Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6112 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

יש לי סיאט איביזה , שנת 2001.

עבר לפני כמה ימים טיפול 10 , היום הבאתי אותו למוסך כדי שהמוסכניק יעביר לי אותו גם טסט.

הוא עבר טסט בהצלחה לאחר שעשו לו כיוון גלגלים.

כשנסעתי הביתה, שמתי לב שנורית ה ABS דולקת קבוע, התקשרתי למוסך והוא אמר לי שהיא אמורה להיכבה אחרי שאני אסע עם האוטו קצת, כי זה בטח בגלל שהם הריצו אותו בכיוון גלגלים... , האם יש קשר בין הדברים ?

תודה מראש.

פורסם

המוסכניק לאחר בדיקה טוען שככל הנראה היתה תקלה ראשונית במשאבת ABS באוטו וכשהריצו את הגלגלים בטסט זה זה בעצם מה שגרם לנורית להידלק ולדפוק את המשאבה לגמרי.

הוא טוען שצריך להחליף משאבת ABS...

האם הגיוני ?

מה העלות של דבר כזה?

תודה מראש.

פורסם

המוסכניק לאחר בדיקה טוען שככל הנראה היתה תקלה ראשונית במשאבת ABS באוטו וכשהריצו את הגלגלים בטסט זה זה בעצם מה שגרם לנורית להידלק ולדפוק את המשאבה לגמרי.

הוא טוען שצריך להחליף משאבת ABS...

האם הגיוני ?

מה העלות של דבר כזה?

תודה מראש.

כאשר מחשב ABS לא מזהה קריאה מאחד החיישנים מנורת תקלה נדלקת ומערכת ABS לא פועלת.

אז איך הם בדיוק הרסו את מערכת ה ABS ?

פורסם

היה מצב שה "מוסכניק" חיבר את הרכב לסורק תקלות ?

יש כאן מספיק מומחים בסוגי הרכב הזה שלח את קוד התקלה ותקבל תשובה

או כמו שמריח לי לא ממש בדקו את זה .

כנס למוסך נוסף שיכול לחבר את הרכב לסורק תקלות .

ואם באמת יש צורך להחליף משאבת בקרת בלימה קבל עוד הצעות מחיר .

בהצלחה

אורי

פורסם

אם במוסך הזה אין מחשב/סורק אבחון תקלות אז גש אל מוסך אחר שיש לו ושמכיר את מע' מכוניתך ושיבצע בדיקה וסריקת המע.

בבדיקת הבלמים, במכון הרישוי, מורצים ע"י המכשיר 2 גלגלים קדמיים לחוד ו 2 גלגלים אחוריים לחוד.

כשמחשב ה ABS מזהה גלגל לא מסתובב (החיישן גלגל לא מוציא אות), כשגלגלים אחרים כן מסתובבים

אז הוא מזהה זאת כתקלה ומדליק הנורה.

ברוב הרכבים, לאחר מכן כשכל החיישנים שוב מוציאים אותות מהירות אז הנורה כבית והמע' פועל שוב כשורה.

בברכת חג שמח - רפי לין :-)

• תוכן חדש...