Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ - אאודי a8

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
משום מה הוא לא מראה לי=\ כנראה לוקח לאתר לשלוח את זה לא נורא.

אני חושב שב.מ.וו E39 תפורה עליך,פחות ספינתית מדגמי הפרמיום ויותר ספורטיבית(עד כמה שרכב בקבוצה E יכול להיות ספורטיבי) ועדיין מאוד מפנקת.

אם תמצא גרסאות של 530 ומעלה ואפילו 540(שמצויידת במנוע V8) הנאה רבה מובטחת לך.

אגב E39 זה סדרה 5 שיוצרה בין השנים 96-2002.

לגבי האאודי היא מצויידת בטורבו כפול משמעות הדבר שבמידה והטורבו יתקלקל התיקון יהיה יקר להחריד.

אם אתה אוהב את הקאדילק אויל תסתכל על CTS? למרות שהיא לא ספינה כמו הסוויל שאהבת אך אולי תצליח להתחבר אליה.

אם אתה בקטע של אקזוטיקה ורכבים נדירים אתה יכול להסתכל על סאאב 9-5.

אני מאוד אוהב E39, זה הרכב הכי יפה בעולם מבחינתי.

הייתה לי E39 כסופה מנוע 4400..לא הייתה אצלי חודשיים ונמכרה, האוטו הזה הוא באמת נפילה לכיס, ואני לא אחד שמתחשבן על קטנות, ומוכן "לסבול" בשביל האהבות שלו, אבל התחזוקה של הרכב הזה פשוט מטורפת.

כל 3 ימים הייתי נכנס לתחנת דלק, טיפול בקמור לאחר הקנייה הותיר אותי בהלם!! (לדוג' - ברקסים 3700 לא כולל מע"מ)

לפני כמה ימים ראיתי אותה למכירה ביד 2, עברה 3 ידיים במשך שנה ו7 חודש בערך..

סאאב 9-5 בהחלט נשמע רכב מצוין והביקורות עליו מעולות, הוא הנעה אחורית?

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפי מה שאתה אומר כדאי לך לקנות אלפא 166 מודל 2005-2006. ספורטיבי ומפנק. יש לאוטו הזה רעש מדהים והוא מרגש כל פעם שנוסעים בו. פינוק בלי גבולות(סאן רוף, עור, טלפון מובנה, GPS). האוטו אחרי המתיחת פנים. חוץ מזה, גם קפצת כמה שנתונים מעל ה-A8.

פורסם

אם תוכל להחזיק את הרכב שברשותי חודש!!! שזה כולל ביטוח, דלק, טיפולים שוטפים וכ'ו אני אהיה מוכן למכור לך את הרכב שלי.

אם אתה רוצה לרכוש רכב יוקרה אז אתה כנראה לו יודע לאן אתה נכנס, ואם כבר ציינת שנסעת על הרכב של אבא שלך כביכול S80 אתה אמור לדעת מה ההוצאות של רכב כזה.

ברשותי עוד רכב מסוג X5 ושם עוד הסיפור יחסית "זול" לעומת סדרה 7 ככה שכדאי שתבדוק לעומק את העניין של רכבי יוקרה לפני שאתה רוכש לך איזה A8.

" מי שמאמין לא מפחד..... :mm_cool:

פורסם
אם תוכל להחזיק את הרכב שברשותי חודש!!! שזה כולל ביטוח, דלק, טיפולים שוטפים וכ'ו אני אהיה מוכן למכור לך את הרכב שלי.

אם אתה רוצה לרכוש רכב יוקרה אז אתה כנראה לו יודע לאן אתה נכנס, ואם כבר ציינת שנסעת על הרכב של אבא שלך כביכול S80 אתה אמור לדעת מה ההוצאות של רכב כזה.

ברשותי עוד רכב מסוג X5 ושם עוד הסיפור יחסית "זול" לעומת סדרה 7 ככה שכדאי שתבדוק לעומק את העניין של רכבי יוקרה לפני שאתה רוכש לך איזה A8.

כמה חיכיתי לתגובה מאחד כמוך!

