים שלי מוכיחים את זה. עם זאת, יש הבדל בין בחינת מכונית בהתאם ליכולותיה ולקבוצתה, ובין ההעדפות הפרטיות שלי.

מאז שעברתי להנעה אחורית, ההעדפות והצרכים שלי מהרכב השתנו. אם אחזור להנעה קדמית זה יהיה תוך הבנה של המגבלות, אבל מבחינתי זה יהיה דאון גרייד.

זה לא משנה אם ה-GTI היא מכונית ההנעה הקדמית המושלמת (והיא לא). גם המכוניות המוצלחות בקבוצה לטעמי (קליאו ומגאן) הן מבחינתי חזרה אחורה כרגע.

אבל תמשיך, תמשיך עם השטויות. העיקר שאתה מאמין לעצמך.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני יודע טוב מאוד איך הצגתי את ה-GTI. אתה זה שמבין רק מה שבא לך.

והמשפט האחרון שלך מבהיר שוב (כאילו שלא ידעתי כבר) שאין לך באמת מושג בנוגע להבדלים בין הנעות וזה גם לא ממש מעניין אותך, כי אתה לא נוהג בצורה שבה זה משנה. ובכל זאת, אני מאחל לך לנהוג מתישהוא על מכונית כמו 370Z, נניח. אולי תצליח בכל זאת להבין על מה מדובר.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

למכירה שירוקו 160 ידנית בת ארבעה חודשים וחצי, מנהג מבוגר, 2500 ק"מ, חדשה לחלוטין.

ישיבה במיאטה של קונדסון לפני כמה שבועות, בתוספת תחקיר שביצעתי שהעלה שאני יכול להסתדר בלי מושב אחורי גרמו לי להתגעגע למיאטה.

העדפתי שירוקו על גולף (על כל גולף, אייל אל תכעס) בגלל תחושת הישיבה הספורטיבית.

אין לי זמן לנסוע לנס הרים. אני איש פשוט שלוקח בבוקר את הילד לגן (טוב לדעת שאפשר לבטל כרית אוויר במיאטה), ממשיך לעבודה ומשם הבייתה ולחדר כושר. אני צריך להרגיש שאני במכונית ספורטיבית כל הזמן, גם כשאני אני מחכה בבוקר שתתתפנה חנייה ליד הגן (האמת, הזאטוט יכול אפילו להנות מהגג הפתוח, למרות שאני חשתי שמיציתי).

בשירוקו אני צריך לחכות להיות ראשון ברמזור, להאיץ בחלונות פתוחים כדי לשמוע את השריקה של הסופרצ'רג'ר (את הטורבו לא שומעים), כדי להזכיר לעצמי שאני לא באוטו של הליסינג.

במיאטה, אני לא אשכח לרגע שאני במכונית ספורטיבית.

נשאר רק לשכנע את אשתי :?

פורסם

איתן, משבר גיל ה-40 שלך לא מעניין אותנו :wink:

סתם, אם לחזור לרצינות - אני מבין לגמרי את ההרגשה שלך, אם כי הבסיס של הדברים שלי נובע ממשהו אחר. יש לי מספיק מכרים עם מכוניות הנעה אחורית/כפולה טובות שהם גם חובבי נהיגה ספורטיבית. מרביתם המוחלטת של האנשים האלו לא היו רוצים לחזור להנעה קדמית עכשיו, מכיוון שהם מבינים את יתרונות הנהיגה של מכונית כזו. אני אפילו אגדיל ואומר שאחרי שנהגתי על מספר מכוניות מנוע מרכזי, אני מתחיל להבין גם את המגבלות של תצורת מכוניות כמו המיאטה, S2000 או Z4.

ובכל זאת, מול אייל זהו דיון עקר. הוא הרי יקנה רודסטר הנעה אחורית רק כשפולקסווגן יתחילו לייצר אחת :wink:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

איתן, זהו, עכשיו חזרת שוב ל- Dark Side... אין דרך החוצה, תיזהר !!

נהגתי על המיאטה הספציפית המדוברת הזו שלמכירה בואכה בר בהר, שיפור ניכר מאוד לעומת המקור. ממליץ בחום.

ד"א, על פי הדיינו של מזדה, הוספת שיפורים אטמוספריים של מזדה ספיד + כיוון סנייפר מעלים את המיאטה ליותר מ- 200 כ"ס, שזה יותר מהגולף GTI MKV.

פורסם
העדפתי שירוקו על גולף (על כל גולף, אייל אל תכעס) בגלל תחושת הישיבה הספורטיבית.

מצד שני אם לא הייתי מקדים אותך על הרכב, היית מדבר לגמרי אחרת כיום :D

מצד שלישי, אם לא הייתי מזהיר אותך מהגולף עם השאסי שרצית לקנות , היית מדבר הפוך לגמרי...:)

אבל כן, תנוחת הנהיגה היא שונה לחלוטין (כל השאר דיי זהה יש לומר). עוד לא החלטתי אם היא עדיפה או לא, זה עניין של הרגל כנראה.

עזבו,הנעה אחורית קדמית וכל מה שביניהם זה דיון ארוך שאפשר לקיים בשרשור אחר, פשוט אותי קצת הדליק הטון שאומר במלים אחרות: " עזבו אתכם, אם אתם לא מבינים כלום בנהיגה, קנו GTI..."

קונדסון : שיפורים זה לא חוכמה, עם צ'יפ בלבד אני מזנק לאיזור ה260 , עם STAGE2 יותר מכך .... אגב מה לך ולמועדון השירוקו? פגשתי אותך איתם גם במפגש VAG וגם ראיתי את הטיול.... האם מישהו עומד לחצות את הקווים?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

עזבו,הנעה אחורית קדמית וכל מה שביניהם זה דיון ארוך שאפשר לקיים בשרשור אחר, פשוט אותי קצת הדליק הטון שאומר במלים אחרות: " עזבו אתכם, אם אתם לא מבינים כלום בנהיגה, קנו GTI..."

שוב, הבנת בדיוק מה שרצית להבין, לא מה שהיה כתוב.

הטון היה כזה: עבור נהגים לא מנוסים, הנעה קדמית תהיה קלה יותר לשליטה ומהנה יותר לנהיגה ספורטיבית. אבל כשאני מדבר על יתרונות ההנעה האחורית מול הקדמית, אני לא פונה לנהגים לא מנוסים, כיוון שהם לא ידעו להעריך את ההבדל. אותם נהגים בוודאי יעדיפו להישאר עם ההנעה הקדמית שלהם (למשל, GTI) וככל הנראה יהנו איתה יותר מאשר עם הנעה אחורית.

עכשיו יש מבין? :-P

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...