Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ - אאודי a8

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
באגירה, תרשה לי לירוק על המדינה ועל מי שמנהל אותה.

אני גאה בהשתמטות שלי, מכיוון שיש לי כל הסיבות בעולם להתגאות בה! (שום דבר לא סתם)

א. אין לך שום סיבה להיות גאה אלא אם גן אתה גאה (גיי)

ב. אם תירק על המדינה היא במקרה הרע תירטב, אם היא תירק עליך אתה טובע.

ג. מצטרף להמלצות על מנוחה בצל ושתית מים.

ד. אחרי התבטאות כזאת אני באמת לא מבין את חברי הפורום שעוד מקדישים לך מזמנם.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ל-Tamirh:

1. קשה לי להאמין שפרמיית הביטוח של רכב יוקרה שעלותו למעלה מ-700K ש"ח אינה גבוהה בטירוף. לא בדקתי את העניין, אך אני מעריך שמדובר בעשרות אלפי שקלים בשנה וזה לא מסתדר עם הנתון של הדוד שלך. כמו כן, אחזקת רכב "רגיל" (משפחתי 1.6) עולה כמה אלפים בחודש וגם זה לא מסתדר עם הנתון של הדוד שלך.

2. לפי מה שאני מבין הרכב של הדוד שלך עדיין נמצא תחת אחריות, ואי אפשר להשוות זאת לעלות אחזקת רכב ללא אחריות. מספיקה תקלה רצינית אחת במרצדס כדי להפוך את כל הנתון שלך על פניו.

3. הכי חשוב - בכל חישוב של עלות תחזוקת רכב צריך לשקלל גם את עלות אובדן הערך של הרכב ועלות אובדן ההשקעה האלטרנטיבית. אם תעשה זאת (ומפתיע אותי שדודך לא עשה זאת...) תגיע למסקנה שעלות האחזקה של הרכב הנ"ל היא לפחות פי 5 מהנתון שבו נקבת (כן- לפחות 25K בחודש). כך למשל, האאודי שפותח השרשור ציין עלתה כחדשה הון תועפות והנה כעת היא לא שווה הרבה - מי ספג את כל זה אם לא הבעלים הראשון??

למאיר/מאור:

קבל טיפ בחינם - מעט דרך ארץ וצניעות לא יזיקו לך. בכל הכבוד, אני מניח שחלק נכבד מגולשי הפורום (ובכללם אנוכי) נמצאים בנקודה הרבה יותר מתקדמת וטובה משלך בחיים ועם "הון יותר גדול" (אני משתמש במילים שלך) ובכל זאת שומרים על צניעות וכבוד כלפי הזולת. לא משנה מה תחליט לרכוש - אאודי, מרצדס, במוו או יגואר - זה לא יעשה אותך אדם טוב יותר מאחרים, זה רק ירוקן לך את הכיס יותר מהר, זה הכל.

נקודת הזכות היחידה שאני רואה במקרה שלך היא שאתה עדיין צעיר וכנראה לא ממש מודע לכל מה שאתה כותב.

אני מניח שחלק מהדברים יוחסו לי ולכן אני אשמח להגיב לך בחזרה :-)

א. דוד שלי לא ישקר לי , אין לו ממש סיבה לעשות דבר כזה , אל תשכח שאת הביטוח אפשר לחלק לתשלומים ככה שזה מצטמטם חודשית.

ב. בקשר לאחריות - צודק.

ג. בקשר לירידת ערך - זה לא ממש מעניין את דוד שלי הירידת ערך , כי אם זה יה מעניין הוא היה קונה מאזדה 3 מליסינג.

sronis - לא אמרתי שזה זול , אבל מישהו שגר אצל ההורים ומרוויח משכורת של 10 אלף שקל +- זה לא בשמיים להחזיק רכב כזה ובמיוחד חדש שנמצא תחת אחריות יצרן.

פורסם

sronis - לא אמרתי שזה זול , אבל מישהו שגר אצל ההורים ומרוויח משכורת של 10 אלף שקל +- זה לא בשמיים להחזיק רכב כזה ובמיוחד חדש שנמצא תחת אחריות יצרן.

