Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני צריך עזרה קטנה.. יש לי מגבר של HIFONics הוא מחובר על הסאב של פיוניר 1200 וואט וכול פעם אחרי איזה רבע שעה הסאב נעלם ורק אם אני מכבה ומדליק את המערכת אז הוא חוזר.. אני צריך עזה ההאם מישהו יודע למה זה כך כי מה שהבנתי המגבר הזה יכול להרים את הסאב הזה בלי בעייה . מדובר בדגם הזה hifonics txi4406

:roll:*MATAN* EVO.............
פורסם

ככל הנראה המגבר נכנס למצב הגנה(פרוטקשיין) בדוק זאת,פעם הבאה שהסאב מפסיק,אם על המגבר דןלקת נורה אדומה,

אם כן,הספק המגבר לא מתאים לסאב,או בדוק באיזו התנגדות חיברת את הסאב ואם המגבר תומך..

עדכן.

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם

קשה לי להאמין שמגבר של הייפוניק לא "מעיף" את הסאב של הפיוניר כראוי ,

לדעתי חיווט שגוי לא הכי הכי כי הוא עובד והכול בסדר אז לא ייתכן אם כן אולי חיווט שגוי ליציאות המגבר יכול להיות באמת!

הכול תקין במערכת החשמל?

:roll:

פורסם

תודה לכולם מצאתי את הבעיה סידרו לי את זה ממש תודה לכולם . אני צריך עוד טיפה עזרה האם מישהו יודע לכוון את המגבר הזה כי אני לא מצליח לכוון אותו שהסאב הדפוק כמו שצריך !! תודה מראש

:roll:*MATAN* EVO.............
  • תוכן חדש...