Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחברים שלום!

כשקניתי את הרכב לפני 4 שנים, קיבלתי אותו ללא שלט לנעילת הרכב. קניתי יחידה יעודית עם שני שלטים וחיברתי אותה לנעילה המרכזית של הרכב. בין היתר מהיחדה יוצא קו למרים חלונות. חיברתי גם אותו. במשך 4 שנים הכל עבד ללא תקלות.

אתמול יצאתי מהרכב, החלונות היו פתוחים, סגרתי את הדלת ולפתע החלו החלונות לעלות מבלי שלחצתי על השלט לנעול את הרכב. התופעה לא קרתה אף פעם. תמיד החלונות היו עולים רק במצב שהייתי נועל עם השלט, מאז אתמול הם עולים כאשר מוציאים מפתח מהסוויץ, פותחים את דלת הנהג וסוגרים אותה.

השאלה היא לבעלי אודי A4 או לכאלה המכירים את הרכב, האם המצב החדש אמור ליהיות כך או שזו תופעה לא תקינה שנוצרה בעקיפין מאילתור חשמלי כלשהו.

תודה לכל העוזרים.

פורסם

שלום לך,

אני לא חשמלאי, אלא בעל אודי A4 96

אצלי ברכב החלונות עולים רק כשאני מסובב את המפתח חצי סיבוב וממתין 2 שניות(אם היה שלט אז כמובן גם כשלוחצים על הכפתור בשלט), ככה זה אמור להיות עד כמה שאני יודע..

לדעתי גש לחשמלאי שמנוסה באודי שיבדוק, אצלי היו בעיות דומות שהתבררו כמגע רופף.

בהצלחה וחג שמח,

שחר.

פורסם

גם אצלי כאשר מסובבים את המפתח החלונות עולים. התופעה של סגירת הדלת היא חדשה. רציתי לוודא עם מישהו בעל רכב זהה. יום ראשון אני אבדוק מהיכן מגיע פיקוד לחלונות בזמן סגירת הדלת.

אתה יכול לפרט יותר בקשר ל"בעיות דומות שהיו אצלך"

תודה על העזרה.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...