Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תעודות הסמכה וקורסים טובים בתור תמונות על הקיר, לא יותר מזה.

היום ללא ניסיון מוכח בתחום לא מתסכלים עליך בכלל.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

תשכח מהבגרויות, המינימום כדי להתקבל למכללה כלשהיא בימינו הוא ממוצע 90 (קח בחשבון שייתכן ולא חישבת בונוסים).

בנוגע לתואר מול תעודות, אני באמת מאמין בלב שלם שהתואר הוא הפתרון לטווח הארוך, אע"פ שאני עובד גם כיום וגם בעבר ללא שום תואר אקדמאי. (כמובן שאני בתהליך אבל)

אבי.

פורסם

אני רק מבקש לתת לפותח הת'רד המלצה קטנה ,

אם אתה חושב שתוכל להתמודד עם קורס כזה או אחר , ולצורך ההדגמה אני אתייחס לMCSE ו-CCNA שהם יופי של קורסים ליופי של משכורת למי שלא רוצה תואר ,

אני ממליץ לך לחפש PDFים עם חומר ואם אתה רוצה להיות עוד יותר בטוח, חפש את ה- CBT NUGGETS שהם קורסים בוידאו לMCSE , CCNA וכל שאר העניינים הללו.

אם אתה יושב וצופה בהם ומבין ומתחבר , אחרי צפיה בהם פעם-פעמיים ותירגול עם תכנות נכונות תוכל לבד להיבחן להסמכות הללו.

שיהיה בהצלחה .

תומר

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם
דווקא ממוצע בגרויות לא רע יש לי 84

ופסיכומטרי לא עשיתי כי אם אני לא הולך למכללה אין טעם

על איזה מכללות לא קקמיקות אתה ממליץ?

איך מכללת אחד העם בפתח תקווה במדעי המחשב?

אתה צוחק או רציני? זה נשמע כמו שם של דוכן פלאפל שעבר הסבה למכללה.:lol:

מכללות שמכבדות את עצמן ושבתעשיה מכבדים אותן : המכון האקדמי חולון , מכללת אפקה. (אפילו מכללת אריאל)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מיליון שקל?

לא ממש.

28 אלף לשנה - כמו המכללה למנהל - זה כמה עולה ללמוד במכללה לא מסובסדת.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ג'ון ברייס ומדיאטק הם לא סרט ,

יש בהם המון מקצועות מעולים ששוים הרבה יותר מתואר בחיי היום יום,

אבל בתחום הזה ניסיון הוא חובה.

אני עושה היום תואר ראשון (שנה אחרונה תודה לאל) מסיבה אחת בלבד: כשארצה לנהל , לא יוכלו לומר לי שחייבים תואר ראשון למשרת ניהול , זה קרה לכל כך הרבה חברים שלי שזה עצוב.

תוכל להיות איש טכני שבונה ומתכנן ומגדיר שרתים ורשתות כל היום , תרוויח מצויין (במרכז יש לי חברים עם הסמכות בלבד שעושים ברוטו של 15 בחודש עם רכב והחזרי הוצאות..) אבל בשניה שתרצה להתקדם לניהול , יבקשו את אותו תואר ראשון.

תוכל לרכוש מקצועות מעולים במכללות הטכניות של מדיאטק וג'ון ברייס ועובדה שדיי הרבה חברות מוציאות את האנשים שלהן למקומות האלה למבחני הסמכה וקורסים, פשוט עליך לקחת בחשבון שניסיון הוא המפתח כיום לכל דבר .

בהצלחה.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

תעודות זה תמיד טוב, כשהן באות יחד עם ניסיון.

נכון אין תחליף לידע אישי, ולניסיון אישי, זה מעל כל תעודה, או תואר.

לא חסר מהנדסים שעובדים בחינם כדי לצבור את הניסיון.

בזמן שאני בתור דוגמא כרגע עם תעודת טכנאי תוכנה עובד על תקן מהנדס, ואיש תקשורת.

אבל אתה צריך לחשוב לעתיד, כי להתקדם לתפקיד ניהולי, או אחראי יהיה לך ממש קשה ללא תואר הנדסה/תעשיה וניהול.

מה שאני ממליץ לך זה את הפיתרון שאני בחרתי בו כיוון שחבל לי לעזוב את העבודה. תלמד באוניברסיטה הפתוחה, זהו מוסד נחשק, שהבוגרים שלו מקבלים הערכה רבה! מה שטוב בו שאתה יכול לעשות את התואר בקצב שלך, בזמן שלך, בזה שאתה עושה קורסים לפי מה שתחליט.

Flash Red VW Corrado 16V

פורסם

תודה על התגובות חבר'ה!

זה שבלי ניסיון ידוע לי טוב מאוד שקשה להכנס למקום עבודה. על בשרי למדתי ממספר רב של פעמים ששלחתי קורות חיים קיבלתי את התשובה הזאת.

כול אחד התחיל איפשהו בלי ניסיון , רק מעסיקים יעדיפו לתת את הצ'אנס לאלה שיש בידם תואר (או אולי מספר רב יותר של תעודוץ)

בכול אופן שום אופציה לא מתקרבת לתעודה בודדת של ג'ון ברייס כמו שהציגו לנו ושטפו לנו את המוח שם - קורס של 18 אלף שקל

ביזבזתי זמן יקר וגם כסף.. אולי הייתי יכול להיות בחצי דרך לתואר ראשון

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם
מיליון שקל?

לא ממש.

28 אלף לשנה - כמו המכללה למנהל - זה כמה עולה ללמוד במכללה לא מסובסדת.

ליביו

ליביו אתה כנראה לא מעודכן... המחיר עלה כבר ל-32K :cry:

והדרישות כבר מתחילות להיות דומות לאוניב' עקב הביקוש המטורף...

בהחלט לא מתאים לכל אחד.

172

פורסם

זה שהדרישות גבוהות - אני מעודכן - בתרד אחר כתבתי את הדרישות שהיו בשנתון שלי - ואייל פשוט לא האמין (אני אשמח אם תכתוב מה היה הרף בשנתון שלך)

לגבי הפתוחה - הכל טוב ויפה - קחו בחשבון שללמוד בפתוחה זה יקר (תעשה חישוב של בערך 35 קורסים לתואר 3 שנתי * המחיר של קורס בפתוחה - ואם אתה לוקח הנחיה מוגברת חס וחלילה אתה מגיע למכיר של הבינתחומי) והמרצים הם לא בדיוק בטופ במילים עדינות (אישתי עושה כרגע תואר בפתוחה).

אז זה גם לא מתאים לכל אחד וגם זה ממש לא קל - ולא בגלל שהרמה היא גבוהה מאוד.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...