Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ - אאודי a8

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם רק היה לי תקציב לR8 תהיה בטוח שהייתה פה כזאת, אבל גם זה יגיע אני מבטיח לך, בניגוד לישראלים אחרים שמסתפקים במשפחה עם 2 ילדים ומאזדה 3 אקטיב, אני שואף קצת יותר גבוה, אז נכון, אין לי 12 שנות לימוד, אין לי אפילו חצי שנת שירות צבאי, אבל יש לי מוסר עבודה ויש לי כסף, כי מגיל 15 אני קרעתי תתחת שלי בפנצ'ריה, בגיל 17 הוצאתי רישיון וקניתי יונדאי גטס, עד גיל 18 כבר החלפתי 4 רכבים, בגיל 18 הלכתי לכלא 6 ואמרתי להם שלום אני משתמט, ל=א רוצה לשרת את המדינה, ישבתי 3 חודש בלי לצייץ עד שהוציאו אותי. כשיצאתי משם היגרתי לאילת, אבא שלי עזר לי לפתוח מאפיה, שברוך ה' היום יכולה לפרנס גם 3 משפחות בכבוד, תוך כדי עבודה, פתחתי עוד עסק קטן, קניתי יונדאי H100 ציידתי אותה במה שצריך ופירסמתי בעיתונים המקומיים מודעה של שטיפת המכוניות עד בית הלקוח, לאט לאט אני משפר את החיים שלי, שהם גם ככה אף פעם לא היו רעים.

אל תשכחו לסדר את הפוני כשתראו את עצמכם דרך הג'אנטים שלי :lol::lol::lol:

אכן סיפור קורע לב ומרגש עד דמעות.

רק על זה מגיע לך פרס נובל.

נראה כמו שרשור מיותר לחלוטין.

turboy

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם עניין השוטרים עומד בראש מעיינך, תן לי להרגיע אותך ולומר שנהג בן 19 באודי A8 מושך שוטרים בערך באותה מידה כמו נהג בן 19 בסידרה 7.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

לא הבנתי מה הקשר שפתחת מאפיה ועוד כמה שטויות לשרשור יעוץ לגבי רכישת רכב.:?

אם לא מפריע לך מחיר הביטוח הגבוה+הוצאות דלק ואחזקה יקרה תתחדש.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם
אם רק היה לי תקציב לR8 תהיה בטוח שהייתה פה כזאת, אבל גם זה יגיע אני מבטיח לך, בניגוד לישראלים אחרים שמסתפקים במשפחה עם 2 ילדים ומאזדה 3 אקטיב, אני שואף קצת יותר גבוה, אז נכון, אין לי 12 שנות לימוד, אין לי אפילו חצי שנת שירות צבאי, אבל יש לי מוסר עבודה ויש לי כסף, כי מגיל 15 אני קרעתי תתחת שלי בפנצ'ריה, בגיל 17 הוצאתי רישיון וקניתי יונדאי גטס, עד גיל 18 כבר החלפתי 4 רכבים, בגיל 18 הלכתי לכלא 6 ואמרתי להם שלום אני משתמט, ל=א רוצה לשרת את המדינה, ישבתי 3 חודש בלי לצייץ עד שהוציאו אותי. כשיצאתי משם היגרתי לאילת, אבא שלי עזר לי לפתוח מאפיה, שברוך ה' היום יכולה לפרנס גם 3 משפחות בכבוד, תוך כדי עבודה, פתחתי עוד עסק קטן, קניתי יונדאי H100 ציידתי אותה במה שצריך ופירסמתי בעיתונים המקומיים מודעה של שטיפת המכוניות עד בית הלקוח, לאט לאט אני משפר את החיים שלי, שהם גם ככה אף פעם לא היו רעים.

מילא, אם היית כותב שלאבא שלך קוראים נוחי ושאתה צריך מפה בשביל להתמצא בבית שלך, הייתי אומר "שיהיה". מהתיאור (המיותר לחלוטין) הזה עוד יותר ברור לי - כדאי שתצא כמה שיותר מהר מגחמות הילד-בן-20 שלך ואל תוציא סכומי כסף מיותרים על מכוניות מיותרות. כשתהיה בן 60 קנה לך איזו A8, אם באמת יבוא לך.

ודבר אחרון - לא הייתי ממהר להצהיר בריש גלי על חוסר רצוני לשרת את המדינה. זה בוודאי לא יעשה לך טוב.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ממש סאבלימינל קטן

תפרסם את העסקים שלך בבורסה, אני בטוח שהרבה אנשים יקנו את המניות שלך לפי ההתקדמות שלך (שהיא גדולה מ''רמי לוי'')

למה אתה מדגיש שאתה משתמט ובלי לימודים ? מה יש להתגאות בזה ?

פורסם

אם אתה בעלים כיום של וולוו ורוצה להשתדרג - לך על וולוו S-80 T-6 ממודל 2005 שתיכנס לך בתקציב, רכב מאובזר , מפנק, חזק מאוד (272 כ"ס), השוטרים לא "יחפשו" אותך עם רכב סולידי כזה, והאחזקה שלו אמנם יקרה - אבל לא ברמות המטורפות של האאודי...