תסלח לי, מי שמרוויח 10000 שקלים בחודש, גם אם זה נטו וגם אם הוא גר אצל ההורים, צריך להיות טמבל גדול בשביל להחזיק רכב בסגנון ה-S קלאס או A8 או סדרה 7. במובן הזה אין הרבה הבדל בעלויות האחזקה בין חדש באחריות (שעלות הביטוח שלו מטורפת) או משומש (שהביטוח זול יותר, אך עלות התחזוקה השוטפת גבוהה יותר). ההבדל הגדול הוא כמובן בעלות הקנייה, אבל זה כבר משהו אחר.

במאמר מוסגר, זו שטות גדולה מאוד להוציא חצי מהמשכורת שלך על אוטו, אפילו אם אתה גר אצל ההורים ואפילו אם "S קלאס/אודי A8 זה החלום שלי". לבנאדם כזה אני אומר - פאקינג תתבגר. תגשים את החלום כשתרוויח 50 אלף שקל בחודש ויהיו לך כמה מיליונים בצד. לא כשאתה בן 20, לא צריך שום A8 וגם לא A6.

באשר לדוד שלך - אין דבר כזה "לא מעניין אותו ירידת ערך". אולי עכשיו זה לא מעניין אותו, אבל כשימכור את האוטו אחרי שלוש שנים בחצי מהמחיר שלו, בוודאי שזה יעניין אותו. שוב - אלא רק אם הוא מיליונר כבד.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אתה צודק במה שאתה אומר , הכוונה שלי הייתה להסביר שבתאוריה זה אפשרי להחזיק רכב כזה גם אם זה רעיון מאוד מטומטם וטיפשי , טיפשי אבל האפשרות קיימת.

ודוד שלי לא מעניין אותו ירידת ערך כי הוא מתכוון להחזיק את הרכב להרבה יותר משלוש שנים , את ההונדה לג'נד שלו הוא קנה חדשה מהחברה בשנת 97 והחזיק אותה עד 2008 עד שנגנבה , שעם המרצדס יהיה אותו דבר.

פורסם

כמה שזה הזוי מה שהולך פה.

יש אודי A8 שנת 2000 באוטודיל.

תקועה שם כבר כמה חודשים.

הם הורידו את המחיר ל 73000 ש"ח

מנוע 4200

סוחרי מתכת ישלמו יותר על גוש אלומיניום כזה.

http://www.auto-deal.co.il/%D7%A4%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%A8%D7%9B%D7%91/tabid/70/CarID/6851515/Default.aspx

אייל

פורסם

ל-Yakird12:

כשבוחנים את עלות אחזקתו של רכב, ודאי רכב יוקרה, זה ממש לא רציני להתעלם מהפן של ירידת הערך (שלעתים קרובות זו העלות המרכזית) ואובדן הכנסה אלטרנטיבית. במקרה של דודך מדובר בירידת ערך של לפחות 150K בשנה!!! ואובדן הכנסה אלטרנטיבית של לפחות 50K בשנה. יחד עם עלות האחזקה השוטפת זה יוצא לפחות 300K בשנה הראשונה ו-200K בשנה השניה. ברור שזה המון אלא אם אתה אתה אדם עשיר, ואתה טוען שדודך אינו עשיר.....

נבצר מבינתי איך מישהו שאינו עשיר מוכן להוציא כ"כ הרבה כסף על אוטו.

בכלל, לדעתי יש במדינתנו הקטנה מתאם שלילי/הפוך בין רמת הרכב לרמת ההכנסה. אני מכיר לא מעט אנשים די אמידים שנוסעים סטנדרטיים יחסית. לדעתי, זה רק מוסיף להם כבוד ולא להיפך.

פורסם

בשבת הקרובה מתחילה העונה החדשה של "משפחה חורגת".

