Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ - אאודי a8

מאיר + מאור
שימו לב! השרשור הזה בן 5576 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

ישבתי וחשבתי לעצמי שאומנם היחסים עם הS70 שלי מאוד טובים, אבל אני אדם המאמין שככל ש"ההון" גדל כך גם נפח המנוע אמור:twisted:.

חשבתי לכיוון של 735 שנת 2002-2003, או s320 99-2003, המחיר שלהם נע בין 110-150K תלוי בשנים.

אני אומנם משוחד לבמוו, אך לאחרונה מאוד התעניינתי בa8, איך זה ייתכן שa8 שנת 2003 דגם 3.7 מופיע במחירון 108K??

במחיר כזה אפילו יישאר לי כמה שקלים לרביעיית 20' מניקל, נעליים של מישלין, מערכת חדשה, טיפול מקיף לאחר הקנייה, ואפילו דיטיילינג מושקע.

האאודי מאוד מרשימה (אפילו יותר מהS70 היפייפיה שלי), אך השאלה שלי היא האם היא קנייה כדאית, הרי לא נראה לי שזוהי טעות של מי שכתב את המחירון.

אשמח לקצת פרטים ואפילו תחלופים לגרמניה המדוברת.

תקציב - 100K-140K, בחור בן 20, וכמובן הדרישה היא לאוטו שיפנק כמה שיותר!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

אכן יש לרכב ירידת ערך עסיסית במיוחד. אני רואה כי למשל אודי A8 בעלת נפח מנוע 4.2 ליטר החדשה עולה לפני ההנחות מעל 700 K ש"ח. אבל המחירון יד2 של בת 5 שנים יד 1 וקילומטרז' מסביב ל-100K קמ, (נתונים אופטימיים למדי, החזית קצת שונה, אבל כנראה זה אותו הרכב) כבר צונח ל-155 K ש"ח. השאלה היא כמה יעלה להחזיק דבר כזה. כנראה הרבה מאוד מאוד.

מתוך סקרנות ניסיתי להרכיב באתר האודי גרמניה את החבילה של הגירסה 4.2 ליטר (הוספתי רק צבע מטאלי ומושבי עור) - ובקלות הגעתי ל-95 K אירו. בגירסה הישראלית יש כנראה עוד פינוקים, כך שהמחיר ככול הנראה עוד יותר גבוה. אכן מדובר ברכב יקר במיוחד, שנמכר כאן עוד יחסית במחיר טוב (כ-7 שקל לאירו. רוב הרכבים מליגה זו נמכרים כאן בכ-10 שקל לאירו). לא נרצה אפילו לחשוב מה ניתן לקנות בגרמניה ב-100 K אירו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מתוך סקרנות ניסיתי להרכיב באתר האודי גרמניה את החבילה של הגירסה 4.2 ליטר ובקלות הגעתי ל-95 K אירו ... לא נרצה אפילו לחשוב מה ניתן לקנות בגרמניה ב-100 K אירו.

אם ה-A8 עולה שם 95K, אז מה שניתן לקנות בגרמניה עם 100K זה A8 + עץ ריח ייעודי של אאודי (שעשוי מעץ אמיתי).

אבל כן, באמת מפתיע שהפער בין המחיר בגרמניה לזה שבארץ הוא לא כפול.

ולפותח השרשור, אחרי ה-A8 כבר לא יישאר לך לאן להתקדם... אתה בן 20, לאט לאט, יש בטווח שבין ה-S70 ל-A8 עוד הרבה תחנות ביניים. הרי לדברים טובים תמיד מתרגלים מהר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עץ ריח ייעודי של אאודי (שעשוי מעץ אמיתי).

אני מציע לך לבדוק ולהוכח בעצמך - 100 K אירו זו סביבת מחירים של מזרטי ומתקרב למחירי הבנטלי:

http://www.autobytel.com/content/research/searchresults/index.cfm/action/SelectTrim/make_vch/Bentley/model_vch/Continental%20Flying%20Spur/virsection/summary

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא מצליח להבין למה בחור בן 20 צריך רכב של 5 מטר אורך ו-2 מטר רוחב. במיוחד לא כזה שרק יעשה חור גדול יותר בכיס (עלויות אחזקה של כזה רכב הן מטורפות).

יש מספיק מכוניות משומשות בתקציב הזה עם רמות פאר גבוהות בהחלט. לא חייבים לחיות מעל היכולת הכלכלית (אלא רק אם אתם מיליונרים) ובטח שלא צריך ספינה ענקית בגיל 20...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לקנות רכבים כאלו זאת לא בעיה.