כיום - VOLVO S-80 T-5 מודל 2011

בעבר - VOLVO S-60 T-5 מודל 2003

בעבר - SEAT LEON 1800 אוטו' מודל 2002

פורסם

מצטער להרוס את החגיגה.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2275618#post2275618

פה אתה מספר שעצרה אותך ניידת מתנ"א מסוג האמר, יכול להיות שאני טועה אבל זה נשמע הזוי לגמרי.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2273862#post2273862

פה אתה בכלל רוצה לשלוח את הפג'ארו קינג שלך לדיטיילינג.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2257612#post2257612

פה אתה אומר שה S70 אצלך כבר שנתיים, אתה בן 19, יליד 1990.

אהה הנה יש לך גם קורסיקה במקרה זרוקה.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=204753

כאן אתה מספר שקנו לך מגאן קופה, ויותר למטה בדף אתה מספר שגם יש לך כבר הונדה סיויק.

תודה ושבוע טוב.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם
מצטער להרוס את החגיגה.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2275618#post2275618

פה אתה מספר שעצרה אותך ניידת מתנ"א מסוג האמר, יכול להיות שאני טועה אבל זה נשמע הזוי לגמרי.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2273862#post2273862

פה אתה בכלל רוצה לשלוח את הפג'ארו קינג שלך לדיטיילינג.

פה אתה אומר שה S70 אצלך כבר שנתיים, אתה בן 19, יליד 1990.

אהה הנה יש לך גם קורסיקה במקרה זרוקה.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=204753

כאן אתה מספר שקנו לך מגאן קופה, ויותר למטה בדף אתה מספר שגם יש לך כבר הונדה סיויק.

תודה ושבוע טוב.

אשכרה שב"כ אתה. :-P

דיון הזוי לגמרי, גם לי כל הסיפור הזה נשמע כבלופ גדול.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

אמרת גם שאתה לא מפחד מצריכת הדלק כי היא לא תיהיה רחוקה מ-T5, אתה מדבר כאילו יושבת לך אחת כזו בחניה, לא אמרת שהדגם שלך זה GLT ? (אמרת גם אמרת.)

משה

פורסם

ואני כמו מניאק צריך אחרי 3 שנים בקרבי לעבוד במלצרות ולסלול את דרכי לעולם הגדול,וזה למרות שאני כן רוצה לשרת את המדינה ואת החברה ואני ועוד רבים כמוני נסכן את חיינו בשביל שאתה תוכל להתפנק לך בצד בזמן שאנחנו בחזית.

אני מצטער שאני נשמע טיפה OLD SCHOOL ואין לי שום בעיה עם זה שפותח הפוסט מעוניין להחזיק רכב יוקרה בגיל 20(אם היה לי את הכסף להחזיק ולרכוש, בלי לחשוב פעמיים הייתי רוכש A8 או S קלאס מין חלום ילדות שיתגשם יום אחד:D) אבל מפריע לי שהוא נהנה מהחיים ומבסוט מעצמו בזמן שאני וחברי נהיה בטנק,או במחסום ואחר כך אנחנו נצא בלי כלום ויקח לנו זמן מה עד שגם אנחנו נעלה לאיזה שהיא מדרגה בסולם החברתי.

מאוד מפריע לי שבזמן שאני וחברי נוכל חרא ננשום אבק נסכן את חיינו ולא נראה את החברה אתה תהנה לך מהחיים כאילו הכול טוב ויפה.

שלא תבין אותי לא נכון,טענה שלי לא נובעת מצרות עין ממש לא אם היית אומר לי שיש לך עסק גם אם לא סיימת 12 שנות לימוד(ביג דיל יש לא מעט אנשים שהצליחו גם בלי זה) והעסק הזה מפרנס אותך ברמה שאתה יכול להרשות לעצמך צעצועים כה יקרים הייתי מפרגן לך ואומר וואלה יפה בן אדם הצליח מה אני יכול לעשות עם עצמי כדי להגיע להשגים גבוהים בזמן הקצר ביותר,אבל מפריעה לי העובדה שאתה פרזיט ונהנה מהחיים בעוד שה"פראיירים" שכן מוכנים לשרת את המדינה הזאת וכן מוכנים לתת מעצמם למקום שהם גדלו בו(למרות שאני גר כאן רק 7 שנים מ18 שנות חיי) ובזכות אותם אלה אתה יכול להנות לך מהחיים ואתה לא מבין שאם לא יהיו אנשים כאלה שיוכלו חרא ויסכנו את חייהם אתה לא תוכל לעשות כלום ובדיוק בזכותם אתה כול כך נהנה לך מהחיים.

איפה הצדק פה:?:screwy::|:puppydoge

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם
אמרת גם שאתה לא מפחד מצריכת הדלק כי היא לא תיהיה רחוקה מ-T5, אתה מדבר כאילו יושבת לך אחת כזו בחניה, לא אמרת שהדגם שלך זה GLT ? (אמרת גם אמרת.)

