Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי מגאן אוט' 2004 עם 103000 ק"מ שטופלה עד לא מזמן רק במוסך מורשה. היום האוטו התחיל לרעוד ונדלקה נורית תקלה במנוע. במקרה הייתי ליד מוסך "קרית המדע" בחיפה אז נכנסתי שיבדקו. הם אמרו שככה"נ מדובר בקוילים לא תקינים והתחילו לבדוק. הבדיקה התבצעה בשיטה קצת חאפרית (לפי מה שקראתי בפורום) של ניתוק קויל אחד בכל פעם. נאמר לי ששני קוילים לא תקינים ושממומלץ להחליף את כל הארבעה בעלות של 1260 ש"ח (כולל מע"מ). כמו כן המליצו לי להחליף את הפלאגים כי יתכן שהם דפקו את הקוילים.

שאלתי היא:

1. האם יש צורך להחליף גם את הקוילים התקינים?

2. האם כדאי להחליף גם את הפלאגים? אני מניח שהם הוחלפו ב 80000 ויש לי עוד 17000 ק"מ עד הטיפול הבא.

תודה,

רוני

פורסם

מוליכי ההצתה מתקלקלים במגאן לסוגיה כל 3-4 שנים.

מנסיוני גם חליפיים טובים וזה רק מזל אם חליפי או מקורי ישרד יותר זמן. לא ראיתי יתרון לסוג כזה או כזה.

הייתי מחליף כל פעם רק את זה שהתקלקל והסניק נסעה מצויין.

בדוק בכמה מוסכים (איני מכיר בצפון) כי לא נדרש פה ידע מיוחד.

אף פעם לא היה קשר בין החלפת המוליכים לפלגים. אם אינך יודע מתי החליפו - נסה בכל זאת לבדוק עם בעל הרכב הקודם או במוסך שטיפל כי יש לפלגים משך חיים מוגבל והחורף מתקרב... זה גם לא סיפור יקר.

תו דעתך שטיפול עושים כל 30000 קמ ולא 40K, ככה שכדאי שתבדק את החשבון שוב.

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • תוכן חדש...