תראה כמה פרקים ותבין באיזה דיסוננס קוגנטיבי (סליחה על המילה המסובכת) חי חלק מהעם הזה :shock:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
ל-Yakird12:

כשבוחנים את עלות אחזקתו של רכב, ודאי רכב יוקרה, זה ממש לא רציני להתעלם מהפן של ירידת הערך (שלעתים קרובות זו העלות המרכזית) ואובדן הכנסה אלטרנטיבית. במקרה של דודך מדובר בירידת ערך של לפחות 150K בשנה!!! ואובדן הכנסה אלטרנטיבית של לפחות 50K בשנה. יחד עם עלות האחזקה השוטפת זה יוצא לפחות 300K בשנה הראשונה ו-200K בשנה השניה. ברור שזה המון אלא אם אתה אתה אדם עשיר, ואתה טוען שדודך אינו עשיר.....

בכלל, לדעתי יש במדינתנו הקטנה מתאם שלילי/הפוך בין רמת הרכב לרמת ההכנסה. אני מכיר לא מעט אנשים די אמידים שנוסעים סטנדרטיים יחסית. לדעתי, זה רק מוסיף להם כבוד ולא להיפך.

דוד שלי קבלן , אני לא נכנס לו לכיס ואני לא יודע כמה הוא מכניס בחודש , הוא קנה את הרכב בעיקר כדי להראות יצוגי בעיני האנשים שאיתם הוא עובד.

לא טענתי שהוא מיליונר אבל גם לא טענתי שהוא עני , הוא מסודר בחיים , הילדים שלו כבר גדולים ואין לו על מה להוציא כסף אז הוא מרשה לעצמו , ושוב אתם מפספסים את מה שניסתי להגיד - לא רק מיליונרים יכולים להחזיק רכבים כאלה , משם כל אחד והשיקולים שלו אם זה משתלם לו או לא.

פורסם

ושוב אתם מפספסים את מה שניסתי להגיד - לא רק מיליונרים יכולים להחזיק רכבים כאלה , משם כל אחד והשיקולים שלו אם זה משתלם לו או לא.

אני באמת מפרגן לדוד שלך ולכל מי שמצליח כדין בעסקיו.

יחד עם זאת, אני סבור שעלות אחזקת רכב בגובה 20K-30K נטו לחודש אינה נחלת ההמון אלא עשירים בלבד. אולי ההגדרה שלנו למיליונרים הנה שונה...

פורסם

sronis

לא תמיד צעירים נמשכים למכוניות ספורטיביות כגון MX5, STI, וכו'

נכון שבשנים הראשונות של הרישיון זה השיא של ההתלהבות וכולם רוצים ללחוץ כל היום, לא שאני נגד הזרם.

בכל מקרה הבנתי שאתם צודקים ולאחר התייעצויות קלות עם אנשים שחיים יומיום עם מכוניות כאלה, הבנתי שזה לא בשבילי כרגע.

היה חשובה לי נוחות הנסיעה והפינוקים כי אני נוסע לפחות פעם בשבוע לאילת, וזה יהיה נחמד לראות סרט או שניים בדרך, לקבל מסאג', וכו'..

בכל מקרה יש לקרוב משפחה אאודי A6 שנת 2004 3.0 סמ"ק, יד שניה עם 85K בשעון.

הבנתי שלרכב אין טורבו, אבל בכל זאת הוא חזק מאוד, מחר אגש לבדוק את העניין.

תודה רבה לכולכם, מבטיח לעדכן!

פורסם

זה בסדר אל תטריח את עצמך, אנחנו נחיה בלי העידכונים שלך.

אתה יורק על המדינה? גם אפס היא מילה שגדולה עליך.

ולא הבנתי מה הבעיה שלכם עם הבחור בן ה-50 שמחזיק C-CLASS.

יש אנשים שרכב בשבילם הוא תחביב, לאבא שלי יש סופה 97 ששווה כ-120 אלף שקל.

מה תגידו עליו? אחד קונה אופנוע ים, אחד רשיון טייס ואחר משחק קלפים עם חברים.

לא מבין אתכם לפעמים, אז אני במקום לטוס לחו"ל 3 פעמים בשנה טס פעמיים בשנה,

אז אני במקום לקנות 3 חולצות בראלף לורן קונה רק 2, אז מה?

