Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6138 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ביליתי בסנוקר בלינקולן ברחוב לינקולן בת''א והחניתי בחניה מאחור. מאוחר יותר התברר שאסורה החנייה מ7 בבוקר , לקראת 7:40 יצאתי בחזרה לאוטו וגיליתי שנעלם, כמה בירורים והבנתי שהוא נגרר לדולפינריום.

לקחתי מונית לדולפינריום ושילמתי על הגרירה 260 ש''ח (!) וכשהגעתי לאוטו התברר לי כי פגעו בו באופן מאוד בולט לעין!

3 דקות של התפוצצות הוריד במוח וחזרתי למשרד של הגרירות הפנו אותי לאחראים על הגרירה עצמה ברחוב סלמה בת'א , כשהגעתי לשם לקראת 10:30 הראיתי לאחראי שם את הפגיעה הוא אמר שהוא ידבר עם הגרריסט והפקח ויחזור אליי לקראת 13:00.

ב13:00 אבא שלי הגיע למשרד שם בסלמה והתקשר אליי ואמר לי שהם לא מוכנים לקחת אחריות על הפגיעה והם טוענים שזה לא הם! עכשיו הפגיעה היא כ'כ שקוף שזה מהמזלג של הגרריסט היא אפילו במקום שהוא צריך להיכנס. יש לציין שהייתי עם 2 חברים בסנוקר הם ראו את האוטו לפני ואחרי.

מחר בבוקר (15.9.09) אני אסע לפ'ת לפחח ושמאי לראות מה הנזק. כבר פניתי לביטוח ועדכנתי אותם בפרטים של החברת גרירה והם אמרו לי שיש 2 אפשרויות:

1. לסגור את זה בנינו - הם טוענים שזה לא הם.

2. לתבוע את הגרריסט בתביעות קטנות - להתחיל לרדוף ובתי משפט...

מה אתם חושבים?

האוטו לפני ואחרי :

DSC02829.JPG

DSC02837.JPG

DSC02838.JPG

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רצוי כמובן ללמד את הגרריסת לקח ... הם חושבים שמתעסקים בהובלת ירקות ולא עם רכוש יקר :evil:

השאלה אם יהיה לך כח לכל הבירוקרטיה .

What's the first rule when into a man's car ?

RESPECT a man's car the man RESPECT you !

פורסם

נהג הגרר אינו עובד באופן עצמאי, יש לברר מי בעל הבית שלו אם העריה ואו חברה פרטית ולהוציא מכתב רשום המתאר את הנזק ועלות התיקון, ואמירה ברורה שבמידה ולא תהיה תגובה תוך X ימים תגיש תביעה לבית המשפט.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

מנסיון של חברים - הענין אבוד.

אם לא היו מצלמות אבטחה ליד הסנוקר שתיעדו את הגרירה - רד מזה ותמשיך הלאה בחיים.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
מנסיון של חברים - הענין אבוד.

אם לא היו מצלמות אבטחה ליד הסנוקר שתיעדו את הגרירה - רד מזה ותמשיך הלאה בחיים.

חס וחלילה.

במציאות זה נראה הרבה יותר ברור, המזלג בצורת המלבן של הגרר יושב מצוין בתוך החור שיש לי באוטו!

אנחנו עכשיו מודדים בדיוק את הצורה של המלבן ואת הצורה של המלבן של הגרר , מצלמים עוטפים יפה ושולחים להם מכתב.

היום הייתי אצל השמאי הוא העריך נזק של 1200 ש''ח כולל צביעה.

אני אשמח לעוד תגובות

פורסם

לא אבוד בכלל. למזלך זה באמת פגיעה מהמזלג ולא סתם שיפשוף או משהו כזה זהם יכולים להתכחש בקלות.

לפני שתלך לתביעות קטנות שלך מכתב רשום בו הצילומים ותיאור המקרה. זה כנראה לא יעזור אבל זה בהחלט יוסיף לכך שרצית לסגור את זה ללא משפט. תגיש תביעה בבית משפט לתביעות קטנות כולל הערכת שמאי. תביא עדים לכך שמכה זו לא הייתה ברכב ובהצלחה יש לך סיכוי לא רע בכלל לזכות.

פורסם

קרה לי מקרה דומה עם דייהו רייסר שלי. פגיעה די דומה. רדפנו (אני, אמא שלי, ודוד שלי), ביקשנו, הפכנו, צעקנו, וכלום לא עזר. האחראי לזה היה קבלן פרטי מטעם העיירית תל אביב. כשפנינו אליו הוא אמר (אני מצוטט) "יש לך בעיה, לך לבית משפט". כשביקשנו לדעת למי הוא עונה הוא סירב לענות וטען "אני הבוס פה", וגם בעירייה לא בידיוק מצאנו את האחראי.

