Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף MK4 כשל חשמלי במשאבת הABS

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב!!

בהתאם לתאור התופעה על ידך יתכן מאד שמדובר ביחידה האלקטרונית -קרי מחשב בקרת בלמים.

ברכב המדובר קימת תקלה די שכיחה במחשב.

ניתן לתיקון ואף ניתן להפרדה מהמודולטור.[יחידה הדראולית].

אין צורך בפרוק היחידה ההידראולית וניקוז אוויר -ניתן לפרק ברוב המקרים אך ורק את המחשב..בחלק מכלי הרכב המחשב מופנה כלפי מעטה ואז יש צורק לפרק הידראולית..

אין צורך בניקוז באמצעות סורק -ניקוז האוויר מבוצע מכנית לחלוטין!!

יש צורך בחלק מהמחשבים לבצע איפוס תקלות!!!

בהצלחה איל

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• ספונסר פורום
פורסם

המכסה הזה עם 4 ברגי הכוכב זהו מחשב היחידה

מה בדיוק היה משוחרר שם ?

ומה נפל משם ,נשמע קצת מוזר,אולי היחידה הזאת עברה שיפוץ

ולא הורכבה כהלכה

שכן לעולם לא ראיתי את הברגים האלו משתחררים .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם
מצאתי את הבעיה..

המכסה השחור עם ה4 ברגי כוכב שיושב על המשאבה,עליו יושבים מגנטים,מהרעידות חלקם נפלו..

הדבקתי אותם מחדש עם איפוקסי נוזלי והכול הסתדר :)

אני לא מבין איך לבנאדם יש אומץ לפרק ולגעת ולהדביק במערכת של הברקסים ,פשוט אסור לגעת אם אתה לא מוסמך

פורסם

למיטב זכרוני סלילי ההפעלה (הסולנואידים) של השסתומים ההידאוליים לא אמורים להיות מודבקים. כאשר מפרקים את הברגים הם ניתנים להזזה ולא מקובעים בצורה הדוקה (מקווה שאני לא טועה).

בכל מקרה לא נראה לי שזה מה שפתר את הבעיה וצפה שהיא תחזור. סביר להניח שהיא נעלמה כיוון שהפירוק וההרכבה גרמו לתזוזה במגעים הרופפים שגורמים לבעיה. כאשר שני החלקים מחוברים ע"י הברגים כל סליל יושב על השסתום שלו ואין כאן מה שיזוז. אני מניח שהבעיה נותרה וקשה לומר מתי היא תשוב.

פורסם
ערב טוב!!

בהתאם לתאור התופעה על ידך יתכן מאד שמדובר ביחידה האלקטרונית -קרי מחשב בקרת בלמים.

ברכב המדובר קימת תקלה די שכיחה במחשב.

ניתן לתיקון ואף ניתן להפרדה מהמודולטור.[יחידה הדראולית].

אין צורך בפרוק היחידה ההידראולית וניקוז אוויר -ניתן לפרק ברוב המקרים אך ורק את המחשב..בחלק מכלי הרכב המחשב מופנה כלפי מעטה ואז יש צורק לפרק הידראולית..

אין צורך בניקוז באמצעות סורק -ניקוז האוויר מבוצע מכנית לחלוטין!!

יש צורך בחלק מהמחשבים לבצע איפוס תקלות!!!

בהצלחה איל

ברכבים המצויידים במערכת ABS מסוג MARK 60 במידה ומיכל נוזל הבלמים התרוקן מסיבה כולשהי יש צורך לבצע ריקון המערכת בעזרת סורק ולוודא שחיישן לחץ בלימה מציג לחץ אפס.

איזה כייף לי :)

פורסם

בוקר טוב

סביר להניח שאותם מגנטים שאתה מדבר אלה הן הסלונואידים שבדרך כלל נדבקים למכסה התחתון ובמידה ולא נזהרים נשלפים ונקרעים ממקומם..זה שהם הודבקו -בחזרה-אפילו אני לא מעז אך..התקלה נפתרה לא בגלל ההדבקה אלה בגלל הניתוק של המחבר..

התקלה תחזור במידה ומדובר בקוד אודות המשאבה.

כנראה שאז תצטרך שוב לפרק ולתקן את המחשב -

בהצלחה איל

פורסם

למען האמת אין לי מושג על מה אתם מדברים..

לא נגעתי בבלוק ההידראולי,לא נגעתי במחשב,אלא כולה במשאבה החשמלית שיושבת על הבלוק ההידראולי עצמו.

מכסה שחור עגול עם כמה ברגי כוכב.

ברגע שמפרקים אותם על המכסה העגול השחור יש מגנטים,באמצע הגוף יושב עוגן עם סלילים עליו ומסביבו 4 פחמים.

זה בעצם המשאבה החשמלית.

המגנטים שהיו מודבקים על המכסה נפלו..

פורסם

האמת היא שאתה לא יודע גם על מה אתה מדבר, לא רק על מה אנחנו מדברים :-)

מה שהרמת זו היחידה האלקטרונית ומה שראית הם לא מגנטים אלא סלילים/סולנואידים/אלקטרו-מגנטים.

הסיבה שהתקלה נעלמה היא שההלחמות של הפינים זזו קצת ונוצר מגע. לאחר זמן מסויים או עם שינויי מזג אוויר התקלה תחזור.

פורסם

תקשיב חמוד אין לך מושג אפילו על מה אתה מדבר וחבל שלא צילמתי את זה..

איזה יחידה אלקטרונית??

זה רק המשאבה של הבלוק שסתומים היא בנויה כמו סטרטר בפנים,איזה סולנואידים? איזה אלקטרו מגנטים??

יש את העוגן עצמו(כמו בסטרטר) שמוקף ב4 פחמים,על העוגן מתלבש המכסה אשר עליו מודבקים 4 מגנטים והעוגן מסתובב בפנים מה שיוצא את השדה החשמלי שלו(אני לא הכי חזק בחשמל..)

המגנטים נפלו מההדבקה שלהם ורואים שאריות של דבק בדיוק איפה שהם היו מודבקים.

אתה מתווכח איתי שאני פתחתי וסידרתי ואני יודע מה שראיתי

פורסם

נראה לי שפירקת את המכסה של משאבת הוואקום האלקטרונית שקשורה למערכת הבלמים מכיוון שזו אכן מצויידת במנוע חשמלי.

N47-0154.png

פורסם

בדיוק..

זה מה שאני מנסה להסביר פשוט הסתבכו לי קצת המושגים,בכול מקרה התקלה נעלמה יש ABS והכול טוב :)

חסכתי לעצמי 1500 שקל בשביל לשלוח אותה לשיפוץ..

פורסם

האמת שאני מנסה להבין כיצד תקלה במשאבת הוואקום שקשורה למערכת הבלימה גרמה להופעת תקלה במערכת ABS.

ממה שאני מבין המערכת מתקשרת עם מחשב הרכב ויחידת הבקרה של המשאבה שהינה אלקטרונית מקבלת נתונים כגון:

עומס,מהירות מנוע,מצב המצערת ואור בלימה לכן אינני יודע איך זה קשור לתקלה שלך.

• תוכן חדש...