Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו בכותרת איך אמור לישמע? יספיק לסאב? מישהו שילב פעם את הסאב הנ"ל עם המגבר הזה אם כן איך היו התוצאות אשמח לשמוע.

ובכללי כמה הסאב הזה צריך לקבל כדי שינוצל כמו שצריך

פורסם

תחפש ת'רד על התקנה שרוני (רוני מלאוד אנד קליר) עשה ברכב של אבא שלי - קורולה 2008

אתה תראה שם AA אסאסין 10 אינטש על ZX300.1

המונו מפרק את הסאב

הסאב מפרק את הרכב

:-D

לארסנל הייתי ליתר בטחון ממליץ לך על הzx400.1 או על הסאן דאון 1000D SAE בשביל להיות בטוח כי ה300 עלול להיות גבולי ויהיה לו קצת קשה לשלוט על הארסנל אבל ממש לא בטוח.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אם זה המונו שיש לך כרגע ,נראה לי שיהיה בסדר.

P.U.M.P

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

כול סידרת ה-ZX הם אנדרייטד

עם הספק של 350RMS+ שזה בערך מה שהמגבר הנ"ל מוציא ב-2 אום

הוא צריך להגביר ארסנל בלי בעיות נכון שארסנל יכול לספוג עד 500RMS

אך גם עם ההספק שהמגבר הנ"ל מוציא הוא יעבוד בסדר גמור.

פורסם

גם סאב של 2000WRMS עבד יפה מאוד עם 400 שהוא קיבל (ניסיון שערכנו אצל אחי). אבל, יש הבדל ענק בתוצאה (אצל אחי זה מתבטא במספר דציבלים, פה זה יתבטא בשליטה טובה יותר או פחות טובה על הסאב וגם בעוצמה). אני הייתי מגביר את הארסנל עם 500+ WRMS (מניסיון). זה עושה לו רק טוב. אבל, כמובן שצריך לנסות קודם כל.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...