Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה סימתי להרכיב הכל ברכב החדש אבל אני צריך רדיו דיסק איכותי כרגע יש לי קנווד פשוט ביותר.

אני מחפש רדיו דיסק עד1000שקל חשוב מאוד שיהיה כמה שיותר איכותי יחסית לתקציב הזה.

מה שהרכבתי באוטו זה קדימה קומפוננט אינפיניטי6.5 90RMS

מגבר 4ערוצים פולס האודיו 100RMSלערוץ ו240RMS בגישור.{ככה רשום לפחות}

סאב הייפוניקס12 בתיבה סגורה.

שומעים מצוין אבל ברגע שמגבירים החזק הרמקולים מוציאים באסים וזה הורס הכל.

תודה מראש לכל העוזרים

ושבוע טוב שיהיה לכולם.

עידן.

בשרשרת החיים אין מקום לחלשים,עם לא תיהיה אריה, תיהיה בשרם של אחרים!

פורסם

רמקול מוציא באס- ברכה.

תנסה לפרט יותר לעומק מה זאת אומרת רמקול מוציא באס, באס מעוות? מרוח ?

האפשריות הכי טובות שלך הם מיד שנייה:

880PRS

CLARION 785

alpine 9855

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

כמו שאמר שגיא תחכה לאיזה 9855 יד שנייה שיפול במחיר מציאה היו כמה כאלו אולי תצטרך להוסיף עוד כמה שקלים אבל תקבל מכשיר מעולה יותר טוב מכל מכשיר שתירכוש חדש

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

מה בקשר לכל סוגי הפיונירשנמכרים חדשים בסביבות ה900 שקל ביד 2 וכו' לא שווים את המחיר? או שהאלפיין הרבה יותר טוב מהם? ומה הכוונה מוציא באס מהרמקולים? שכשאני רוצה נגיע להגביר את הווליום אז הרמקולים מוציאים באס במקום ש רק הסאב יתן את הבאסים כמו שאני אוהב.

פורסם

את האמת אחי,אני מציע לך שינוי כיוון.

תביא את הרדיו דיסק של פיוניר 3050,עולה 585 אם אני לא טועה,יש בו USB,MP3,AUX,שתי יציאות למגבר,רדיו דיסק מצוין שלפי דעתי ביחסית למערכת שלך הוא יספיק לך,כי הוא טוב למערכות שטובות משלך.

ובכסף הנותר הייתי משדרג את המגבר,נסה למכור את המגבר שלך-נשאר לך 400 ש"ח,ב-700 ש"ח[יד שנייה-ראיתי פה בפורום כמה מכירות של המגברים האלה ב-700] אתה יכול להביא מגבר של JBL ה1004 או 75.4 ששתיהם טובים יותר מהמגבר שלך,חבל להשקיע סכום רב כל כך על רדיו דיסק-שאתה לא צריך יותר ממה שהצעתי.

פורסם
את האמת אחי,אני מציע לך שינוי כיוון.

תביא את הרדיו דיסק של פיוניר 3050,עולה 585 אם אני לא טועה,יש בו USB,MP3,AUX,שתי יציאות למגבר,רדיו דיסק מצוין שלפי דעתי ביחסית למערכת שלך הוא יספיק לך,כי הוא טוב למערכות שטובות משלך.

ובכסף הנותר הייתי משדרג את המגבר,נסה למכור את המגבר שלך-נשאר לך 400 ש"ח,ב-700 ש"ח[יד שנייה-ראיתי פה בפורום כמה מכירות של המגברים האלה ב-700] אתה יכול להביא מגבר של JBL ה1004 או 75.4 ששתיהם טובים יותר מהמגבר שלך,חבל להשקיע סכום רב כל כך על רדיו דיסק-שאתה לא צריך יותר ממה שהצעתי.

יוסי עזריה- לר"ד שציינת יש HPF מספיק מגוון, נגיד 3 חיתוכים שונים, שיאפשר לו לפתור או להקטין את הבעיה שלו ?

הפיוניר מסדרה 3 הוא אומנם טוב אך מגביל כשעולים רמה. מצד שני הוא באמת מאפשר הוספת כסף ושדרוג רכיב.

לפותח השרשור-

אם אתה רוצה ר"ד באיכות גבוה ופונקציונליות רחבה, המכשירים שהועלו כמו הקלריון 785,775 או אלפיין 9885,9887,9835 או פיוניר 880PRS יאפשרו לך להגביר אקטיבית, לכוון טיים קורקשיין ועוד.

כדי לקנות אותם במחיר שלך תצטרך לקנות אותם מיד שניה.

אם אתה רוצה מכשיר חדש במחיר הזה, הייתי מציע את הקלריון מסדרה 6 או את הפיוניר מסדרה 6 שהם מכשירים אמינים וטובים, ובעלי פונקציות קצת יותר מבסיסיות, כך תוכל למנוע מתדרי באס נמוכים מדי להגיע אל הקומפוננט, תדרים שהוא לא מסוגל לנגן כראוי ולכן נשמע רע.

ישראל

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

שוב אני יציין אין לי בעיה לקנות יד שניה כמובן אחרי בדיקה שהכל עובד וכו'.

עוד שאלה למי שמבין,האם התקנת המערכת יכולה לבטל את אחריות יצרן הרכב? אני חייב תשובה וודאית עד כמה שאפשר.

תודה.

• תוכן חדש...