השאלה היא אם אתה מסוגל לעמוד בעלויות האחזקה האסטרונומיות של רכבי פאר,מיותר לציין שהם הרבה הרבה יותר יקרות מאחזקת וולוו S70.

turboy

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

במסגרת המשך הסקרנות בדקתי את ירידת הערך של A8 באירופה (באנגליה לצורך העניין). בהחתלה הגעתי לנתונים שגויים, אבל בסוף מצאתי את נתוני האמת:

http://cars-for-sale.channel4.com/category.do?method=whiteLabelView&WLS=4&SE=1&CL=5000&CA=5010&NI=37417_2421691&WLCSS=http%3A%2F%2Fwww.channel4.com%2F4car%2Fmedia%2Fcss%2Fskupe-channel4.css

make: Audi

model: A8trim: 4.2 QUATTRO 4DR AUTO TV SATNAV

year: 2004

engine: 0fuel: Petrolgearbox: Automatic

mileage: 78,000m

body type: Saloon

colour: Blue

vendor: Dealer

Unit 20 Douglas Road Industrial Park

Kingswood

Bristol

BS15 8PDprice: £12,995

מדובר במחיר שבערך שקול למחיר יד 2 בארץ. רכבים משומשים באירופה מאבדים ערך בקצב מטורף. לכן מה שהיה יקר בארץ בתור חדש, נהיה יקר להחריד בתור משומש. כך שמחיר יד2 בארץ בכל זאת מציאה לא קטנה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא מצליח להבין למה בחור בן 20 צריך רכב של 5 מטר אורך ו-2 מטר רוחב. במיוחד לא כזה שרק יעשה חור גדול יותר בכיס (עלויות אחזקה של כזה רכב הן מטורפות).

יש מספיק מכוניות משומשות בתקציב הזה עם רמות פאר גבוהות בהחלט. לא חייבים לחיות מעל היכולת הכלכלית (אלא רק אם אתם מיליונרים) ובטח שלא צריך ספינה ענקית בגיל 20...

מאותה סיבה שסבא ל9 בגיל 70 קונה 911 טורבו, לא בגלל היכולת, בגלל הרצון. אני בהחלט מעדיף את הa8 על STI או MX5, אני אוהב התנהגות ספורטיבית, אבל יותר יוקרה.

מה גם שהאאודי הרבה פחות מושכת שוטרים מהבמוו 7 ויריבתה החמודה הS, ומציעה לא פחות מהם, וכל זה במחיר הרבה יותר זול משניהם.

אני לא חושב שהתחזוקה שלה מבחינת דלק תהיה יותר משמעותית משל הT5, אני מדבר על דגם ה3.7

אני גם מאוד אוהב קאדילק סוויל מהשנים 1999-2003, אם רק הייתי מוצא אחת במצב טוב הייתי חוטף אותה.

אני לא מליונר אבל אני יכול להרשות לעצמי לתחזק רכב כזה ולהשאיר לי גם קצת כסף בכל חודש בצד, אני עצמאי שמרוויח דיי טוב לבחור בן 20, גר אצל ההורים, ככה שאין לי הרבה הוצאות חוץ מהרכב (והחברהה..אויי זה יותר גרוע מלתחזק 760)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

[quote=doren02;2293474

ולפותח השרשור, אחרי ה-A8 כבר לא יישאר לך לאן להתקדם... אתה בן 20, לאט לאט, יש בטווח שבין ה-S70 ל-A8 עוד הרבה תחנות ביניים. הרי לדברים טובים תמיד מתרגלים מהר.

עברתי כבר הרבה מכוניות יחסית ל3 שנים של רישיון, עוד לא מצאתי את הרכב שיכבוש אותי ויגרום לי לא להיפרד ממנו.

הייתה לי 540 שנת 2002

היה לי פאג'רו קינג 2005

S80 שנת 2007 (של אבא, אבל בתקופה שלא היה לי רכב אני נהגתי עליה)

הS70 המהממת שלי (אולי לא S63, אבל בכל זאת מפוארת עם סאנרוף, מושבים חשמליים, עור, ועוד הרבה.)

אוטו שמאוד אהבתי ונאלצתי להיפרד ממנו בדמעות הוא דודג' ראם שנת 2007, הייתה יחידה בארץ, למרות כל המאמצים לא הצליחה להישאר בישראל הקטנטונת, חזרה הביתה לדוד סאם:cry:.

היו לי עוד כמה משפחתיות וספורטיביות שסתם היו תחנת מעבר אצלי, לא משהו מיוחד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דלק זה סעיף הוצאות הכי שולי ברכבים מליגה זו. שים לב, בהרבה מקרים הצריכה לא מופיעה אפילו בין הנתונים.

