Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לצעירים עד 10K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,אני אלון

אני מעוניין ליקנות רכב ראשון שליי,זה רכב שישמש אותי רק בתוך העיר,לא נסיעות ארוכות,בקיצור רכב לצעירים.

רכב ידני וחיסכוני

התקציב שלי הוא בערך עד 10,000 אבל כמה שיותר פחות יותר טוב(כמובן שהרכב יהיה במצב תקין)

אני מיתלבט בין פיג'ו 306,או פיג'ו 106

רק שיש כל כך הרבה דגמים ל306 ול106, XR,XS

רציתי לישאול מה ההבדל,האם יש המלצה,בקיצור אני מיתעניין לפני קניה ואני ישמח מאוד לדעת יותר על הרכבים האלה לפני שאני קונה,והאם יש המלצות לרכב אחר שיתאים למה שאני צריך.

פורסם

ממליץ על הדייהטסו שרייד משנתונים 92-93 ומעלה , הייתה לי שרייד 1.3 אוטומטית משנת 92 שהגיעה לכל חור בארץ .

גילוי נאות : השרייד שלי הייתה די מוזנחת מהבעלים הקודמים , מה שהפיל עליי את כל העלויות הטיפולים וההחלפות , שהגיעו להרבה מאוד כסף .

המלצה : אל תקנה רכב מוזנח !

מי שרכש את השרייד ממני , הרוויח רכב מאוד מטופל ומושקע , אין סיבה שאתה לא תהנה משרייד מטופלת ומושקעת .

בסך-הכול , מדובר ברכב אמין שמזדקן בכבוד .

המלצות נוספות ?

סיטרואן סקסו מנוע 1.4 בנזין ידנית משנתונים 98 ומעלה .

הייתי ממליץ לך על צרפתיות נוספות , אך אני יודע שהסקסו אמינה להפליא כשמדובר בצרפתייה .

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

פורסם

הרכב הראשון שלי היה פיאט פונטו , שנת 1996 , אני לא מעודכן כל כך במחירון אבל אני מתאר לעצמי שהוא סביבות ה9-8אלף , ככה שגם יישאר לך טיפה עודף.

נהגתי בגירסה עם מנוע 1250 סמ"ק , 75 כ"ס , האוטו פשוט וחסכוני , בשורה התחתונה מומלץ.

אך אם נפרט קצת יותר -

יתרונות - זריז יחסית , חסכוני מאוד , עלות חלפים וטיפולים זולה , מראה יחסית צעיר בניגוד לכל מיני "קופסאות" מאותה תקופה (בלי להעליב).

חסרונות - מתחמם בקלות (שלי אישית דווקא לא , אבל רוב בעלי הפונטו שאני מכיר מעידים על התופעה הזאת) , אצלי הייתה בעיה במשאבת דלק שהצליחה להתקלקל פעמיים , אממ כמובן ה"בעיה" שאין חלונות חשמליים או הגה כוח , מצד שני זה דבר שמתרגלים אליו בתוך יומיים-שלושה וזה באמת לא סיפור.

חשוב שתיקח את הרכב (כל רכב..לאו דווקא פונטו) לבדיקה , כיוון שאם אתה קונה אקזמלפר לא שמור אתה יכול למצוא את עצמך מכניס יד לכיס ומוציא עוד 3-4אלף על מנת להביא את הרכב למצב סביר.

בכל מקרה שיהיה בהצלחה , תעדכן אותנו.

פורסם

היו לנו במשפחה פונטו 97 נפח 1300 אם אני לא טועה

ו205 97 נפח 1100 ,

שניהם היו עם מזגן חזק ביותר , חסכוניות ופשוט מעולות , הסיבה שהן אינן היום , תאונות טוטל לוסט.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

תודה על התגובות

את הפונטו כל האמת אני לא כל כך אוהב,לא אוהב את הצורה שלה כל כך,אני מעדיף את הצורה של הפיג'ו 106

לגבי הדייהטסו שרייד,הרבה המליצו לי על הרכב הזה אבל לבנתיים הוא לא העדיפות הראשונה

המליצו לי גם על הרכב מאזדה 323 שנת 93,אני ישמח לישמוע תגובות גם על ה306 ועל ה106

פורסם

לא רוצה לפתוח פה לשטן אבל...

ברשותי מזדה 323F 1.6 16V ידנית

לא יודע איך האחרים אבל אצלי האוטו שמור ללא תקלות \ מחלות \ נזילות !

נוסע בעיר 1 - 11 אחלה אוטו שבעולם 4 חלונות חשמל , חימום בכסאות , מראות חשמליות.

זה גם האוטו הראשון שלי וממליץ אליו לכל צעיר מתחיל!

נ.ב מגנזיום פשוט והאוטו נראה ככה

tmz4u5mjm3uu.jpg

• תוכן חדש...