Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

MR2 .VS 330 CABRIO

אליאב קרייסלר
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים , מולי עומד קונפליקט אדיררר

ברשותי MR2 2003 מדהימה מושקעת ומטופלת היטב , רכב באמת נדיר עם טמבונים וחצאיות שונים , קיט הנמכה , שינוי פנים הרכב , ג'אנטים/צמיגים בקיצור כל מה שאפשר לMR2 מבלי לצעצע שמתי...

אך עם הזמן נמאס לי מהרכב הוא קטן ועם כל הכבוד לMR2 הוא מרדים אותי גם כשדוושת הגז לחוצה עד הסוף... העברת הילוכים (גיר רובוטי) מתסכלת למרות הגז ביניים שלה ,

חשבתי להחליף לBMW 330 שנת 2002/2003 , כיוון שכרגע אני בכיוון הנוחות , וגם כוח קצת קצת קצת יותר משמעותי :]

הדרישה כמובן היא רכב קבריולט!!!

ההתלבטות היא כזאת אני מאוד אוהב את הMR2 היא באמת ייחודית ונדירה מאוד מאוד , עם זאת אני גם רוצה מכונית שהיא די אמינה ושלא יעלה לי עשרות אלפי שקלים כרטיס כניסה לטיפול כללי...

הייחודיות של הרכב גם מאוד חשובה לי אחרת כבר הייתי מחליף מזמן...

רציתי לשמוע את דעתכם בנושא , תודה. אליאב

yyyyy023bgrl.jpg
פורסם

יקר לי ...

תקציב הוא 130+-

נ.ב - תאמין לי... הייתי רוצה מאוד מאוד!

חוץ מזה , חשבתי גם על כיוון הSOLSTICE הדגם עם הטורבו או שזה סופרצ'ארג'ר לא יודע...

אבל שוב , מקום ראשון אצלי זה הייחודיות , גם לסולסטיס אני יזמין בודי-קיט...זאת מחלה אצלי

yyyyy023bgrl.jpg
פורסם

אתה מצחיק אתה יודע ? :-)

אתה רוצה BMW 330 קבריולה ו-2 שורות אח"כ אתה כותב "עם זאת אני גם רוצה מכונית שהיא די אמינה ושלא יעלה לי עשרות אלפי שקלים כרטיס כניסה לטיפול כללי"

האחזקה של ה-BMW יקרה בצורה ניכרת מאשר בטויוטה שלך , בין אם זה בביטוח שאתה גם רק בן 19 , בטיפולים , דלק ועוד הב.מ.וו תקרע אותך .

תנסה לחפש משהו יותר זול , כמו מיאטה או משהו כזה.

פורסם

אז זהו , שזה גם שיקול...

ועם כל הכבוד למיאטות , הMR2 קצת יותר ייחודית ממנה , ומאחר ואין הבדלים כלכך משמעותיים בכוח , אין סיבה להחליף.

אם כבר , ללכת לכיוון הS2000 שהיא קצת יותר מעניינת :lol:.

מה בנוגע לSOLSTICE (הדגם החזק)??. יש למישהו חוות דעת על האוטו הזה?

yyyyy023bgrl.jpg
פורסם

לדעתי אל תקח את הפונטיאק. האמריקאיות לא ידועות באיכות הנהיוג שלהם. גם ירידת הערך תשחוט אותך.

S2000 היא אופציה מעניינת אבל בגלל שאין הרבה, קשה למצוא והמחירים בשמיים, אפילו מתקרבים ל - Z4.

פורסם

היות שיחודיות היא שם המשחק שלך ותקציבך מוגל יחסית, עליך לדעתי לפנות לכיוונים אחרים.

הייתי מציע לך ללכת בשתי יידים על מיאטה דור שלישי משנת ייצור 2006 אבל היא לא הדבר הכי ייחודי על הכביש וחוץ מזה בודי קיט על מיאטה?... לא, מעדיף לא לחשוב ל זה אפילו.

למה שלא תלך כמה שנים אחורה, תרכוש מכונית פתוחה מראשית העשור או מסוף שנות ה- 90 ובעודף שישאר לך תידאג ליישור קו (כולל בודי קיט, ג'נטים, פסים זוהרים, ניאון, מה בא לך) ועוד יישאר לך קצת עודף לטיפולים (ראה 328/330, SLK דור ראשון, מסוף שנות ה-90 וכו').

פורסם
היות שיחודיות היא שם המשחק שלך ותקציבך מוגל יחסית, עליך לדעתי לפנות לכיוונים אחרים.

הייתי מציע לך ללכת בשתי יידים על מיאטה דור שלישי משנת ייצור 2006 אבל היא לא הדבר הכי ייחודי על הכביש וחוץ מזה בודי קיט על מיאטה?... לא, מעדיף לא לחשוב ל זה אפילו.

למה שלא תלך כמה שנים אחורה, תרכוש מכונית פתוחה מראשית העשור או מסוף שנות ה- 90 ובעודף שישאר לך תידאג ליישור קו (כולל בודי קיט, ג'נטים, פסים זוהרים, ניאון, מה בא לך) ועוד יישאר לך קצת עודף לטיפולים (ראה 328/330, SLK דור ראשון, מסוף שנות ה-90 וכו').

שכחת ויינלים כמו במהיר ועצבני ,

ולא , הכי רחוק שאני ילך עם מיאטה זה לנסות ולשים עליה איכשהו טמבון של ה2009...שהוא מדהים.

בודי קיט בשבילי זה לא ללכת למישהו מפיבר , זה דברים עדינים יחסית (קיט M לבמוו...קיט AMG לאסלקיי הערה: הכוונה היא ל-SLK... אולי איזה ליפ נחמד לS2000...)

בבקשה לצמצם את השימוש המוגזם במקש הנקודה. תודה.

yyyyy023bgrl.jpg
  • תוכן חדש...