דיי ירדתי מהפרק של דגמי העילית, אני אסתפק גם בדגמים הפחות יוקרתיים לשנים הבאות.

האמת היא שהוולבו הייתה עד לפני חודש באחריות יצרן אז לא כל כך הורגשו החלפים (כמובן מה שלא באחריות יקר מהרגיל).

הדלק לא כל כך בשמיים (פחות או יותר כמו הוולבו שלי), הוולבו שלו היא 3000 סמ"ק

הדגם שלך זה 745?

אני אשמח אם תיתן לי חוות דעת על מכוניות שיתאימו לי לדעתך.

תודה מראש!

פורסם
בחור בן 20, גר אצל ההורים, ככה שאין לי הרבה הוצאות חוץ מהרכב

1. אתה לא בחור, אתה ילד. כשתצא סוף כל סוף מהבית, תכלכל את משק הבית שלך ותהיה עצמאי, אז אולי תהיה בחור. מבחינתי בינתיים אתה ילד (ולראיה, אתה מתנהג כמו ילד ומדבר כמו ילד).

2. בתקציב שלך, A6 קוואטרו B-TURBO היא פתרון לא רע. רכב פאר, נח, לא מוחצן ועם יכולות דינמיות מרשימות ביותר.

3. בקשר לגאוותך על ההשתמטות מהצבא, תרשה לי להקיא בכיוונך הכללי. איכסה!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הייתי ממליץ לך על A6 3.2 קוואטרו, שנתון 2005 +-.

תבדוק את זה.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
הייתי ממליץ לך על A6 3.2 קוואטרו, שנתון 2005 +-.

תבדוק את זה.

בדקתי, יקר עליי כרגע.

באגירה, תרשה לי לירוק על המדינה ועל מי שמנהל אותה.

אני גאה בהשתמטות שלי, מכיוון שיש לי כל הסיבות בעולם להתגאות בה! (שום דבר לא סתם)

פורסם

תרשה לי לירוק על המדינה ועל מי שמנהל אותה.

אני גאה בהשתמטות שלי, מכיוון שיש לי כל הסיבות בעולם להתגאות בה! (שום דבר לא סתם)

אני מבקש לשנות את דעתי, הנה האוטו המתאים לך:

0004nk9.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בחיי אני לא מבין על מה אתם מדברים שאתם אומרים אחזקה יקרה ? :?

דוד שלי כפי שציינתי כמה פעמים מחזיק ברשותו S קלאס חדשה ( ואת האמת אני משוויץ בזה כל פעם כי אני גאה בו :lol:).

הוא אומנם בסביבות גיל ה-50+ אבל אמר לי שהאחזקה לא כזאת גדולה כמו שחשובים , והוא מוציא על הרכב כל חודש בסביבות ה-5 אלף שקל כולל ביטוח , והוא בכלל לא עשיר , אולי הוא גר בוילה ונוסע ב-S קלאס אבל ממש לא עשיר ולא נוזל לו כסף מהכיסים , פשוט חי טוב .

ד"א לפני זה היה לו גם הונדה לג'נד שנגנבה וגם אז האחזקה לא הייתה יקרה בכלל.

פורסם

ל-Tamirh:

1. קשה לי להאמין שפרמיית הביטוח של רכב יוקרה שעלותו למעלה מ-700K ש"ח אינה גבוהה בטירוף. לא בדקתי את העניין, אך אני מעריך שמדובר בעשרות אלפי שקלים בשנה וזה לא מסתדר עם הנתון של הדוד שלך. כמו כן, אחזקת רכב "רגיל" (משפחתי 1.6) עולה כמה אלפים בחודש וגם זה לא מסתדר עם הנתון של הדוד שלך.

2. לפי מה שאני מבין הרכב של הדוד שלך עדיין נמצא תחת אחריות, ואי אפשר להשוות זאת לעלות אחזקת רכב ללא אחריות. מספיקה תקלה רצינית אחת במרצדס כדי להפוך את כל הנתון שלך על פניו.

