Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלת חלונות 7

ToMeR
שימו לב! השרשור הזה בן 5578 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

יש לי כרגע ויסטה אולטימייט 64 ביט.

יש לי זוג תיקיות PROGRAM FILES.

האחת היא רגילה והמוכרת לכולם, והשניה היא PROGRAM FILES (X86).

במילים אחרות, זה מתקין לי תוכנות של 64 ביט לתיקיה הרגילה, ואת כל השאר לתיקיה של 86.

האם המצב זהה גם בחלונות 7 אולטימייט?

some people need a high five

in the face

with a chair

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מצטער על ההתעלקות, אבל אני חייב להבין משהו אחת ולתמיד.

תמיד חשבתי שמערכת הפעלה של 64 ביט תתמוך אך ורק בתוכנות ודרייברים שנבנו במיוחד לפעול במצב 64 ביט.

האם המערכת תוכל להפעיל גם תוכנות\דרייברים של 32 ביט? אמנם הן לא יהנו מהיתרון שמציע 64 ביט אבל התמיכה לכשעצמה חשובה לי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אכן כן, בשביל זה יש במערכת אפשרות להריץ תוכנות 32 ביט ללא כל בעיה במערכות הפעלה 64 ביט.

בשביל זה יש 2 תיקיות על מנת לא לערבב תוכנות 64 ביט עם 32.

מערכת הפעלה 64 ביט תריץ אפליקציות 32 ביט ללא כל בעיה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם ככה אז אין שום סיבה להתקין 32.. אני מדבר כמובן על מחשבים בני פחות משנתיים..

בעלי מעבד מרובע ו-4 RAM לפחות.. אני הולך לפרמט ולהתקין 64.. חבל שלא ידעתי את זה לפני

Stay Dirty

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תוכנות 99% היום יעבדו ב WIN7 64 , לגבי דרייברים אם יש לך מדפסת או סורק ישנים יש סיכוי שלא יתמוך.

אצלי למשל סורק ישן של HP לא עבד ב 64 ביט רק דרך וירטואל XP וזה לא הכי נוח.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האם המצב זהה גם בחלונות 7 אולטימייט?

אם תתקין 7 אולטימיין X86, אז לא.

וכן, יש סיבה להשתמש במערכת 32 ביט, הסיבה היא בעיות תאימות של X64 שצצות פה ושם, וה-WOW64 לא תמיד עוזר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בימינו אין כמעט שום דבר שלא עובד על 64 ביט.

ולמה שיש, ישנו אמולטור XP מובנה ב7.

לכרטיס קול שלי לא קיימים דרייברים תומכי 64 ביט, זה הדבר היחיד שמטריד אותי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מצטער על ההתעלקות, אבל אני חייב להבין משהו אחת ולתמיד.

תמיד חשבתי שמערכת הפעלה של 64 ביט תתמוך אך ורק בתוכנות ודרייברים שנבנו במיוחד לפעול במצב 64 ביט.

האם המערכת תוכל להפעיל גם תוכנות\דרייברים של 32 ביט? אמנם הן לא יהנו מהיתרון שמציע 64 ביט אבל התמיכה לכשעצמה חשובה לי.

מערכת 64 ביט דורשת דרייברים 64 ביט (כל קוד kernel חייב להיות 64, אין אפשרות לאמולציה/ערבוב) וזאת המכשלה של חלק מהתוכנות שעדיין לא הותאמו (זה לא רק דרייברים לחומרה שלכם, וכן יש עדיין לא מעט תוכנות שלא יצאו בגרסה מתאימה).

אפליקציות פשוטות ללא דרייברים או קוד שנמצא מעליהן (user-mode) ב-32 ביט נהנות ממצב אמולציה (wow64) ורצות גם על מערכת 64-ביט.

ניר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...