Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יבוא אישי - כדאי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שאלה ל- Bender:

מדוע רק רכבים שעלותם מעל 150K ש"ח מצדיקים יבוא אישי? מה לגבי רכבים זולים יותר?

beacuse cheaper vehicles are getting closer to the prices in Israel.

now that the $ is so low even a car for 130k is a good deal , when the $ was 4.2-4.5 its a differant stroy.x

in 90% of the times American vehicle will be with more options then Israeli vehicle no matter the price.x

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם
יש למשהו חוות דעת על יבוא אישי של Santa Fe ?

מה האפשרות ליבא Qashqai +2 ?

From USA you can import only vehicles that were manifactured in north America

פורסם

בסכומים של 130K עדיף לקנות בארץ.

כאשר עבדתי בקנדה, הייתה לי שם חברה שעסקה ביצוא הרכב המשומש. מדי שבוע היו נערכים מכרזים לרכבים מפוארים שעברו תאונות קשות ויודרו מהכביש בצפון אמריקה. אז בכל מפגש אימה שמעתי סיפורים עסיסיים על איזו לקסוס או מרקורי שכיכב בפעם ההיא. הדילרים היו רוכשים אות הסחורה בסכומים של 300-500 דולר, משפצים בעלות של 2000-3000 דולר, ומוכרים לדילרים ממדינות עולם השלישי, בעיקר למדינות חבר העמים עם רווח כפול. שמעתי כי הסוחרים הישראלים גם היו מככבים במכרזים מעין אלה. אינני יודע מהו אחוז של הרכבים מיבוא אישי שעברו שיפוץ לאחר אובדן כללי. כמובן שאינני טוען שכל הרכבים בענף זה הם כאלה. אך אני באופן אישי לא אתקרב לדבר כזה למרחק יריה. אגב, לפני זמן מה בכלכליסט היו הכתבות על הרמויות ביבוא האישי ועל ההפתעות שתומנו בתוכם הרכבים האלה, אני מציע לך לחפש.

ועוד משהו.. אפשר לנסוע ללא בעיות ותקלות מיוחדות ברכב פגוע שילדה שנים רבות וללא איפילו הידיעה על הנ"ל. ואני אומר זאת מתוך נסביון אישי.

CARFAX או AUTOCHECK הם אמינים מאוד ונותנים לך את כל האינפורמציה על הרכב. ואם אני הייתי קונה רכב ביבוא אישי ב200K הייתי טס לשם בעצמי לקנות אותו , 1500 דולר ביזבוז לעומת 15000 דולר חיסכון.

אני מודה כי פעם שרץ במוחי רעיון כזה לגבי טויוטה קמרי היברידית. אבל זה היה לכמה שניות בלבד, לא יותר מכך.

מי שהיה חכם קנה טויוטה קאמרי היבריד עד לפני חודשיים ועשה את עיסקת חייו, שהמס היה 52 אחוז לרכב היברידי הרכב הזה עלה ביבוא אישי 170 אלף שקל לרכב חדש בניילון . זאת היתה התמורה הכי טובה לרכב במחיר הזה בכל הארץ, ומי שנסע על האוטו יודע שיש לו נוחות נסיעה כמו של S CLASS .

יונדאי סנטה פה לא כדאי להביא ביבוא אישי למרות שיש חסכון של בין 20K ל- 30K עדיף לקנות בארץ.

קשקאי הוא לא יצור אמריקאי ולכן יותר יקר ולא כדאי.

לסיום , הלוואי והיתה בארץ את אותה התנהגות כביש שיש לאמריקאים שיודעים לשמור על הרכב שלהם , ואפילו רכבים שהיו מהשכרה נראים כמו חדשים (לא קרעו את הדיונות כמו בארץ) אז עדיף לקנות מאמריקאי ולא מישראלי לפעמים.

פורסם

בכל זאת כאשר מדובר ברכב היברידי - עדיף שיהיה לו אבא ואימא. וזאת מהטעם הפשוט שלמערכת ההיבידית נותנים 8 שנים אחריות. רק הסוללה בארה"ב עולה כ- 3500$. בארץ זה אמור לעלות הרבה יותר עם לא כפליים. המנוע החשמלי יקר עוד יותר. השיקול הנוסף היה כי הרכב לא מתאים למעמדי החברתי, הוא גדול מדי. לכן בסופו של דבר בחרתי בסיוויק היברידי מיבואן. אגב, בשיא המשבר היה ניתן לייבא את הקאמרי ההיברידית בניילונים ב-150 K. סיוויק עלה לי 130 K. זה פחות או יותר הפרש המחירים ביניהם בארה"ב.

פורסם

יונדאי סנטה פה לא כדאי להביא ביבוא אישי למרות שיש חסכון של בין 20K ל- 30K עדיף לקנות בארץ.

קשקאי הוא לא יצור אמריקאי ולכן יותר יקר ולא כדאי.

האם ניתן ליבא מיפן והאם זה בכלל כדאי ?

מדוע לא קדאי לחסוך 30K על רכב כמו "סנטה פה" ? האם יש לו בעיות אמינות ?

פורסם

anyways if you really seriouse about importing let me know- thats my job

Bender

• תוכן חדש...