3. הכי חשוב - בכל חישוב של עלות תחזוקת רכב צריך לשקלל גם את עלות אובדן הערך של הרכב ועלות אובדן ההשקעה האלטרנטיבית. אם תעשה זאת (ומפתיע אותי שדודך לא עשה זאת...) תגיע למסקנה שעלות האחזקה של הרכב הנ"ל היא לפחות פי 5 מהנתון שבו נקבת (כן- לפחות 25K בחודש). כך למשל, האאודי שפותח השרשור ציין עלתה כחדשה הון תועפות והנה כעת היא לא שווה הרבה - מי ספג את כל זה אם לא הבעלים הראשון??

למאיר/מאור:

קבל טיפ בחינם - מעט דרך ארץ וצניעות לא יזיקו לך. בכל הכבוד, אני מניח שחלק נכבד מגולשי הפורום (ובכללם אנוכי) נמצאים בנקודה הרבה יותר מתקדמת וטובה משלך בחיים ועם "הון יותר גדול" (אני משתמש במילים שלך) ובכל זאת שומרים על צניעות וכבוד כלפי הזולת. לא משנה מה תחליט לרכוש - אאודי, מרצדס, במוו או יגואר - זה לא יעשה אותך אדם טוב יותר מאחרים, זה רק ירוקן לך את הכיס יותר מהר, זה הכל.

נקודת הזכות היחידה שאני רואה במקרה שלך היא שאתה עדיין צעיר וכנראה לא ממש מודע לכל מה שאתה כותב.

פורסם

הלוואי והיה לי דוד כנוסע על מרצדס ששווה 700K:wink:

התכוונת כנראה ליקיר

בקשר לאחזקה של רכבי יוקרה מתיישנים, מאנשים קרובים אני רואה את העלויות ונחרד.

למשל בבמוו סדרה 5 2002 הלך המזגן הדיגיטלי ובקמור רצו 10 אלף על תיקון. פשוט הזוי

תמיר.

פורסם
דוד שלי כפי שציינתי כמה פעמים מחזיק ברשותו S קלאס חדשה ( ואת האמת אני משוויץ בזה כל פעם כי אני גאה בו :lol:).

הוא אומנם בסביבות גיל ה-50+ אבל אמר לי שהאחזקה לא כזאת גדולה כמו שחשובים , והוא מוציא על הרכב כל חודש בסביבות ה-5 אלף שקל כולל ביטוח , והוא בכלל לא עשיר , אולי הוא גר בוילה ונוסע ב-S קלאס אבל ממש לא עשיר ולא נוזל לו כסף מהכיסים , פשוט חי טוב .

נכון, כי 60 אלף שקלים בשנה להוצאות שוטפות על רכב זה בכלל לא הרבה כסף...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מאור,לשאלתך סאאב 9-5 הוא בעל הנעה קדמית.דבר אחד אני לא מבין-אם היה לך קשה להחזיק את E39 איך פתאום חשבת להשתדרג ולקנות רכב פרמיום?

אך אחזקתו לא תהיה זולה יותר(אם לא יקרה יותר) מב.מ.וו פשוט מהסיבה שמעטים בארץ יודעים איך לטפל ברכב מיוחד שכזה אם תתעניין בו תריץ חיפוש על סאאב בפורום ותמצא את כול התשובות.

למה לך לאל קנו תרכב מעט פשוט יותר? אני מבין את זה שאתה רוצה ויכול לפנק את עצמך אבל אולי באמת כדאי לשים קצת כסף בצד?

אודי A4,סדרה 3 וC קלאס יספקו לך את כול הצרכים והם יהיו יותר זולות לאחזקה מכול הרכבים שאתה חושב עליהם כרגע.

אתה יכול למצוא לך את הגרסאות הבכירות(A4 עם מנוע 3 ליטר) או 330.

הם עדיין לא יהיו זולים לאחזקה כמו רכבים יותר עממיים אך אולי כדאי לך להפנות את תשומת ליבך אליהם?

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם
אני מבקש לשנות את דעתי, הנה האוטו המתאים לך:

אתה כרגע עושה עוול עם מי שעובד בתחום של משאיות הזבל והניקיונות.

הייתי ממליץ לו על מטריה כמו של בבאי, שתיקח אותו הכי רחוק וגבוה מכאן.

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...