משה

לכל אלה שמנסיפ להכפיש את שמי הטוב

שיסתכל עוד קצת בהודעות שלי ותראה שבאחת מהם פירסמתי שהחלפתי טורבו, לטורבו של T5 וזה עושה את הרכב שלי בעצם אחד לאחד כמו T5 (חוץ מהכיסאות, שלי הם עור מלא וT5 הם חצי-חצי)

כמו שאתם רואים ישנו בכינוי גם את מאיר, חבר, שזה חשבון משותף שלי ושלו ושנינו מגיבים פה, הפאג'רו המדוברת בקשר לדיטייל היא שלו (הייתה שלי), הקורסיקה היא שלי (למכירה אגב) והיא סתם זרוקה במחסן בבית עזרא עד שיבוא לה קונה, למי שזה לא מספיק לו ישנה גם אופל אסטרה סטיישן שנת 2000 (גם היא למכירה).

את המגאן המדוברת בסוף לא הבאתי, היא הייתה של חבר של אחי והתגלה בבדיקה כי יש לה קצה שלדה, אכן הסיויק עדיין הייתה אז (2004)

אני בטוח שאני לא היחיד שעצרה אותו ההאמר המדוברת, דווקא שמעתי על עוד כמה שעצרו אותם.

כנראה שהחשבון המשותף עם חברי מאיר הותיר אתכם קצת מבולבלים, סליחה אני אגיד לו לפתוח חשבון משלו ואני מבקש לשנות את הכינוי שלי למאור בן עזרא.

בכל מקרה נחזור לענייננו, ביררתי עם בעל הA8 המדובר בקשר למחיר והוא אמר לי שהמחירון מתייחס לדגם היוצא בשנת 2003 והוא מבקש על הרכב שלו 120 אלף.

ואולי בכל זאת, אתם צודקים.. וA8, 7, או S הם גדולות עליי בגיל כזה ואני קצת קופץ מעל הפופיק, אני בכל זאת רוצה רכב יוקרה שלא יבייש ויהיה ספורטיבי במידה מסויימת, לא בא לי וולבו הספיקה לי הS70 הזאת לשנים הבאות, וגם לאבא שלי יש S80 אז אני לא רואה שום צדק לקנות כזאת משנים קודמות.

אין לי שום דבר נגד שוטרים, ונגד העבודה המלוכלכת שלהם, אני פשוט מעדיף כמה שפחות להיתקל בהם (כמו כל אחד לא?)

אז איזה אוטו אני אמור לקנות בתקציב הנ"ל? שיהיה גם מפואר וגם ספורטיבי שצריך.

אאודי A6 2700 T תהיה טובה?

easyrider, תראה הודעה פרטית ממני.

פורסם

מה שמצחיק אותי זה שאתה חושב שזה מעניין אותו. יש לי הרבה חברים שלא התגייסו, חלקם על כמויות מסחריות של תיקים, חלקם על סיפורי חיים מרגשים, חלק אפילו דאגו לקבל תיקי סמים בשביל להשתחרר.

ואני יכול לומר לך בלב שלם שאלה שמתחרטים ומבינים לא נשמעים ככה. חלק לא מבוטל מהם גם דאג לעשות משהו עם זה והתגייס בסוף או שהגיע לחקירת ה"נראה כמה מהר תאבד את הכלים" בלשכת גיוס ונפל בה. אני מכיר גם אנשים שקיבלו פטורים רפואיים ודרשו להתגייס בכל מקרה. אני מאוד מצטער שיש מקרים כאלה אבל זה משקף בדיוק את מה שמגעיל בחברה שלנו וגורם לעריקת מוחות צעירים אל מחוזות זרים כמו ארה"ב, קנדה וגרמניה.

תהיה בטוח שלא מה תגיד לו לא תשכנע אותו שזה לא בסדר, מה כבר אפשר לעשות עם זה?

כמו שאומרים החינוך מגיע מהבית.

פורסם

משום מה הוא לא מראה לי=\ כנראה לוקח לאתר לשלוח את זה לא נורא.

אני חושב שב.מ.וו E39 תפורה עליך,פחות ספינתית מדגמי הפרמיום ויותר ספורטיבית(עד כמה שרכב בקבוצה E יכול להיות ספורטיבי) ועדיין מאוד מפנקת.

אם תמצא גרסאות של 530 ומעלה ואפילו 540(שמצויידת במנוע V8) הנאה רבה מובטחת לך.

אגב E39 זה סדרה 5 שיוצרה בין השנים 96-2002.

לגבי האאודי היא מצויידת בטורבו כפול משמעות הדבר שבמידה והטורבו יתקלקל התיקון יהיה יקר להחריד.

אם אתה אוהב את הקאדילק אויל תסתכל על CTS? למרות שהיא לא ספינה כמו הסוויל שאהבת אך אולי תצליח להתחבר אליה.

אם אתה בקטע של אקזוטיקה ורכבים נדירים אתה יכול להסתכל על סאאב 9-5.

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...