Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי ממליץ לך לכתוב את המכתב ולשלוח להם אותו בדואר רשום, זה מראה על יותר רצינות(בדרך כלל עורכי דין עושים זאת).

גם במכתב שאתה רושם ניראה לי שאתה צריך לרשום משהו כמו "מבלי לפגוע בזכויות".

אני זוכר שאחי רצה לתבוע איפשהו אז זה מה שאמרו לו לעשות, אני אברר לך על העיניין אם אתה מעוניין.

קובי

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קרה לי מקרה דומה לפני 8 שנים עם פולו שהייתה לי ,גיליתי מעיכה בכנף הלכתי לראות את הצילומים בעירייה ועל המזל שלי צילמו את האזור של הכנף ובכך הראתי להם שלא היה מכה לפניי, בעל המגרש גימגם ולבסוף שלח אותי לפחח שהוא מכיר וככה זה נסגר,

בלי צילומים אפשר לדבר ללמפה.

פורסם
אולי מהיום צריך לצלם את האוטו בת"א כשחונים ברחוב, ככה יהיה תיעוד בטוח.

וגם אז יגידו לך "התמונות הן הרבה לפני הגרירה. מישהו אחר פגע בך בזמן שחנית". :evil:

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם
וגם אז יגידו לך "התמונות הן הרבה לפני הגרירה. מישהו אחר פגע בך בזמן שחנית". :evil:

לא נראה לי - אתה אולי צודק במקרה שזה בימ"ש מחוזי, ומדובר בתיק רצח עם משמעות כבדה להרשעה (או אי-רשעה), אך כשמדובר בדבר כזה פעוט - שופט בתביעות קטנות או תעבורה, לא ירצה לבזבז זמן על שטויות כאלו.. ואם הנתבע הולך על טקטיקה כזו, כנראה זה ירגיז אותו, ויטה השופט לטובת האזרח הקטן מיידית...

פורסם

מצד שני, איזו סיבה יש לאדם מן הישוב לצלם את רכבו בכל פעם שהוא מחנה אותו במקום אסור.

זה לא יהיה משולל היגיון לטעון שהמכה היתה קודם והצילום קודם למכה ושבכוונה העמיד הרכב ע"מ שיגרר בכדי שיוכל לטעון שהגרר פגע.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אל תוותר, פנה לבית המשפט לתביעות קטנות, תכתוב מכתב מנוסח יפה וברור בצירוף תמונות מיקום החניה והנזק, תתאר את התאריך ושעה כשזה קרכה וכו, ותתבע את חברת הגרירה.

אני כמעט בטוח שאתה תזכה בתביעה.

תתאר מהו האורך של המזלג שגורר את הרכב, ואת אורך המכה שהרכב קיבל.

אם יש לך חברים שראו את הרכב זמן קצר לפני שהנזק ניגרם תוכל להביא אותם איתך למשפט שיעידו שהנזק לא היה לפני.

אני רק אומר לך שיש לך סיכוי מאוד נמוך שתקבל פיצוי עבור עוגמת נפש,יום עבודה וכד' אבל לגבי הנזק אני כמעט בטוח שתקבל את התשלום, אני בעבר תבעתי מישהי שפגעה ברכב, הנזק שנגרם היה בסך 400ש"ח אצל פחח והיא סירבה לשלם, פניתי לשמאי של חברת הביטוח והוא העריך נזק של 800 ש"ח, בית המשפט החליט שהפוגעת ברכב שלי תשלם לי את מלוא תשלום הנזק+ הוצאות משפט, שזה יצא משהו כמו 1100ש"ח.

מה שמרגיז זה שתצטרך לחכות כ חצי שנה עד שהמשפט יגיע, אבל אל תתייאש ותוותר.

פורסם

הרכב הוא שלך או של ההורים? ובן כמה אתה? במידה והרכב שלך ואתה צעיר או סטודנט, זכותך לטעון בנוסף שאין לך כסף מיותר להוציא על תיקון הרכב- שזה לא מחיר נמוך, ואתה מתעקש שהם ישלמו על התיקון.

נוסף לכך, השופט לא ישאל אותך אם תיקנת את הרכב או לא. פשוט תסביר בצורה ברורה מה קרה, ואני מאמין שהוא יפסוק לטובתך.

לא חייב לתקן את הרכב לפני כן, פשוט תגיש הצעת שמאי לתיקון, ותוסיף תמונות של המכה.

כך שחשבון שזה יכול לקחת הרבה מאוד זמן. חצי שנה אם לא יותר עד שהמשפט יגיע. כך בחשבון שהם גם לא בהכרח ישלמו לאחר פסיקת השופט (במידה וזה קבלן פרטי) ואז תצטרך לרוץ עוד תקופה כלשהי להוצאה לפועל שהם יגבו ממנו.

בהצלחה.

• תוכן חדש...