Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6123 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבין השניים שציינת הייתי בוחר בגודייר, אם הם טריים.

הSP490 לא להיט בכלל.

ותעזוב את בדיקות הפרונט שהתחילו להציע כל מיני פנצ'ריות מובחרות ברחבי הארץ. מניסיוני האישי חלקן גורמות ליותר נזק מאשר תועלת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

את הדאנלופ 490 אל תחשוב לשים אפילו. צמיג סביר על יבש ומסוכן על רטוב!

אני עברתי מהצמיג הזה לגודייר דוראגריפ ואני מרוצה. מבחינת יחס עלות לתמורה נראה לי שזאת קניה לא רעה.

להורים שלי בC3 מותקנים פירלי P400 במידה המדוברת אבל לא יצא לי לנהוג בה כל כך לכן לא יכול לחוות עליהם דעה.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

אז לך בעצם היה את שניהם, ומתוך שניהם עדיף הגודאייר?

1150 זה מחיר טוב?

למה בדיקת פרונט גורמת נזק...? הוא רק מודד.

(זה רק בדיקה חינם, אח"כ הוא אומר אם לבצע כיון או לא).

אגב,מה נחשב כבר ל"לא טרי" ? מעל חצי שנה?

I30 CW

פורסם

הדוראגריפ עדיף על הדאנלופ 490 חד משמעית.

לי בזמנו הם עלו 1000 על 4 צמיגים במידה 185/60 על 14.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

קניתי בסוף את הגודאייר DURAGRIP.

1150 שקל לרבעייה כולל איזור ובדיקת פרונט.

התאריך שלהם הוא 3109- שזה ממש חדש...

תודה

I30 CW

• תוכן חדש...