Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה האמיתית בכל הויכוחים האלה היא כמה אנשים בילו מספיק זמן גם במכללה וגם באונ'? אני מצטער לומר, אבל באמת שהדעה שלכם (וגם שלי) לא שווה כלום ללא נסיון ממקור ראשון. הקריטריון היחיד לקביעות מהסוג הזה לא נוגעות לאיכות הלימודים עצמם אלא לאטרקטיביות אצל חברות ואף שכר גבוה יותר, וכאן האונ' בפער מול המכללות - ואת זה אני יכול לומר בבטחון.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
השאלה האמיתית בכל הויכוחים האלה היא כמה אנשים בילו מספיק זמן גם במכללה וגם באונ'? אני מצטער לומר, אבל באמת שהדעה שלכם (וגם שלי) לא שווה כלום ללא נסיון ממקור ראשון. הקריטריון היחיד לקביעות מהסוג הזה לא נוגעות לאיכות הלימודים עצמם אלא לאטרקטיביות אצל חברות ואף שכר גבוה יותר, וכאן האונ' בפער מול המכללות - ואת זה אני יכול לומר בבטחון.

אתה מוזמן לקרוא שוב את התשובה של אחי (ליביו) מי שלמד במשך שנה שלמה באוניברסיטת תל אביב,

ומשם המשיך מידית לבין תחומי ובימים אלה הוא נמצא ממש בסוף התואר...

בנוגע לפער להתקבל לעבודה, אני באמת חושב שמרגע שהגעת כבר לראיון הכדור. הוא בידיים שלך, ואם אתה לא מצליח לעבור אותו כבר אין שום משמעות למוסד בו למדת וכו

אבי

פורסם

כמו שאחי מעלי כתב (אחי = הבן האחר של אמי ואבי :) לזכר ימי הפורום היפים) , הדעה שלי היא מקור ראשון מ3 סמסטרים באוניברסיטה ועל סף סיום תואר בבינתחומי.

גם עם שאר מה שהוא כתב אני מסכים.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אני לא הייתי מתגאה בחיתוך באמצע התואר ממקום נחשב למקום לא נחשב. לא ברור למה אתה חוזר על זה בלי סוף.

למדו איתי אנשים שלאחר שנה א' (או ב') עברו מהאוניברסיטה ללמוד במכללה, אבל זה קרה מכיוון שלא עמדו בתנאי המעבר משנה לשנה או לחילופין נשברו פסיכולוגית.

כלפי חוץ הם מספרים שזה היה מבחירה ,שבמכללה יותר נחמדים ובלה בלה בלה , אבל מי שמכיר את הסיפור מקרוב יודע את הסיבה האמיתית....

אני לא רומז כלום, אני רק אומר שאתה מזכיר את זה כ"כ הרבה עד שזה גרם לי לחשוב למה לעשות צעד כזה אם כבר עשית מעל שליש תואר.

מקווה בשבילך שהחיתוך נעשה בגלל שאמרת לעצמך : גם ככה יש לי ג'וב מובטח,למה להתאמץ או לחילופין כי חיפשת מורים טובים יותר ויד מלטפת ומפרגנת מהמערכת.

אגב , תקן אותי אם אני טועה אבל אנחנו נפגשנו באוניברסיטה כשהיית בשנה א' ואני הייתי בשנה כלשהי (לא זוכר כבר).

בהנחה שסיימתי את התואר ב2006 והתואר שלך הוא 3 שנים , איך זה שעדיין לא סיימת בבינתחומי? החלפת תואר לגמרי ?

בקשר להגעה לראיון שאמר אבי : זה נכון, ברגע שהגעת לראיון הכדור בידיים שלך. הבעיה הכי קשה זה לגרום לכך שקורות החיים שלך לא ישלחו למגרסה ושאכן יזמנו אותך לראיון. ברגע שהגעת לראיון עברת את רוב מחסום המכללה.

עם זאת קח בחשבון שיש סיכוי שבמסננת הסופית אתה תיפול בגלל דיעות קדומות או שיציעו לך שכר מופחת.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לא היו לי תנאי מעבר ולא שבירה פסיכולוגית.

אני לא מבין למה אתה חושב שזו בושה כלשהיא, או למה אתה חושב שהאתגר (חוץ ממרצים גרועים , סגל זותר בזיוני ומזכירות שמתעלמת ממך במקרה הטוב) יותר גבוהה.

אני גם לקחתי שנה "חופש" בין לבין.

הצעד אבל אכן נעשה במטרה למצא מקום שאני מסיים בו את התואר ולומד, אני לא מספר על זה כ"כ הרבה , אבל אני כן טורח להציג את זה כשאנשים ללא ניסיון משווים את השניים.

לגביי הטיימליין אייל - נפגשנו ב2005 שנה חופש והתחלתי ללמוד שוב 2007-2009 ועכשיו אני רק גורר קורסי בחירה.

וכן - החלפתי תואר.

לגבי מה שאתה אומר אייל - נכון - אבל ברגע שזה בא ניסיון + תואר , רמת הסינון לפי מכללה כבר מתאיידת בערך...

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

תאורטית זה נכון , ואני חושב שככה זה באמת צריך להיות כי אחרי שנתיים שלוש נסיון בתחום,לא צריך לעניין את המעסיק העתידי איפה למדת כי זה כבר לא משנה, אבל לצערי זה לא מדוייק.

יש לי חברים שלאחר 4-5 שנות נסיון מחפשים כיום עבודה, ועדיין המעסיקים בודקים אם זו אוניברסיטה או מכללה ואפילו מבקשים גליון ציונים!

זה קורה בחברות גדולות וקטנות כאחד.

סבבה, עכשיו כל הסדר הכרונולוגי מסתדר לי .

שיהיה בהצלחה ! :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...