אז כל השנה אני נהנה ברכב שתמיד רציתי וגורם לי להנות מכל נסיעה.

ואני מודע לכך שזאת לא 650 או פורשה 911 אבל זה יותר ממספיק בשבילי.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם
זה בסדר אל תטריח את עצמך, אנחנו נחיה בלי העידכונים שלך.

אתה יורק על המדינה? גם אפס היא מילה שגדולה עליך.

ולא הבנתי מה הבעיה שלכם עם הבחור בן ה-50 שמחזיק C-CLASS.

יש אנשים שרכב בשבילם הוא תחביב, לאבא שלי יש סופה 97 ששווה כ-120 אלף שקל.

מה תגידו עליו? אחד קונה אופנוע ים, אחד רשיון טייס ואחר משחק קלפים עם חברים.

לא מבין אתכם לפעמים, אז אני במקום לטוס לחו"ל 3 פעמים בשנה טס פעמיים בשנה,

אז אני במקום לקנות 3 חולצות בראלף לורן קונה רק 2, אז מה?

אז כל השנה אני נהנה ברכב שתמיד רציתי וגורם לי להנות מכל נסיעה.

ואני מודע לכך שזאת לא 650 או פורשה 911 אבל זה יותר ממספיק בשבילי.

נשבע לך חבל שאין פה LIKE כמו בפייסבוק .

Lexus Is250 - The Presuite Of Perfection

BMW 330ci E93 - The Ultimate Driving Machine:evil:

פורסם

לא מבין, יש פה אדם שענינו לספר לנו כמה כסף יש לו או אין לו.

מה אנחנו בכלל מגיבים לו? שיהנה לו וזהו, ואם הוא גאה בזה שהוא לא שירת, שיבוסם לו. לצערי, הוא לא היחיד במדינה הזאת שלא משרת.

השרשור הזה ירד ממזמן שהקו שהוא היה אמור להיות בו.

לילה טוב אנשים!

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם
ושוב אתם מפספסים את מה שניסתי להגיד - לא רק מיליונרים יכולים להחזיק רכבים כאלה , משם כל אחד והשיקולים שלו אם זה משתלם לו או לא.

לא מפספס כלום. רק טוען שאתה טועה. מי שאינו מיליונר וינסה לקנות ולהחזיק רכב כזה, יהיה קרוב מהר מאוד לאיבוד נכסיו, או סתם יפסיד את כל הונו.

sronis

לא תמיד צעירים נמשכים למכוניות ספורטיביות כגון MX5, STI, וכו'

נכון שבשנים הראשונות של הרישיון זה השיא של ההתלהבות וכולם רוצים ללחוץ כל היום, לא שאני נגד הזרם.

בכל מקרה הבנתי שאתם צודקים ולאחר התייעצויות קלות עם אנשים שחיים יומיום עם מכוניות כאלה, הבנתי שזה לא בשבילי כרגע.

היה חשובה לי נוחות הנסיעה והפינוקים כי אני נוסע לפחות פעם בשבוע לאילת, וזה יהיה נחמד לראות סרט או שניים בדרך, לקבל מסאג', וכו'..

הבנתי את זה גם כשאמרת את זה בפעם הראשונה.

נוחות נסיעה אפשר להשיג גם במכוניות קטנות יותר מ-A8. סרט אני מקווה מאוד שאתה לא רואה בדרך בזמן שאתה נוהג, ומסאג' - יהיה לך הרבה יותר נעים כשאתה לא יושב באוטו... שוב - כנס לפרופורציות.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הבנתי את זה גם כשאמרת את זה בפעם הראשונה.

נוחות נסיעה אפשר להשיג גם במכוניות קטנות יותר מ-A8. סרט אני מקווה מאוד שאתה לא רואה בדרך בזמן שאתה נוהג, ומסאג' - יהיה לך הרבה יותר נעים כשאתה לא יושב באוטו... שוב - כנס לפרופורציות.

רוני

נכנסתי.

תודה רבה לכולם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...