Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי מה שאני רואה בדיהטסו אפלאוז שזה אוטו ראשון וחדש שלי, המי קירור הם לא ירוקים ולא אדומים, מי ברז.

כפי שכולנו יודעים המים האלה עושים נזק למנוע.

ברצוני להחליף אותם במי קירור ירוקים חדשים, חבל לי בשביל פעולה פשוטה יחסית שכזאת ללכת למוסך.

אז אם מישהו יכול לציין מה השלבים שאני צריך לעשות בשביל להחליף את המים זה יעזור לי מאוד.

חשוב לציין המנוע שעל הרכב עכשיו הוא 1500 מנוע חדש מיובא של שרייד קלאסיק.

תודה לעוזרים

פורסם

נתק את צינור המים התחתון של רדיאטור הקירור תן למים לנזול החוצה עד שיפסיק לצאת מים, לאחר מכן סגור חזרה את הצינור ומלא נוזל קירור, תניע את הרכב למשך מספר דקות עם פקק הרדיאטור פתוח עד שיתחיל לצאת נוזל הקירור החוצה, לאחר מכן סגור את הפקק וחכה בסלנות עד לפתיחה וסגירה פעמיים של מאווררי המנוע (שים לב שמזגן לא יהיה דלוק בעת הפעולה הזו).

פורסם

לא ממליץ לעשות פלאש לרדיאטור עם חומרים כימיים אם אין בעיות של סתימות (חומרים כימיים למיניהם).

ממליץ להכניס צינור מים ולעשות פלאש עם מים.

• תוכן חדש...