Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויוטה קורולה 2007 VS ב.מ.וו 750 2009

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במידה והיא מטופלת תגיע, ניתן להגיע עם פיאט טמפרה ל 200 אז אקורד אני מאמין שיכולה להגיע השאלה היא אחרת מה התחושה.

אותי זה הפחיד והורדתי מהירות כי אין הגה אין שום תחושה רק פחד

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אביתר, המהירות שרשום בספר יצרן לפי מה שבדקתי מחיפוש מהיר בגוגל היא לערך 180.

20 קמ"ש מעל מה שהיצרן אומר? אני יותר מאמין שהספידומטר שלך קצת משקר ...

ישתבח הבורא, שגם היום אני נמצא.

פורסם

הוא לא מזייף, כך עוד דוגמא של חבר עם אוואו 2004 שהיצרן אומר משהו כמו 176 לא זוכר בידיוק עם רכב מלא הגענו ל196 בערך.

כנראה שהרוח הייתה לכיוונינו ולא היתה עליה אולי אפילו ירידה קלה אז בספר רכב זה לא ממש נתון נכון

שלא תחשוב שאני תמיד נוסע במהירות הזאת תוך כדי סיכון של משפחות מסביב זה סתם בדיקה כשכביש ריק אני עם עצמי וגם יצא לי אולי 4 פעם להגיע לזה, הפעם היחידה שאני חושב עליה שהייתי מוותר זה כשהייתי עם רכב שלי מלא פעם אחת

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

לא יכולתי להוסיף תמונות בעריכה, זאת הטמרה המדוברת רגילה לחלוטין ומקורית גם הצבע מקורי רק מטופלת היטב

25-11-06_0852.jpg

25-11-06_0853sd.jpg

פורסם

לא נתן לי לעלות יותר מ2 תמונות מסיבה כלשהי

11-03-07_0838.jpg

20-02-07_1649.jpg

פורסם

ידידי,

גם אם תזרוק שברולט אוואו ממטוס בגובה 30K רגל היא לא תגיע למהירות של 196 קמ"ש אמיתיים....

מדובר ברכב עגלתי ביותר (וכן,נהגתי לא מעט באוואו).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

תראה תרצה או לא זה מה שהיה על מנוע 1400 דגם פשוט של הליסינג לחברת HP

פורסם

לא מאמין שעם אוואו ליסינג 1400 הגעת לכמעט 200, כמה זמן זה לקח?! שעה עם דוושה דבוקה לריצפה?

בכול מקרה נהגתי על אוואו המון בעבר, וכמו שצויין פה כבר, רכב עגלתי בצורה עלובה שרכב חדש נוסע בצורה כזאת.

פורסם
במידה והיא מטופלת תגיע, ניתן להגיע עם פיאט טמפרה ל 200

מחק את המיותר: בירידה / בצלילה חופשית / בחלום

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם
לא נתן לי לעלות יותר מ2 תמונות מסיבה כלשהי

מה אנחנו אמורים להבין מהתמונות שהוספת? שחלונות שחורים מוסיפים 40 כ"ס?

ובתמונה שהמכסה מנוע פתוח אני לא ראיתי טורבו, יש שם משהו מעניין או שסתם איווררת את המנוע?

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

תמיד מצחיק לראות את הילדים שכמעט גומרים על המנוע כדי "לקחת רמזור". לא תמיד מישהוא מתחרה נגדם.

אני זוכר פעם נסעתי נסיעת חרום מאשדוד לבית חולים בילינסון (אשה יולדת) כמובן שזה היה מאוד מהר כפי שמתבקש בחרום.

היה איזה טמבל שהחליט לעשות איתי "קרבות אגו" וכמעט הוריד אותי מהכביש.

פורסם

אם כבר עקיפות ובאלגנים

מזכיר לי שנעמדתי ברמזור, ולימיני עמדה SLK חדשדשה לבנה. בכל אופן אותו נהג "מוכר לשמיצה" בגלל החיבה שלו למהירות.

הרמזור שעמדנו בו זה 2 נתיבים שאחרי מס' מטרים משתלבים לנתיב אחד. בשניה שנהיה ירוק לחצתי פול גז, ועקפתי בזריזות את הSLK שכ"כ רצה את המנה היומית שלו למהירות. בכל אופן בגלל שרציתי להדגים לו את העילאות של הגזע היפני (או- טויוטה), החלטתי שאני מוריד את המהירות שיוט שלי ל-35 ואני שולט באיזה מהירות נסע הפעם :lol:

הוא צפר, הוא היבהב, אבל אני ישראלי, ואני לא מתקפל מהר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...