Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

קראתי את הלינקים בנעוץ ולא מצאתי את התשובה שחיפשתי.

לחבר שלי יש סאב שנשרף לו אבל הוא שאל אותו שאלה שלא ידעתי לענות לו,אז מעניין אותי לדעת.

היה לו סאב עם התנגדות של 6 אום והוא נשרף.

השאלות הם כאלה:

1.האם ל"אום" יש השפעה על האיכות והעוצמה?

2.מה יהיה למגבר קשה יותר לפתוח,סאב 6 אום או סאב 4 אום[ונניח שזה אותו חברה,אותו וואט וRMS].

3.האם אתם ממליצים על סאב של 6 אום?

תודה מראש!

פורסם

ב FAQ אין תשובות?

תבדוק שם.

אם לא מצאת תפנה אליי בפרטי או תשאל שוב. ותקבל תשובה מפורטת. מילה שלי.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

יש לחבר שלי מגבר 80RMS לערוץ[4 ערוצים],1200W של חברת בת של JBL [אודיו בנק],מגבר ישן מלפני 3-4 שנים,שהוא קנה את המגבר המליצו לו על הסאב של הלאנזר,ועכשיו הוא מסתכל שהסאב הוא התנגדות של 6 אום,הוא לא יודע אם המגבר יצליח לפתוח סאב 4 אום כמו ה C12.

מה דעתכם?

פורסם

1.האם ל"אום" יש השפעה על האיכות והעוצמה? תיאורטית כן , תכל"ס אתה לא תשמע את זה.

2.מה יהיה למגבר קשה יותר לפתוח,סאב 6 אום או סאב 4 אום. ככל שההתנגדות נמוכה יותר המגבר מתאמץ יותר לכן סאב של 4 אוהם יהיה "קשה" יותר לדחיפה ,אבל זה לא משהו שאתה צריך לבסס את הקניה עליו וזה לא רלוונטי.

3.האם אתם ממליצים על סאב של 6 אום? לא רלוונטי ,זה כמו שתשאל אם אני מעדיף אוטו ירוק או כחול. ב 6 אוהם רוב המגברים לרכב יתנו לך הספק מופחת כי מודדים אותם ב 4 אוהם על 14.4V לכן דחיפת רמקול של 6 אוהם על מצבר רגיל של 13.8 אוהם יהפוך הספק מוצהר של 100 וואט לכ 60 וואט. זה השיקול היחידי שאתה צריך לחשוב עליו.

בגדול אני מבין שאתה שואל את זה בגלל שאתה חושב שלהתנגדות יש קשר לשריפת הסאב , יכול להיות קשר אבל הוא עובד הפוך ,מגבר מתאמץ יותר אם הוא יורד ל 1 אוהם לדוגמא ,יש מדברים שלא מסוגלים לעשות זאת כי הם מתחממים ומתים. אם עולים המגבר מתאמץ פחות , הזינוק ל 6 אוהם הוא לא בעייתי ואם כבר הוא קל יותר למגבר. יכול להיות שהבעיה היא בחיווט של הסאב למגבר ,יש הרבה אופציות.

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

diforce רק תיקון קטן לגבי 2

תאורטית המגבר ירצה להעביר כוח שישאף לאינסוף, אבל מכיוון שלכל חומר בעולם יש התנגדות מסויימת לא תגיע למצב כזה.

כלומר שככל שההתנגדות עולה, המגבר יתקשה להעביר כוח לרמקול וכתוצאה מזה ימשוך פחות זרם מהמצבר, וכך הוא מתאמץ פחות. לא נכון להגיד שרמקול בהתנגדות נמוכה "קשה" יותר לדחוף אותו.

• תוכן חדש...