Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ בקניית GPS עד 1500 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין לקנות GPS לרכב בתקציב של עד 1500 ש"ח. (ללא חריגות)

הדרישות מהמכשיר די סטנדרטיות:

- ספיקר חזק ומובן

- מסך ברור וחד של 4.3" לפחות,

- עדיפות למכשיר שמגיע עם תוכנת IGO החדשה, בלי שיהיה צורך לפרוץ המכשיר.

בארץ הבנתי שישנן כיום שני חברות עקריות, QUE וMOI, מה בגדול ההבדלים בין המכשירים של שני החברות? איזו נחשבת ליותר איכותית?

אשמח לקבל המלצות לGPS איכותי במסגרת התקציב.

תודה.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

חבל על הכסף.. אתה יכול לקנות מכשיר ב-600 בלי תוכנה, לקנות לבד כרטיס זכרון SD ב-30 שקל

ואנחנו פה בפורום נסביר לך איך להתקין IGO AMIGO הכי מעודכן..

http://www.imshops.co.il/pl_product~KDFGPS~3~39.htm

במכשיר הזה למשל אין צורך לפרוץ אותו, רק צריך לשנות את השם של הקובץ EXE של התוכנה למשהו מסוים ואז להעלות לכרטיס . AMIGO נוסה על המכשיר הזה והוא פועל חלק..

Stay Dirty

פורסם

סידרת אותם יפה מהישן לחדש.. הישן משמאל.

יש גרסאות חדשות של IGO 8 , ובעקרון זה אותו דבר כמו האמיגו, רק שהממשק שלהם שונה, האמיגו יותר פשוט, אומנם חסרות בו כמה פונקציות ממש קטנות,אבל זה לא קריטי. אני ממליץ על האמיגו..

Stay Dirty

פורסם

אני מחפש GPS פשוט עם מסך איכותי-גדול למטרות ניווט בלבד, זה כל מה שאני צריך מהGPS. לא מעניינות אותי כל התוספות והצעצועים האחרים שניתן למצוא בדגמים יקרים יותר.

אילו הבדלים ישנם בין GPS ב600 ש"ח, כמו שהבחור פה הציע, לבין אלה שנמכרים בסביבות ה1200-צפונה? האם מדובר רק בתוספות מיותרות או שישנם גם דברים מעבר?

איך הGPS הנ"ל של KDF לעומת אלה של MIO או QUE באותה רמת מחיר?

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

• תוכן חדש...