Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנגון שמאלי.

לא הווישר עצמו,אותו אני הורדתי.

אלה המנגון,חתיכת הברזל שמסתובבת לא עובדת טוב.

הרכב היה מכוסה,רציתי לקחת דבר מסווים באוטו,ובטעות הפעלתי את הווישרים,הווישר נתקע בבד (המכסה)והתקדם עד החלון שלי,נשמע הזוי,שניסיתי להחזיר למצו הקודם,הוא זז בקושי,הימני עובד מעולה.

מה העלות של תיקון של כזה דבר?והתקנת ווישר חדש(נזרק מרוב עצבים,ככה שיש לי רק וישר 1 כרגע.

סיאט איביזה 01.

פורסם

נסה להרגע קצת מעצבים על הנזק ותנסה להסביר טוב יותר מה קרה. מה הכוונה "חתיכת הברזל שמסתובבת לא עובדת טוב"? מה לא עובד מה טוב?

פורסם

אז ככה המגה מתחבר למעיים קונוס בעל שיניים ומוברג באמצעות בורג לפי התאור שלך זה או שהווישר "קפץ" כמה שיניים או שתחת הטורפדו נותקה הזרוע המפעילה עקב עומס יתר שהופעל עליה.

בעקרון מנוע אחד מזיז את שתי המגבים למנוע זה מחובר ציר ואליו מחובר מנגנון המגבים, את תקינות המנוע אנו יודעים כיוון שאחד המגבים כן פעיל באופן תקין.

כל שנותר הוא להחליט מהו מקור הבעיה האם זה מהזרוע המוליכה תונעה למגב או שאפילו ייתכן כי השתחרר האום המהדק את המגב לציר (קונוס).

לאחר שאתה יודע קצת יותר כיצד המנגנון עובד תיגש לרכבך ותנסה למקד אותנו יותר לכיוון הבעיה ייתכן שנוכל לעזור לך לפתור את התקלה מכאן.

פורסם

2 הזרעות פועלות חשוב לציין.

זרוע אחת פשוט טיפה יותר רופפת,שאני מנסה להוזיז אותה היא יכולה לנוע שמאלה וימינה חופשי(גם לחלק של מעבר לחלון)

בזרוע הטובה,זה לא קורה,הזרוע לא רופפת ואיו אשרות להוזיז אתה מעבר לחלון.

• ספונסר פורום
פורסם

הציר של המגב הבעייתי התנתק מהמנגנון .

כל שצריך לעשות זה להחזיר אותו חזרה ,אני מציע לך לא לעשות

זאת לבד מכיוון שמנגנון מגבים יכול לפעול כגיליוטינה ולהוריד אצבע בקלות .

גש למוסך שיחזירו את הזרוע למקומה ,זה מאד פשוט .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...