בסופו של דבר אחרי כמעט שבוע של התרוצוץ וויתרנו.

אני מאחל לך הצלחה בהמשך הדרך.

פורסם

אל תוותר לחראות, הורסים רכוש של בן אדם ולא לוקחים אחריות, פשוט בושה.

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם

תהליך פשוט ביותר.

בד"כ הגרריסט /פקח ממלא דו"ח שבו יש שירטוט על מצב הפגיעות ברכב לפני ההרמה.

כשקרה מקרה כזה לחבר, הוא הגיע למגרש הגרירות, קיבל ביד את הדו"ח וקיבל מפתחות לרכב, כשניגש לרכב זיהה פגיעה דומה לזאת שאצלך.

הוא הפנה את תשומת לב האחראי במגרש למכה. הם הסתכלו בשירטוט וראו שהפגיעה אכן לא מסומנת בעת ההרמה.

נתנו לו טופס למלא עם כל הפרטים וביקשו ממנו להתקשר למחרת.

מי שידבר איתו בטלפון הציע לו אחת משתי החלופות:

1. לתקן במוסך "הסדר" שלהם שנמצא ביפו ולא לשלם אגורה וגם לא לעמוד בתור יותר מידי.

2. לתקן לבד ולהביא קבלות - אבל אם הסכום עולה על X (אמרו לו סכום שהוא שווה ערך למה שעולה להם במוסך ביפו), אז שיעבור דרך שמאי ויביא הערכת מחיר לפני תיקון.

היות ומדובר בסף, הוא החליט ללכת על מוסך "הסדר".

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
תהליך פשוט ביותר.

בד"כ הגרריסט /פקח ממלא דו"ח שבו יש שירטוט על מצב הפגיעות ברכב לפני ההרמה.

כשקרה מקרה כזה לחבר, הוא הגיע למגרש הגרירות, קיבל ביד את הדו"ח וקיבל מפתחות לרכב, כשניגש לרכב זיהה פגיעה דומה לזאת שאצלך.

הוא הפנה את תשומת לב האחראי במגרש למכה. הם הסתכלו בשירטוט וראו שהפגיעה אכן לא מסומנת בעת ההרמה.

נתנו לו טופס למלא עם כל הפרטים וביקשו ממנו להתקשר למחרת.

מי שידבר איתו בטלפון הציע לו אחת משתי החלופות:

1. לתקן במוסך "הסדר" שלהם שנמצא ביפו ולא לשלם אגורה וגם לא לעמוד בתור יותר מידי.

2. לתקן לבד ולהביא קבלות - אבל אם הסכום עולה על X (אמרו לו סכום שהוא שווה ערך למה שעולה להם במוסך ביפו), אז שיעבור דרך שמאי ויביא הערכת מחיר לפני תיקון.

היות ומדובר בסף, הוא החליט ללכת על מוסך "הסדר".

.

אז זהו , שאני הלכתי מייד אחרי שאספתי את האוטו , והחברת גרירה החליטו שזה לא הם, מן הסתם אם הם ראו את השרטוט של הפגיעות באוטו וראו את הפגיעה החדשה הם היו מודים באשמה, אבל הם לא , ככה שזה לא כ'כ פשוט.

פורסם

תקן. שלח מכתב רשום לעירייה על סך הנזק, תודיע להם שאתה רואה בהם אשמים מלאים למקרה, ולא מעניין אותך שהם עושים את הגרירות דרך חברת קבלן, כי זה עניינים שלהם. אם לא ישלמו, אתה ניגש לבית משפט ותובע את העירייה. שהעירייה ישברו את הראש אם להוסיף את הקבלן למשפט, או לסגור איתו בצורה אחרת.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

היית צריך לבקש לראות בו במקום את השירטוט של הרכב לפני הרמה.

כשלא יודעים את מה לבדוק ומה לבקש, יתכן ויעשו שיפוצים בטופס לאחר מכן ולך תוכיח.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

מניסיון אישי,ואפילו עם אותה חברת גרירה (אם המשרדים הם ברחוב סלמה).

במקרה שלי הם מיד הודו (חבל שלא צילמתי או הקלטתי) שהם אשמים בפגיעה - די שקוף כי הצנרת נפגעה בדיוק במקום שבו מרימים את האוטו.

רצו להתפשר על סכום מגוחך, אז כדי שלא תבזבז זמן איתם - פשוט תתבע ויפה שעה אחת קודם!

בהצלחה!

פורסם

למה כולם מוותרים להם ? הם עושים נזק ולא משלמים .תתבע אותם בתביעות קטנות עד שילמדו להתייחס ברצינות לרכוש של אחרים.

• תוכן חדש...