יש להבין כי רכב זה עמוס לעייפה באלקטרוניקה ודייג'טים למינהם. ברכב שעבר דבר או שניים בחיים דברים אלה נוטים להתקלקל. תיקון של כל פיפס שכזה לעיתים מגיעה לסכומים 5- ואפילו 6-ספרתיים. חס וחלילה כאשר ישנן תקלות רציניות. באיזו מקום במהלך הסקר הקצר שלי ראיתי כי המנוע של A8 עולה 35000 פאונד. אתה יודע מה ניתן לקנות בבריטניה בסכום זה? נכון, יגואר חדש שעולה כאן כמעט חצי-מיליון שקל. אז רוב הסיכויים שתסע ברכב שכזה עד לתקלה ראשונה ואז תרוץ למכורו תוך הפסד כספי ניכר.

ובכלל. תסלח על הגסות, רמת החשיבה "מה מושך יותר שוטרים" קצת לא הולמת החזקת רכב שרד כגון A8.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קשה לי מאוד להאמין שהיה לך דודג' ראם.

ובכלל לפי דבריך החלפת כ 10-11 רכבים בשנה וחצי גג שיש לך רשיון.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פששש רזומה יפה יש לך

הונדה האצ'בק טורבו, אימפרזה GT (לא הגעתי ליוקרה עוד)

אני ממליץ לך לעבור לR8, בישביל מה A8 ? את הR השוטרים לא יתפסו, אין צורך לדאוג ממשטרות (בעיה עיקרית אצלך אני רואה)

''תביא'' אותה כמו שהבאת את כל המכוניות שלך (בטח יש לך זיכוי מס בגלל ה''עסק'', כך שאין מה לדאוג)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פששש רזומה יפה יש לך

הונדה האצ'בק טורבו, אימפרזה GT (לא הגעתי ליוקרה עוד)

אני ממליץ לך לעבור לR8, בישביל מה A8 ? את הR השוטרים לא יתפסו, אין צורך לדאוג ממשטרות (בעיה עיקרית אצלך אני רואה)

''תביא'' אותה כמו שהבאת את כל המכוניות שלך (בטח יש לך זיכוי מס בגלל ה''עסק'', כך שאין מה לדאוג)

אם רק היה לי תקציב לR8 תהיה בטוח שהייתה פה כזאת, אבל גם זה יגיע אני מבטיח לך, בניגוד לישראלים אחרים שמסתפקים במשפחה עם 2 ילדים ומאזדה 3 אקטיב, אני שואף קצת יותר גבוה, אז נכון, אין לי 12 שנות לימוד, אין לי אפילו חצי שנת שירות צבאי, אבל יש לי מוסר עבודה ויש לי כסף, כי מגיל 15 אני קרעתי תתחת שלי בפנצ'ריה, בגיל 17 הוצאתי רישיון וקניתי יונדאי גטס, עד גיל 18 כבר החלפתי 4 רכבים, בגיל 18 הלכתי לכלא 6 ואמרתי להם שלום אני משתמט, ל=א רוצה לשרת את המדינה, ישבתי 3 חודש בלי לצייץ עד שהוציאו אותי. כשיצאתי משם היגרתי לאילת, אבא שלי עזר לי לפתוח מאפיה, שברוך ה' היום יכולה לפרנס גם 3 משפחות בכבוד, תוך כדי עבודה, פתחתי עוד עסק קטן, קניתי יונדאי H100 ציידתי אותה במה שצריך ופירסמתי בעיתונים המקומיים מודעה של שטיפת המכוניות עד בית הלקוח, לאט לאט אני משפר את החיים שלי, שהם גם ככה אף פעם לא היו רעים.

אל תשכחו לסדר את הפוני כשתראו את עצמכם דרך הג'אנטים שלי :lol::lol::lol:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא מליונר אבל אני יכול להרשות לעצמי לתחזק רכב כזה ולהשאיר לי גם קצת כסף בכל חודש בצד, אני עצמאי שמרוויח דיי טוב לבחור בן 20, גר אצל ההורים, ככה שאין לי הרבה הוצאות חוץ מהרכב (והחברהה..אויי זה יותר גרוע מלתחזק 760)

אני מבין שאתה רוצה רכב מפואר, אבל אני עדיין מתקשה להבין את הצורך ב-A8 ענקית. A6 לא מספיק טוב? 540 לא הספיקה לך? התחזוקה עדיין יקרה מאוד ביחס לרמת הפאר ות'כלס, עוד גאדג'ט וחצי לא ישנו לך לחלוטין את חווית הנסיעה. אם הכסף זורם אצלך מהכיסים אז אין בעיה, אבל אם לא אז תרשה לי לתת לך עצה כלכלית קטנה - תחסוך כסף. תוך כמה שנים תוכל להרשות לעצמך יותר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5576 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...